Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ.:( ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ,ΜΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΚΛΑΙΕΙ,ΜΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙ,ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ??

Δημοσίευση

Ηλέκτρα γεια και πάλι! Υπάρχει θέμα...Όντως είναι πιο ''στενά'' πλέον με το μωρό αλλά όχι και ακατόρθωτο! Όταν κοιμάται το βράδυ(αν είσαι βραδυνός τύπος), εγώ ΝΑΙ, ή όποια άλλη στιγμή που κοιμάται ή ακόμη καλύτερα αν υπάρχει γιαγιά...

Μην αγχώνεσαι είναι μεταβατική περίοδος, μέχρι να προσαρμοστείτε!

Ο χρόνος στα ζευγάρια ποικίλλει...

Δημοσίευση

katrina ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΗΔΗ 3 ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 2,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΥΣΗΧΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Δημοσίευση

αχχχχ ηλεκτρα μου δεν εισαι η μονη ωρες ωρες λεω παει θα το ξεχασω το αθλημα:blush: και ειναι παρατηρημενο οποτε εχουμε διαθεση για αγκαλιτσες ο μπεμπης η κλαιει η ειναι ξυπνιος και βρε κοριτσια οταν ειναι ξυπνιος εστω και στο δωματιο του δεν μπορω να κανω κατι ντρεπομαι....:blush: :blush: :blush:

οποτε ηλεκτρα μου και εγω μια απο τα ιδια ;) και σε λιγο καιρο θα περπαταει κιολας εκει καλα το ξεχναμε:laugh:

οταν βεβαια ειναι στην μαμα μου και εχω ελευθερο χρονο ειμαι τοσο πτωμα που την πεφτω για υπνο

Δημοσίευση

Οι πρώτοι μήνες ειναι αλήθεια δύσκολοι,και εγω με τον άντρα μου δύσκολα είχαμε επάφη αλλα σιγα σιγα επανήλθαμε στα φύσιολογικά.Πάντως κορίτσια λένε ότι εάν εχεις γεννήσει φύσιολόγικα μετα όταν έρχεσαι σε έπαφή πόνας,σας έχει συμβεί αύτο?Σε έμενα πάντως όχι.

Δημοσίευση

Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει επιθυμία...

Σκέψου ότι εδώ και 1 χρόνο έχω μια κορούλα (ιδιαίτερα ζωηρή) και από τον 1 χρόνο τους 9 μήνες είμαι και έγκυος (γεννάω σε 5 ημέρες) κι όμως με τον άνδρα μου έχουμε πλούσια σεξουαλική ζωή.

Βρίσκουμε τον χρόνο και κάνουμε έρωτα.

Μπορεί να είναι μεσημέρι, μπορεί πρωί, μπορεί και βράδυ όμως στιγμή δεν αφήσαμε την μικρή να μας "ξενερώσει" σεξουαλικά...

Τώρα που έρχεται και ο μπέμπης, θα προσπαθούμε ακόμη περισσότερο να έχουμε σεξουαλική ζωή.

Άν το θέλετε δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Δημοσίευση

Ηλέκτρα είναι δύσκολη περίοδος τώρα λόγω οδοντοφϋίας, οπότε υπομονή...

Πάλι καλά που δεν ''χαθήκατε'' και παντελώς τότε!

Μπεμπούλη μην ντρέπεσαι...Αφού κοιμάται...

Το ίδιο μου είχε πει και ο άντρας μου και γελούσα 1 ημέρα...

Ήταν βρέφος...

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Η ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΙ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ.ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ,ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΚΟΙΤΑ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑ ΠΕΣΑΜΕ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ, ΕΙΤΕ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΜΑΣ :lol: ΕΙΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕΡΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΙΤΣΕΣ!!!

ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ;) !!!

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πλακα εχετε βρε κοριτσακια:P

εγω εχω δυο παιδια μες το σπιτι και ενα στην κοιλια και δεν χανουμε ευκαιρια,παντα προσεκτικα αφου εχουν ξεραθει ολοι στον υπνο,αργα το βραδυ,στην βεραντα του κηπου μας,στην μπανιερα,πανω στο πλυντηριο:woohoo:

κλεινουμε πορτες και εχουμε το νου μας συνεχεια,φυσικα αθορυβα ,τι να κανουμε,δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα:P

Σκεφτομαι οτι θα ξεκουραστω ομως μολις γεννησω τωρα γιατι με ταραξε σε ολη την εγκυμοσυνη δεν αφησε μερα να παει χαμενη:blink: ειδικα τωρα που λειπαν και τα πιτσιρικια κατασκηνωση........

