Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΛΑΙΩ.ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ...ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Δημοσίευση

Γεια Rose! Είχε ανεβάσει παλαιότερα τη φώτο μία κοπέλα(χωρίς όμως τη φώτο του παιδιού σήμερα)αλλά πολύ καλά το ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΣ! Η θύμισή του αξίζει!

Και όμορφο και πραγμτικά συγκινητικό το βίντεο!

ΘΑΥΜΑ...

Ευχαριστούμε πολύ!

Δημοσίευση

Όσες φορές και να το είδα... κι όσες κι να το ξαναδώ... Συγκινούμαι ακριβώς το ίδιο! Είναι απίστευτο!! Το έχω περιγράψει σε πολλά άτομα κι εγώ κι ο άντρας μου ο οποίος συγκλονίστηκε μόλις το είδε!! Πολύ καλά έκανες και το ξαναδημοσίευσες!! Είναι κάτι που αξίζει να το δούμε 1000 φορές κι άλλες τόσες!!

Δημοσίευση

Oσες φορες το εχω δει, αλλες τοσες θελω να το ξαναδω. Στην αρχη δε το πιστεψα ειπα αποκλειεται να γινει κατι τετοιο ειναι φωτομονταζ, οταν ομως διαβασα το αρθρο εβαλα τα κλαματα και αυτα τα κλαματα ηταν κλαματα χαρας που σωθηκε το παιδακι!!! Ενα μεγαλο μπραβο στο γιατρο που πηρε το ρισκο για την επεμβαση, μακαρι ολοι οι γιατροι του κοσμου να ηταν σαν κι αυτον. Συγχαρητηρια!

Δημοσίευση

Ειδα το βιντεο δυο φορες μπας και καταλαβω καλυτερα αλλα...Μπαααα!!!! :P

Ειναι αληθινο περιστατικο...Και απιστευτο.,...Δεν το συζητω!!!!

Αλλα εχω τοσες αποριες(οπως παντα) και ποιος θα μου τις λυσει???

"υστερο" απ'οτι νομιζω ονομαζουν τον πλακουντα...(διορθωστε με αν κανω λαθος)

Οποτε τι εννοει πως αφαιρεσε το υστερο???

Και οταν ανοιξε την τομη...Δεν εφυγε το αμνιακο?????

Αχχχχχ...Ειναι τοσο ελπιδοφορο βιντεακι αλλα εχω αποριιιιιες!!!!!! :)

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΝΙΩΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΝΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ...ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Anastacia ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ?ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΥΚΑΙΡΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ?ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑ..ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ:)ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...