Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω 3 μηνες που γεννησα, εχασα ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα... εννοειται οτι η κοιλια ειναι ακομα εκει... τα μπουτια... το ξεφουσκωμενο στηθος (μου σταματησε το γαλα)....:blush::blink:

πηγα λοιπον τις προαλλες να παρω μαγιο.... με ειδα με μπικινι και πηδηξα!!!! :(:(:( εχω και τον αντρα μου να με λεει χοντρουλα :dry::dry::dry:

αναγκαστικα τελικα να παρω ολοσωμο, αλλα αν και ψοφαω να παω για μπανιο δε ξερω αν τελικα θα το τολμησω, νιωθω τοσο ασχημα....:(:(:(

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΛΙΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΛΙΝΑΣ ΤΖΟΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΟΙΛΙΤΣΑ! ΟΛΟΣΩΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΑΓΚΙΝΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ!

Δημοσίευση

ελα να χαλαρωνουμε μην κανεισ την βλακεια που εκανα εγω περσυ το καλοκαιρι εκανα ενα μπανιο και αυτο σε ερημικη παραλια.....

αφου τα εχασεσ τα κιλα που κολλας.....θα βγεισ και θα εχεισ και τον αερα τησ μαμασ ακουσεσ.....:P

η εικονα που δειχνουμε για το σωμα μασ ειναι αυτη που νοιωθουμε ελα να ανεβαινουμε ειμαστε θεεσ :woohoo:

και μενα ο αντρασ μου χοντρουλα με ελεγε ο χαζοσ και ετσι εβλεπε την θαλασσα με τα κυαλια :silly:

εγω ομωσ εχω και 15 κιλα ακομα να χασω :blink:

Δημοσίευση

ταγκινι?!?!?!?!? (υποκοριστικο του ταγκα φανταζομαι) χαχαχαχααχα δεν τολμαω ουτε στην κουκλα της κορης μου να το βαλω :silly: :silly:

ασε που ο αντρας μου θα με χωρισει!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αυτος ο ανθρωπος πραγματικα... ενω ειναι πρωτυπο συζυγου που βοηθαει με το μωρο, στο σπιτι κτλ... εχει εναν τροπο να με κανει να χανω τελειως την αυτοπεποιθηση μου αναφορικα με την εμφανιση μου.... τραβαει ενα κολλημα με το σωμα λες και οταν με γνωρισε ημουν συλφιδα :blink::blink:

ποτε δεν ειναι ευχαριστημενος... ολο θελει να κανω διαιτα... :(:(:( και γω.... ουτε καν τους κοιλιακους που μου πε ο γιατρος να κανω μετα τη γεννα δεν εχω διαθεση να κανω.... ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ!!!!!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΦΑΛΑΙΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΠΛΑΤΣ ΣΠΛΑΤΣ!!!:P:P:P

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ 20-25 ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ!!! ΔΗΛ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ;;; ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΜΟΥ!!!ΣΙΙΙΓΑ!!!:blink:

ΦΙΛΙΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πω πω...ΜΕΓΑΑΑΛΟ θέμα ανοίξατε!!!! Εγώ δεν έχω γεννήσει και ήδη είμαι με κοιλιά και μπούτια!!! Ας όψεται η καθιστική δουλειά γραφείου!!! Τουλάχιστον εσύ έγινες μάνα! Στην τελική, μην πας για μπάνιο στον Αστέρα που είναι όλες οι μοντέλες! Και το Λαγονήσι καλό είναι!!!!!!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

σωωωωωπααα...τρελο μαγιο!!!!! μπραβο βρε θηριο που το βρηκες αυτο το site??? :kiss::kiss:

αν το πουλουσαν και σε μαγαζια τι καλα που θα τανε... ετσι χωρις να το δοκιμασω δεν αγοραζω γιατι οσες φορες το δοκιμασα ηταν χαλια επανω μου :(

Δημοσίευση

pepita έγραψε:

Πω πω...ΜΕΓΑΑΑΛΟ θέμα ανοίξατε!!!! Εγώ δεν έχω γεννήσει και ήδη είμαι με κοιλιά και μπούτια!!! Ας όψεται η καθιστική δουλειά γραφείου!!! Τουλάχιστον εσύ έγινες μάνα! Στην τελική, μην πας για μπάνιο στον Αστέρα που είναι όλες οι μοντέλες! Και το Λαγονήσι καλό είναι!!!!!!

φιλεναδα στη χαλκιδικη παντως ειναι ολες μοντελες!!!!!

θα καταληξω στις παραλιες με τις οικογενειες τη μαμα, το μπαμπα, τη γιαγια και τα κεφτεδακια!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ Κ ΕΓΩ...

ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑ,Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΙΙΙΓΟ ΧΑΛΑΡΗ....

Κ ΔΕΝ ΠΑΜΕ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ,Η' ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχα!!!!θα σε κερνανε και κανα κεφτε, τυχερη!!!

Εγώ προσπαθώ να μείνω έγκυος και έχω κάνει μια κοιλιά που όλοι με ρωτάνε αν είμαι!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!!