Οσο για τους πονους μετα τον φυσιολογικο τοκετο ,στο 1ο παιδι ειχα τραυματιστει εσωτερικα λιγο και πονουσα φριχτα οποτε για 2 μηνες δεν μπορουσα να κανω τιποτα,στο 2ο γυρω στις 40 μερες αλλα και παλι ηρεμα και με υπερβολικη προσοχη στην υγιεινη και των δυο...αυτο να το προσεχετε παντα καθαριοτητα πριν και μετα την επαφη ειδικα οταν ειναι σχετικα προσφατα απο τον τοκετο:)

Δημοσίευση

Μμμ... ερωτική ζωή... να δεις τι μου θυμίζει...

Εμάς μας το είχε απογόρεψει η γιατρός, είχα βάλει κάτι σωληνάκια στους ουρητήρες λόγω κάτι κολικών νεφρού που είχα...

Τώρα τα αφαίρεσα, αλλά ο άνδρας μου φοβάται να μη μου κάνει κακό...

Η αλήθεια είναι οτι ντρέπομαι και λίγο τον μπέμπη μου... τι γνώμη θα σχηματίσει για τη μανούλα του...

Αχ, βρε μπεπμούλη, με απογοήτευσες... και μετά που θα γεννηθεί θα ντρέπομαι;

Θα με χωρίσει ο ανδρούλης μου...

Βρε Jolika, χαρά στο κουράγιο σου!!!

Μπράβο πάντως...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Βλέπω το θέμα μας ''καίει'' όλες!Χεχε

Λοιπόν...Όταν ήμουν έγκυος στην Νεφέλη μου δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.:blush: Μόνοι στο σπίτι,δεν είχαμε απαγορευτικό απο τον γιατρό,δεν μας εμπόδιζε και η κοιλιά...τρελλά γλέντια!:blush:

Μόλις γέννησα την Νεφέλη μου,απο τις σαράντα μέρες και μετά το ''κάψαμε''στην κυριολεξία :P Ήταν και πολύ ήσυχο μωρό οπότε...χαχα!

Μετά έμεινα σχεδόν αμέσως έγκυος στα διδυμάκια!Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μας είχε πει ο γιατρός ''με το μαλακό''και έτσι πήγαμε.Σεξ κάναμε πολύ πολύ μαλακά στην αρχή.Μετά τίποτα :blush::blush: Βέβαια γέννησα πρόωρα(26η εβδ)και μετά μόνο αυτό δεν είχαμε στο μυαλό μας.(Εκτός απο μια και μοναδική φορά χαχα)

Μόλις γυρίσαμε στο σπίτι,ευτυχώς και με τα δυο μας μωράκια υγιέστατα,και πάλι στην αρχή δεν είχαμε πολύ όρεξη.Ε,μετά η όρεξη επανήλθε(αποτέλεσμα το 4ο μωράκι που έρχεται!!!:woohoo: )

Τώρα πλεον είναι δύσκολο να απομονωθούμε.Μόνο τα βράδια έχουμε χρόνο ή κάτι ξεκάρφωτα μεσημέρια.:P Και οι γιαγιάδες να είναι εδώ δεν μας αφήνουν σε ησυχία :dry:''Τι κάνετε κλειδωμένοι εσείς εκει μέσα;;;''(πεθερά μου)Χαχαχα

Αν τους αφήσουμε τα μωρά και μείνουν στο σπίτι μας εμείς πάμε για ''ψώνια''και την βγάζουμε στα ξενοδοχεία σαν τα παράνομα ζευγαράκια :P Αν πάλι έχουμε όλο το σπίτι δικό μας κανένα πρόβλημα!:blush:

Πάντως εχω καταλήξει πως αν υπάρχει όρεξη και διάθεση για αγκαλίτσες βρίσκεις χρόνο και μέρος ;)

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο καιρό, μέχρι να προσαρμοστεί το ζευγάρι στη νέα πραγματικότητα που βιώνει με τον ερχομό του μωρού, το σέξ μπαίνει στο περιθώριο :dry:

Σιγά-σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς σας!! Εκμεταλλευτείτε τις ώρες που κοιμάται το μωρό και αν φοβάστε μην το ξυπνήσετε, ευκαιρία να "γνωρίσετε" και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού ;)

Εμείς με δυο μωρά μέσα στο σπίτι και με τη μαμά μου να μένει μαζί μας και πάλι βρίσκαμε ευκαιρίες :P μέχρι και στην αποθήκη πηγαίναμε:lol: :lol: !

