Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάρες καλησπέρα.

Πήρα την απόφαση να αγοράσω σπίτι. Βρήκα ένα διαμέρισμα, όπως το ήθελα και συμβατό με τις οικονομικές μου δυνατότητες. Το πρόβλημα είναι πως είναι στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω σε άλλο όροφο. Όσες μένετε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, θα μπορούσατε να μου πείτε ποιά είναι τα μειονεκτήματα και τί είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε? Ευχαριστώ!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακι!!!εγω μενω στον πρωτο οροφο απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου!!!2 ειναι τα μικρο-προβληματα που αντιμετωπιζω εγω!!!!

1ον οτι μας ενοχλουν οι απο πανω καποιες φορες και

2ον οτι αν βουλωσει κατι σε κεντρικο σωληνα της οικοδομης υπαρχει περιπτωση να βγουν νερα σε μενα!!!

βεβαια αυτο μπορει να μην συμβει και ποτε και ειδικα αν ειναι και μικρη η οικοδομη.εμενα μου ετυχε 1 φορα αλλα εμεις ειμαστε και 30 οικογενειες!!!οσο για την φασαρια των απο πανω,αυτο μπορει να συμβει και στον 2ο και στον 3ο οροφο!!!

εγω παντως παλι στον πρωτο θα διαλεγα!!!ευχομαι να κανεις την καλυτερη επιλογη και να εισαστε παντα ευτυχισμενοι στο καινουργιο σας σπιτι!!!!!!

Δημοσίευση

geia sou kalh mou me to kalo to spitaki sou .

egw menw ston 2 orofo tha sou pw kai thetika kai arnhtika .

a)panta tha exeis kapoion apo panw na se enoxlei ektos kai exeis taratsa!!!!

B)thoribos apo ton dromo einai pio entonos (euxome na exeis hremo dromo .

thetika

a)o shntelesths twn koinoxristwn einai ligoteros (eimai diaxiristria kai to kserw )

b)an kopei to reuma eisai konta gia na anebeis me ta podia

G)den fisaei polu (eisai xamila)kai to spiti einai zestw ton xeimona

egw agorasa prin duo xronia sxedon kai thelw na sou pw na mhn bgiasteis na apofasisis ,einai kalo na exei xoro stathmeushs kai apothikh ,na exei kales solinoseis kai na mhn exei spatoularista tabania giati se liga xronia tha skasei olo to spiti .

kalh agora euxome .

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η πολυκατοικία έχει μόνο 8 διαμερίσματα. Εγώ βλέπω στον ακάλυπτο αλλά ευτυχώς είναι κήπος. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως από κάτω έχω πυλωτή κι όχι ισόγειο διαμέρισμα. Υπάρχει περίπτωση να μην θερμαίνομαι τον χειμώνα? Να έχω δηλαδή απώλεια θερμότητας λόγω πυλωτής?

Δημοσίευση

yolanda μου ευχομαι να κανεις την καλυτερη επιλογη με το σπιτι που θα επιλεξετε

εμας το προηγουμενο μας σπιτι ηταν στον πρωτο οροφο και ναι ειχαμε απωλεια με την θερμανση.αλλα μην την ψαχνεις θα βρεις πολλα θετικα και πολλα αρνητικα,το θεμα ειναι να σου αρεσε:kiss:

Δημοσίευση

Πάντα θα υπάρχουν πολλά θετικά και πολλά αρνητικά σε όποιν όροφο και να πάρεις.

εμείς μέναμε στον τελευταιο οροφο και είχαμε τρελό κόστος σε πετρέλαια γιατι παγώναμε από την ταράτσα. επιπλέον 1-2 φορές που μας πέτυχε η διακοπή ρεύματος σε στιγμή που έπρεπε να πάμε σπίτι μας .... άστα

τώρα το δικό μας σπίτι είναι στον 1ο όροφο ... πληρώνουμε λιγότερο πετρέλαιο αλλά ακόμα υπάρχουν 2 δωμάτια στο σπίτι μας που έχουν διαφορά θερμοκρασίας !!!

