Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προβληματισμός (σας προειδοποιώ ) Χαζούλης!


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ήθελα την γνώμη σας - απόψη σας σε κάτι.. δεν ήθελα να το δημοσιοποιήσω γιατι λέω μην φανεί λίγο χαζούλη... τελικά σας το γράφω...

είμαι στην προσπάθεια για μωράκι.. περίοδο περιμένω παρασκευή 24/07.. δεν έχω κανένα σύπμτωμα περιόδου.. το στήθος καθόλου πόνο εως και τώρα.. και η κοιλιά κάτι ελάχιστα πονάκια.. μιά φίλη μου που είναι στον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης μου λέγε ότι το στήθος αρχισε να την πονάει μετά την καθυστέρηση.. anyway... όχι ότι εγώ έχω κάποιο σύμπτωμα εγκυμοσύνης τώρα.. απλά ελπίζω και ίσως έχω ένα προαίσθημα (μπορέι και κατα φαντασίαν) ότι αυτήν την φορά θα είμαι αλλά ίσως είναι και το ότι το θέλω... δεν ξέρω..

που θέλω να καταλήξωωωω......

αύριο με την αγάπη μου έχουμε επέτειο 2 χρόνων... τι καλύτερο δώρο από ένα θετικό τέστ... :) :) ... στο συρτάρι του κομοδίνου μου περίμένει ένα clear blue... να το τολμήσω αύριο το πρωί 3 μέρες σχεδόν πριν την περίοδο μου και χωρίς κανένα σύμπτωμα ή θα είναι κάτι χαζό... ??????? και ίσως να απογοητευτώ κιόλας....

τί θα κάνατε εσείς στην θέση μου ?

ΗΕLP!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΩΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pare ton antrouli sou kai pate kai peraste kapou omorfa. ase to test na ginei stin wra tou.min apogoiteyteis kai xalaseis tin mera sas.o antroulis sou ite ayrio,ite meta apo mia ebdomada to idio tha xarei me ena thetiko test:)

Xronia sas polla kai kala na pernate.eyxomai na exete to epithimito apotelesma :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ Ritadri και Μαίρη μου.. η γνώμη σας με βοηθάει και με καθυσηχάζει... γενικά η ανυπομονησία μου είναι από τα μεγαλύτερα μου γνωρίσματα!!!! δε μπορώ γενικά να περιμένω.. αλλά μπορώ να κάνω και αλλιώς?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σου έλεγα να μην το σκέφτεσαι καθόλου και να περάσετε μια πολύ όμορφη βραδιά οι δυο σας και...σκέψου ότι μπορεί κάλλιστα να γίνει η σύλληψη ανήμερα της επετείου, πού ξέρεις;;; κι αυτό ωραίο δωράκι δεν θα είναι;;;;

Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατ'αρχήν να ζήσετε και να ευτυχίσετε!

Και γω το ίδιο θα σου προτείνω.Κοίτα να περάσεις καλά και άσε το τεστ να γίνει στην ώρα του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ ευχαριστούμε Πεπίτα μου.. και σεις ευχομαι πάντα αγαπημένοι.. λίγο δύσκολο δεν θα είναι σύλληψη 3μέρες πριν απο την αναμενόμενη περίοδο? δεν πειράζει υπομονή και επιμονή.. ο επιμένων νικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μανιαμουνια μαζί με σένα 4 στις 4.. το αφήνω λοιπόν.. καλά είναι εκεί στο ντουλάπι... 8α γίνει στην ώρα του.. ας σκεφτώ λοιπόν κάτι γι αύριο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω, αλλά έχω ακούσει να γίνεται σύλληψη και λίγο πριν την περίοδο. Δεν έχω ιδέα τί γίνεται με τις γόνιμες ή μη ημέρες. Εγώ στην αρχή προσπαθούσα στις γόνιμες υπιτίθεται και τίποτα, οπότε τώρα δεν υπολογίζω καν γόνιμες ή όχι και απλά προσπαθώ όσο πιο συχνά μπορούμε. Και πάλι τίποτα ακόμα, αλλά....τί να γίνει, κάποια στιγμή θα έρθει πού θα πάει!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοντά στους 6 μήνες, δεν ξέρω αν θεωρείται πολύ. Τον προηγούμενη μήνα με είχε πιάσει απελπισία όταν αδιαθέτησα...τώρα είμαι πιο cool.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κι ανταποδίδω...σε όλες!!!

Χαρούμενη επέτειο και πάλι! Να τα χιλιάσετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕΞΥ ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΔΥΠΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΚΕΡΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΑΣ Η ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΩΡΑ.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΚΑΝΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΟΥ!! ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΣΙΜΠΙΚΑΤΑΚΙΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟ ΟΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΑ ΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ…:P :P :laugh: :laugh:

:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...