Αν υπάρχει διάθεση όλα γίνονται!!;)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ 2,5 ΜΕ 3,5 ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ:) ,ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΗΧΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΛΥ.ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΤΑΝ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ:) ,ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ..:( ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 9.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΘΑΝΕ..ΟΛΟ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΕΡΩΤΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ,ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ..ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ(ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ...ΜΑ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ???????ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ...

ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣΑΜΕ,ΘΑ ΔΕΙ...ΧΙΧΙ ΧΑΧΑ ΧΕΧΕ!!!!

ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ....!!!!

Δημοσίευση

Εγω εχω μια απορια πανω σε αυτο.Εγω προκειται να γεννησω με καισαρικη σε 6μερες.Εδω και 2μηνες δεν κανω ερωτα με τον αντρα μου γιατι λογω του οτι το μωρο ειναι μεγαλο,απο φοβο τυχοντος προωρου τοκετου.Ηδη 'απεχω' 2μηνες και τωρα με την καισαρικη αλλους 2μηνες τουλαχιστον πρεπει να περιμενω?Το συνολο?4 μηνες?Εχουν τρελαθει οι ορμονες μου.23χρονων ειμαι....λογικο δεν ειναι?

Δημοσίευση

caramell έγραψε:

Εγω εχω μια απορια πανω σε αυτο.Εγω προκειται να γεννησω με καισαρικη σε 6μερες.Εδω και 2μηνες δεν κανω ερωτα με τον αντρα μου γιατι λογω του οτι το μωρο ειναι μεγαλο,απο φοβο τυχοντος προωρου τοκετου.Ηδη 'απεχω' 2μηνες και τωρα με την καισαρικη αλλους 2μηνες τουλαχιστον πρεπει να περιμενω?Το συνολο?4 μηνες?Εχουν τρελαθει οι ορμονες μου.23χρονων ειμαι....λογικο δεν ειναι?

ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΟΜΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 23.ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ....

Δημοσίευση

κι εγω αναγκαστικα το ''εκοψα'' απο 2 μηνων γεννησα τον μπεμπη μου αλλα με τα προβληματα που ειχα με το μωρο στην εντατικη που ορεξη για κοκο εφερα το μωρο στο σπιτι οταν ηταν ενος μηνων και εκανα μετα απο ενα μηνα οποτε συνολο αποχης ειχα 7 μηνες!!!