Τί να τους πω μετα;;;;;;;

Δημοσίευση

Εγω γεννησα περυσι τον ιουνιο και μεχρι να σαραντησω δεν επιτρεποταν να κανω μπανιο γιατι μετα επρεπε να κανω και το καθιερωμενο τεστ παπ... τον αυγουστο ομως πλεον μαμα σαραντησμενου μωρου και εχωντας στην πλατη 8 κιλα απο την εγκυμοσυνη τολμησα να βγω στην παραλια και μαλιστα εκανα και αρκετα μπανακια... πηρα μαγιο ολοσομο στυλατο, αφηνα και τον μπεμπη στον αντρα μου να τον κραταει και κατεβαινα μονη μου παρακαλω να κανω τις βουτιες μου... σκασιλα μου για τα κιλα... μολις επεστρεφα εγω πηγαινε ο αντρας μου... ευτυχως εχουμε την παραλια κατω απο το σπιτι στο εξωχικο μας...;) και φετος που υποτιθεται πως τα εχω χασει τα κιλα η κοιλιτσα μενει ακλονητη στη θεση της και η λεκανη δεν προκειται να κλεισει ποτε... οπως επισης εχει ανοιξει και η πλατη μου και πλεον φοραω medium σε μπλουζακια...!:angry: Αντε και καλα μπανια...!:P

Δημοσίευση

:blush: Εγω ενώ έχασα τα κιλά αμέσως , έχω κοιλίτσα μέχρι και τώρα που ο μικρός είναι 14 μηνών :blush:

Τι να κάνω?Πάντως να χάσω τη θαλασσίτσα και τα παιχνίδια με το παιδάκι μου αποκλέιεται...

Εντάξει ο άντρας μοτ τραβάει ένα κόλλημα με την κοιλιά μου αλλά δεν θα του κάνω τη χάρη!!Παιδί γεννήσαμε ...B)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΡΕ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΧΕΙ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟΥΣ Χ...ΚΑΜΕ!!!!ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΙ ΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ!!!ΑΜΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ!!!ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑΒΛΕΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!!!!!ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!:P ΜΩΡΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΕΣ!!!ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!:kiss:

Δημοσίευση

μωρε εσεις καλα τα λετε...και γω τα ιδια θα ελεγα σε καποια αλλη, αλλα στο καλο του αυτος ο αντρας μου.... μ εχει κανει ρακος μ αυτο το θεμα!!!!

βεβαια στην τελικη θα τον γραψω και θα παω για μπανιο, αλλα θα τον εχω διπλα μου μουτρωμενο και κατσουφη και θα μου χαλαει τη διαθεση.... το χε κανει και περισυ... τον ενιωθα να καθεται διπλα μου ενοχλημενος, δεν εμπαινε μαζι μου στη θαλασσα και τετοια πραγματα... αει στο λυκο πια!!!!!

Δημοσίευση

καλα ε πονεμενη ιστορια...

εχω ειχα πει στον αντρα μου οτι φετος μπανιο δεν κανω με τιποτα μαγιο δεν φοραω για ολα τα λευτα του κοσμου..

με εβριζε τσακομασταν κτλ αλλα τιποτα..

τελικα πηγα για πολυ λιγες μερες στο εξοχικο της πεθερας μου και επειδη δεν θα ηταν ο αντρας μου εκεινες τις μερες να κανει μπανιο την μικρη η αγαπη για το παιδι μου-αχ τι τραβαμε οι μαναδες-με αναγκασαν να βαλω μαγιο..εκανα την καρδια μου πετρα και πηγα να αγορασω στην αρχη..δεν βρηκα τιποτα που να μου αρεσει-βλεπετε εκτος των αλλων εχω και τον αντρα μου που με εχει ξορκισει να μην βαλω ποτε ολοσωμο δεν του αρεσει καθολου-και τελικα πηγα με ενα προπερσινο που χωραγανε τα μισα μεσα...

τι πεσιμο χριστε μου..το στηθος μου πεσμενο η κυτταριτιδα στο φουλ μετα την εγκυμοσυνη..η κοιλια για κλαματα..

ψυχολογο - ψυχιατρο χρειαζομαι μετα απο αυτο το σοκ..

α εννοειτε οτι ηταν ερημικη παραλια..αλλιως κλαψτε με..

οποτε κοπελα μου τι να σου πω σε καταλαβαινω απολυτα αλλα δεν ξερω τι να πω για να αισθανθεις καλυτερα γιατι και εγω αυτο ψαχνω να πω στον ευατο μου....

Δημοσίευση

pepita έγραψε:

Αν το πρόβλημα είναι μόνο ο άντρας σου, κάνε ότι έκανα εγώ: ΠΑΧΥΝΕ ΤΟΝ!!!!! Έχει κάνει μια κοιλιά...λες και είναι 7 μηνών!!!! Οπότε δεν με πρήζει εμένα!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

ΑΧ ΠΕΠΙΤΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Καλέ μη μασάς!!

Ούτε καν σημασία να του δίνεις!

Θα του μιλάς σαν να κυλάνε όλα ηρεμότατα...Σαν να μην βλέπεις τις εκφράσεις του.Μην τον αφήνεις να σε επηρεάζει.

Που θα πάει , θα χαλαρώσει.Σίγουρα!

Δημοσίευση

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ...ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ????:woohoo: :woohoo: ΚΑΛΟ!!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ:laugh:

FRAPEDIA ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ??ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ???

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ"....ΕΓΩ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΩ,Κ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΑ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...