οπότε διάλεξε ένα που να σου αρέσει γλυκιά μου ... και με το καλό

Δημοσίευση

yolanda μου κι εμεις εχουμε καποια απωλεια θερμανσης ειναι η αληθεια αλλα επειδη το σπιτακι μας το λατρευουμε δεν θα το αφηναμε ποτε για καποιο τετοιο λογο!οπως σου ειπαν και τα κοριτσια παντα θα βρισκεις πολλα πολλα θετικα κι αλλα τοσα αρνητικα!κοιτα να παρεις κατι που να σε εμπνεει και να σου αρεσει πολυ γιατι το σπιτι που μενουμε ειναι οτι σημαντικοτερο εχουμε!!!!εκει θα χαλαρωνεις,εκει θα καλεις φιλους,εκει θα κανεις οτι σου αρεσει και σε ευχαριστει.γι αυτο κοιτα να διαλεξεις κατι με την καρδια σου κι ασε τους οροφους σε δευτερη μοιρα!!!!

σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!

Δημοσίευση

yolanda.... εκτος του οτι με καλυψανε οι προλαλησαντες υπαρχει και ενα ακομα μειον.... ειναι πιο ευκολα προσβασιμο για ληστειες... εγω στη θεσσαλονικη εμενα στον 4ο και κοιμομουν με τα παραθυρα τεντα ανοιχτα το βραδυ... εδω (στην αθηνα) μενω αγ. παρασκευη και αναγκαζομαι το βραδυ να εχω τα παντζουρια κλειστα γιατι ολο και καποιος μπορει να σκαρφαλωσει :blink::blink::blink:

αυτο το νοικιαζω...οταν θα αγορασω θα προσπαθησω να παρω 2 ή 3 οροφο - αν και τιμολογιακα υπαρχει μεγαλη διαφορα :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

yolanda.... εκτος του οτι με καλυψανε οι προλαλησαντες υπαρχει και ενα ακομα μειον.... ειναι πιο ευκολα προσβασιμο για ληστειες... εγω στη θεσσαλονικη εμενα στον 4ο και κοιμομουν με τα παραθυρα τεντα ανοιχτα το βραδυ... εδω (στην αθηνα) μενω αγ. παρασκευη και αναγκαζομαι το βραδυ να εχω τα παντζουρια κλειστα γιατι ολο και καποιος μπορει να σκαρφαλωσει :blink::blink::blink:

Έχω μια φίλη που μένει στον 4ο και το δικό τους διαμέρισμα "άνοιξαν"!! οπότε και αυτό σχετικό είναι.... άγνωσται αι βουλαί των ληστών!!! :(

Δημοσίευση

Εγω μενω σε ισογειο και ειπα: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Μας εχει φάει η μούχλα και δεν εχει καθολου ηλιο.

Δεν ηθελα να εχω σκαλες να ανεβαινω και επειδη δυσκολα βρισκαμε σπιτι με ασανσερ στην περιοχη που ψαχναμε καταληξαμε σε ισογειο. Το επομενο θα εχει περισσοτερο φως.

Αγια Παρασκευη;;; ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙ τη Δευτερα!

Δημοσίευση

annoula30 έγραψε:

Δεν το ήξερα πώς οι πρώτοι όροφοι θεωρούνται υποβαθμισμένοι.

Στον πρώτο μένω εδώ και 1 χρόνο που παντρεύτηκα γι'αυτό το λέω.

Πρώτη φορά το ακούω...

οχι υποβαθμισμενοι αννουλα... απλα οι τιμες εχουν διαβαθμιση οσο ανεβαινεις πιο πανω σε οροφο γιατι θεωρητικα εχουν λιγοτερο θορυβο, καλυτερη ισως θεα, μικροτερη επικινδυνοτητα και χιλιοι δυο αλλοι λογοι που εχουν σκαρφιστει οι εργολαβοι για να μας "βαρανε" στο κεφαλι!!! :angry::angry::angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...