Δημοσίευση

Emeis se olh thn egymosynh den kaname tipota giati h

mikrh hrthe apo ekswswmatikh kai fovomastan poly

kai oi 2 mhn symvei tipota.An kai kserame oti synithos

den symvainei alla den niwthame aneta kai etsi to afhsame

to athlima.Otan gennhsa kai meta pali tipota gia peripou

3 mhnes! Hmoun san xamenh olon ayton ton kairo kai den

eixa orexh gia tetoia.Twra exei ligous mhnes pou arxisame

pali alla sta mouloxta mhn xypnhsoume thn mikrh kai synithos

to vradaki.Vevaia den to eyxaristiomaste oso prin alla

xalali den mporoume na ta theloume ola dika mas! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όλα όσα είπες κορίτσι μου είναι όλα όσα σκέφτομαι και έχω και εγώ στο μυαλό μου. Μπορεί να μου λέει ότι έχει καταλήξει σε μένα να επιμένει να κάνουμε προσπάθειες για παιδί αλλά κι εμένα στο μυαλό μου έχει κολλήσει Αυτό που σου είπε ο συνάδελφος σου δεν ξέρω πως αλλιώς να δικαιολογήσω την παράταση του δίνει στο να κάνει μία πρόταση γενικά στο να πάμε παρακάτω πολλές φορές πιστεύω ότι περιμένει να μείνει να μείνω έγκυος για να κάνει αυτό το βήμα το χούμε συζητήσει πάρα πολλές φορές μου απαντάει πως ξέρει ότι το έχει καθυστερήσει πολύ Από βλακεία του κεφαλιού του δε μου λέει όμως ποτέ τον πραγματικό λόγο που δεν πιστεύω πως είναι απλά από μία βλακεία του κεφαλιού του.. φυσικά ολη αυτη η αναμονη που με βαζει συνεχως να περιμενω κατι που ποτέ δεν εεχεται φερνει εντασεις και με απομακρυνει.. παραλληλα ομως επιμενει στην προσπαθεια αποκτησης παιδιου.. δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη γιατι οπως ειπες ενα παιδι τα αλλαζει ολα ειναι μια πολυ σοβαρη αποφαση Και πραγματικά είναι κάτι που λαχταράω πολύ δεν θέλω όμως σε καμία περίπτωση να κάνω ένα γάμου τι να δεχτώ μία πρόταση επειδή έμεινα έγκυος.
    • Μια από τα ίδια θα πω εγώ.. η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν ένας Γολγοθάς, κυρίως για μένα γιατί ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν εύκολα και είχε και το πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άμεσα, να τον σέρνω από τα μαλλιά πχ για να πάει να κάνει εξετάσεις και τα λοιπά.. μας πήρε ένα χρόνο όλη αυτή η ιστορία με πολύ κλάμα, πολλά νεύρα, πολλά ξεσπάσματα και γενικά όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ως που φτάσαμε εδώ, ένα βήμα πριν την ετ... και υπάρχει πλέον ηρεμία μεταξύ μας, χωρίς νεύρα, χωρίς μούτρα, χωρίς εντάσεις.
    • @elbeεντωμεταξυ πως έκοψες να τον κοιμίζεις στα χέρια και κοιμάται μόνος του; Έτσι ξαφνικά; Και δεν έκλαιγε..; Εμένα κοιμάται μόνο στο στήθος ή άμα την έχω αγκαλιά όρθια.. τα χέρια μου δεν είναι στα καλά τους..😂
    • @annie!κοριτσι μου να τα χαιρεσαξ τα παιδακια σου! Γερα και τυχερά να είναι! @Σοφία21 αυτά πρέπει να μοιραζόμαστε. Απο εκεί ξεκινανε οι βάσεις για να κάνουμε οικογενεια με κάποιον κ καλά έκανες κ τ μοιράστηκες. Εννοείται πως για να κάνεις ένα γάμο, ένα σύμφωνο κτλ πρέπει να είναι κοινή απόφαση κ των 2 και το να μην κάνεις τ ιδιο. Με συζήτηση κ ανάλογα τ πιστεύω τ καθενός. Η κουμπάρα μ είναι 18 χρόνια με τ κουμπάρο μου, έχουν ένα παιδί, είναι αγαπημένοι πολυ αλλά μένουνε Ελβετία και εκεί αν παντρευτούν η φορολογία τους θα ανέβει στα 5000 τ χρόνο. Άλλο να τ έχεις συζητήσει κ άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα σου πω τι ακουσα από αντρα συνάδελφο κ μ ήρθε να τον φτυσω. Μ ελεγε ότι ειναι με μια κοπέλα 4 χρόνια, μ την έδειξε φωτο κτλ, οτι περνανε σχετικά καλά. Ρε συ του λέω είναι μοα κουκλα η κοπέλα, κ αν περνατε καλά γτ δ τ πατε παρακάτω? 36 χρονων εφτασες. Και  τι γυρναει κ μ λεει? Άμα δεν την γκάστρωσω δ την παιρνω. Το διανοεισαο?? Δ λέω σε καμία περίπτωση ότι ο δικός σ σκεφτεται έτσι. Αλλα μ χτυπήσει τοσο ασχημα σαν έκφραση. Π ηθεκα να τον φτυσω. Παρόλα αυτά αν τώρα νιωθεις μια φορα μονη μετά τ παιδί θ νιωθεις 10. Έρχονται τοσες αλλαγές που κάνεις δ σε προετοιμάζει γι αυτό. Δημιουργούνται εντάσεις από τ πουθενα και θέλει προσπάθεια πολυ για να βρεις εκ νέου ισορροπιες. Και συνεχή προσπάθεια. Όσο ομορφη είναι η γονεικοτητα τόσα ρήγματα μπορεο να φερει στο ζευγάρι. Σιγουρέψου ότι θα είναι εκεί για σένα σαν άνθρωπος πανω απ όλα ανεξαρτήτως είδος δέσμευσης.
    • Για πορτοκάλι,φράουλα,ακτινίδιο ξέρω...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...