Μετάβαση σε περιεχόμενο

συμπτωματα πριν το τεστ βγει θετικο


Recommended Posts

Μαλλον εννοεις πριν το τεστ.Εγω ειχα πονακια χαμηλα στην κοιλια σαν περιοδου και λιγο ροζ αιματακι,τιποτα αλλο,παντως θυμαμαι πως νομιζα ολο πως θα μουρθει περιοδος,αλλα δεν...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.. Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ, ΝΕΥΡΑ ΚΤΛ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΙΜΑ... ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΟΤΕ...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πόνους περιόδου, την πρώτη φορά.

Τη δευτερη τίποτα, κανένα σύμπτωμα.

Να σημειωσω ότι όταν λέμε για συμπτώματα, πρέπει να αναφερόμαστε στο χρονικό διάστημα μετά την εμφύτευση, που γίνεται καμια εβδομάδα μετά την ωορρηξία, δηλαδή 1 εβδομάδα πριν την καθυστέρηση.Μετα την εμφύτευση εκκρίνονται οι ορρμόνες της εγκυμοσύνης και είναι πιθανό κάποια μαμά να νιώθει κάτι.

πριν... τίποτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΟΥΜΕ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα συμπτώματα (Ανθή μου)

υπάρχουν σε πολλές κοπέλες,

όπως διαβάζεις κ παραπάνω,

και ΠΡΙΝ την περίοδο.........

Είχα πόνους χαμηλά κ πρήξιμο στο στήθος

που , προσωπικά, δεν μου έμοιαζαν με της περιόδου

γι'αυτό κ έκανα τεστάκι 1 εβδομάδα

ΠΡΙΝ την αναμενόμενη περίοδο

κ φυσικά ......ήταν θετικότατο!!!

Επομένως Ανθή ΜΗΝ είσαι απόλυτη....

.....Αρκεί να γνωρίζεις το σώμα σου

και να μην είσαι κουκουρούκου....!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimari ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΤΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;;ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ..ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω για τις άλλες κοπέλες,αλλά πολύ πριν κάνω το τεστ κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Είχα τα κλασικά που λένε και τα υπόλοιπα κορίτσια (πόνους περιόδου, πρήξιμο στήθους και κοιλιάς),αλλά γύρω στις μέρες που περίμενα περίοδο! Επειδή θυμάμαι πολύ καλά πότε έγινε το...συμβάν,υπολογίζω ότι κανα δυο βδομάδες μετά μ'έπιασε μια μέρα ζαλάδα και ναυτία, άσε που, ενώ δεν ήμουν ποτέ της ξάπλας και του ύπνου, έλιωνα στον καναπέ και χτυπούσα 4ωρα μεσημεριανού ύπνου! Ξυπνούσα και ήμουν σε κατάσταση αποσύνθεσης! Η διατροφή κι η όρεξή μου άλλαξαν και λαχάνιαζα με το παραμικρό. Αφού βγήκαμε για περίπατο με τον άντρα μου μια μέρα και μου είπε "Α, η φυσική σου κατάσταση είναι χάλια!", επειδή σε 5' έντονου περιπάτου δεν μπορούσα να πάρω ανάσα! Το τεστ το έκανα όταν είχα πλέον 1,5 βδομάδα καθυστέρηση. Το είχα αφήσει τόσο, γιατί μερικές φορές δεν ήταν σταθερός ο κύκλος μου. Η Μάρι έχει δίκιο. Αν γνωρίζεις καλά το σώμα σου, το καταλαβαίνεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ επειδή έχω μεγάλο κύκλο, από 30 έως 40 μέρες, έπρεπε να περιμένω αρκετά για τεστάκι! Μια βδομάδα πριν τις 30 μέρες λοιπόν, πρήστηκε αρκετά το στήθος μου και κρατούσε αρκετά και το πρήξιμο και ο πόνος! Ενώ μου κρατούσε 1-2 μέρες και μετά μου ερχόταν περίοδος! Ένιωθα τσιμπηματάκια δεξιά κι αριστερά στην κοιλιά χαμηλά σαν περιόδου! Είχα πολλά υγρά κι ένιωθα ότι θα αδιαθετήσω από στιγμή σε στιγμή! Η διαφορά ήταν στο στήθος!! Τελικά στην 40η μέρα έκανα τεστάκι του οποίου το αποτέλεσμα .. σε λιγάκι γεννιέται!! :laugh:

