Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ?ΚΑΙ...?


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,,,ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5,5 ΜΗΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

beroiotisa τι κάνεις κοπέλα μου? Χάθηκες! καλά είσαστε? Οσο για τα ερωτήματά σου αν συνεχίσεις να θηλάζεις δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα σου πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια που θηλάζουν και έχουν καλύτερη άποψη στο θέμα! Καλώς μας ήρθες πάλι και καλή συνέχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεία σου beroiotisa,

Να χαίρεσαι το μωράκι σου.

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Φυσικά και δεν θα σου κοπεί το γάλα.

Και εγώ θηλάζω αποκλειστικά και η μικρή μου είναι 4 μηνών. Ακόμα βέβαια δεν μου έχει έρθει η ακατανόμαστη αλλά επειδή είχα την ίδια ανησυχία με σένα έψαξα παλαιότερα post και απ΄ότι γράφουν τα κορίτσια που θηλάζουν απλά τις πρώτες μέρες μειώνεται λίγο η παραγωγή. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάζεις κανονικά το μωρό στο στήθος και φυσικά να μην δώσεις συμπλήρωμα. Απλά μπορεί να χρειάζεται να το βάζεις πιο συχνά απ΄ότι συνήθως. Θα σου απαντήσουν και οι πιο έμπειρες αλλά μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην πρώτη μου κόρη ήρθε η περίοδος μετά από 5,5 μηνες. Οι ορμόνες μου έπαθαν αμοκ! Δεν άντεχα το παιδι μου! Ήμουν σε κατάσταση υστερίας και φυσικά νόμιζα ότι μου κόπηκε το γάλα. Τόσο απληροφόρητη ήμουν. Την ίδια μέρα της έδωσα ξένο γάλα και από το στηθος μου έπινε όταν αυτό πρηζόταν. Μετά από 3 εβδομαδες η μικρη αρνηθηκε να ερθει στο στηθος μου και ο αποθηλασμός είχε ολοκληρωθεί.

Τώρα δεν εχω σκοπό να σταματησω. 6,6 μηνες και ακομα να ερθει. Όπως μου εχουν πει τα κοριτσια, θα μειωθει η ροη και όχι το γάλα τις πρωτες μερες. Μετα όλα ειναι οπως πάντα.

Πες μας λοιπόν, το μωρακι σου ειναι σαν να μην τρεχει τιποτα; Μειωθηκε η ροή; Ζηταει πιο συχνα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν προκειτε να σου κοπει, εμενα μου ηρθε στους 5,5 μηνες και συνεχιζω να θηλαζω την μικρη μου που ειναι σχεδον 11 μηνων, απλα τις ημερες της περιοδου μπορει να ειναι λιγο πιο ανησυχη, αλλα ολα ενταξει μην ανησυχεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ..:) :) :) ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ...ΕΧΩ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΟΥΠΕΣ Κ ΧΥΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ Κ ΤΗ ΔΙΝΩ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ Κ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΑΜΑΚΑ!:) :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .(ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ...ΕΧΟΥΜΕ 2 ΔΟΝΤΑΚΙΑ..ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΑ)ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...