Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ MAMMYLAND ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΠΡΙΝ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ( ΚΑΛΟΣ......) ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

• Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σου ΑΙΜΙ και καλως ήρθες στην μεγάλη παρέα μας..λοιπόν και εγώ γέννησα πριν 9 σχεδόν μήνες με καισαρική και σε κουβέντα που είχα με το γιατρό μου, μου είπε πως σπάνια θα βρεθεί γιατρός να αναλάβει φυσιολογική γέννα μετά απο καισαρική. Μόνο στο εξωτερικό αρχίζει να γίνετε...υπάρχει φόβος για την ήδη υπάρχουσα τομή απο το ζόρισμα σε περίπτωση που πας για φυσιολογικά...άρα η καισαρική πάει καισαρική

Δημοσίευση

γεια σου ΑΙΜΙ και καλως ήρθες στην μεγάλη παρέα μας..λοιπόν και εγώ γέννησα πριν 9 σχεδόν μήνες με καισαρική και σε κουβέντα που είχα με το γιατρό μου, μου είπε πως σπάνια θα βρεθεί γιατρός να αναλάβει φυσιολογική γέννα μετά απο καισαρική. Μόνο στο εξωτερικό αρχίζει να γίνετε...υπάρχει φόβος για την ήδη υπάρχουσα τομή απο το ζόρισμα σε περίπτωση που πας για φυσιολογικά...άρα η καισαρική πάει καισαρική

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ Ή ΠΕΙΡΑΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ?

Δημοσίευση

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ Ή ΠΕΙΡΑΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

aimi ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΚΟΨΕ-ΡΑΨΕ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ!

Δημοσίευση

aimi ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΚΟΨΕ-ΡΑΨΕ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μπορείς να μας γράψεις την εμπειρία της φίλης σου; 
    • Μόνο συγγενής πρώτου βαθμού;;;; γιατί θα ζητήσουν και πιστοποιητικό; 
    • Τι να σου πω!! Αναφέρεται συχνά στο μωρό είναι η αλήθεια και τώρα που διαβάζουμε κ ένα βιβλίο για αδερφάκι, μου λέει θέλω κ εγώ νινί κλπ και μου λέει πως θα παίζουν και θα πηγαίνουν βόλτα. Οπότε σίγουρα έχει μπει κάπως στο νόημα και ίσως να παίζει κ αυτό τον ρόλο του. Βέβαια αυτές τις μέρες μου είπε ο άντρας μου ότι στο πάρκο ήθελε να παίξει με δύο παιδάκια κ το ζητούσε, οπότε ίσως είναι παροδικό. 
    • Γελάω με το "όχι όχι συγνώμη κοριτσάκι" 🤣 Αχ κι εγώ δεν ξέρω τι να σου πω γιατί η δικιά μου είναι πολύ της παρέας. Θέλει πολύ τα παιδάκια και τώρα που πλησιάζει τα 2,5 μπορεί κάπως να παίξει και με άλλα παιδιά (όχι μόνο παραλληλόγραμμο παιχνίδι). Μήπως έχει αναστατωθεί που έρχεται το μωρό;
    • @Diwni όλα καλά με την μικρή? Μην νιώθεις τυψεις μωρε. Σε καταλαβαινω απολυτα αλλα πάει πέρασε! Θυμαμαι ο γιος μου μωρακι καθόμασταν στον καναπέ και γκρίνιαζε και κουνιόταν πέρα δωθε και πάρτον από κάτω. Ευτυχώς είχε το χαλί, αλλά θυμάμαι πως τον είδα πως πάει να πέσει και εγώ δεν κουνήθηκα και είχα πολλές τύψεις. Ένιωθα για πάρα πολύ καιρό ενοχές πως γιατί δεν έπιασα το παιδί ενώ μπορούσα και μηπως υποσυνειδητα ηθελα να πεσει γιατι ειχε πολυ γκρινια και αν είχε πάθει κάτι και πολλά άλλα. Εκει καταλαβα πως η κουραση ειχε βαρεσει κοκκινο. (Γενικα ο γιος μου ηταν πολυ δυσκολο μωρό λόγω θεμάτων που είχαμε.) Οπότε μην νιώθεις τύψεις. Τα γράφω μπερδεμένα άλλα είμαι τόσο κουρασμένη που με το ζόρι στέκομαι. Εμείς κορίτσια από χθες το βράδυ γκρίνια,το βράδυ ζήτημα να κοιμηθηκε 2-3 ώρες σπαστά και όλο το πρωί κλάμα με λυγμούς που μετά για πολύ ώρα είχε αναφιλητα. Την πήγα βόλτα που πήγαμε να πάρουμε τον μεγάλο από το σχολείο,κατσαμε και στην παιδική χαρά και ήταν οκ,μόλις μπηκαμε σπίτι πάλι τα ίδια. Τελικά έκατσε δίπλα της στον καναπέ ο αδερφός της και ξεράθηκε στον ύπνο η μικρή, ευτυχώς πρόλαβα να φάω. Μετά πάλι που ξυπνησε κλάμα. Νομίζω είναι τα δοντάκια της συν το αλμα του 6ου,μπαίνουμε στην εβδομάδα της κορύφωσης.  Τώρα ήπιε μια μπουκάλα γάλα και κοιμηθηκε ,ελπίζω απόψε να έχουμε ήρεμο βράδυ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...