Ακόμα, επειδή κάπνιζα τότε, ένα πρωί, μ'έπιασε αηδία με το τσιγάρο και τον καφέ! Αλλά μόνο ένα πρώι! Μια βδομάδα μετά που έκανα το τεστάκι, το σταμάτησα το κάπνισμα παρόλο που στην αρχή το ήθελα σαν τρελή! Τώρα δεν με νοιάζει, ίσα ίσα που δεν το θέλω πια! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακι:) Εγω δεν ειχα κανενα συμπτωμα μονο καθυστερηση και τις δυο φορες. Ενταξει η δευτερη δε προχωρησε αλλα πιανεται δε πιανεται:dry: Στη δευτερη ειχα μονο κατι νευρακια παραπανω αλλα πιστευω οτι ηταν λογω αγχους και δουλειας..... Περιμενω με ανυπομονησια τη τριτη αλλα οχι φαρμακερη:):P:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΣΑς ΡΩΤΗΣΩ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Η ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΣΑΝ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΠΤΩΜΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 16Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από την μέρα της ωορρηξίας μου που είχα επαφές μέχρι την εμφύτεση δεν ένιωθα τίποτα!

11 μέρες μετά την ωορρηξία μου είδα λίγο αιματάκι και νόμιζα ότι θα μου έρθει περίοδος. Βαθιά μέσα μου βέβαια το υποψιαζόμουν γιατί από εκείνη την ημέρα ένιωθα ένα πολύ περίεργο πόνο στην μέση που δεν τον είχα ξανανιώσει ποτέ.. Το στήθος μου πάντα μεγαλώνει όταν περιμένω να αδιαθετήσω απλά εκέινες τις ημέρες το έπιανα και ήταν πολύ ζεστό!!

Μετά από 3 μέρες καθυστέρησης έκανα χοριακή και έδειξε 400!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ψάχνεις να βρεις άκρη κούκλα μου! Κοιλιά και μέση πονάνε και στην ωορρηξία και στην περίοδο, αλλά και στην σύλληψη! Γι' αυτό κούλαρε κι όταν έρθει η ώρα της περιόδου.... το ξανασκέφτεσαι, που λέει ο λόγος! Στην ωορρηξία πάντως, η γυναίκα έχει και πολλά-πολλά υγρά! Και συνήθως πρήζεται και το στήθος πολύ! Μη δίνεις βάση πάντως σε συμπτώματα, γιατί τρελαίνεται ο κύκλος στο τέλος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια σε ολες..ευχομαι να περνατε ενα ομορφο καλοκαιρι..να πω και γω το προβλημα μου που μπορει να ναι παρομοιο με καποιας αλλης απο εσας..αδιαθετησα 05/07 ηρθα σε επαφη με τον αντρα μου στις 15-16-17...τωρα περιμενω περιοδο στις 01/08 μιας και ο κυκλος ειναι πιο συχνος 28 ημερων..ειναι ομως εδω και δυο μερες που εχω ενα βαθυ πονο χαμηλα στην κοιλια αριστερα(οπως της ωορεξιας μοιαζει) επισης με ποναει η μεση μου χαμηλα και καποια λιγα υγρα ασπρα εκαναν την εμφανιση τους...τα 2 τελευταια δεν με ανυσηχουν μονο ο πονος λιγο με αγχωνει..ειναι ο 2ος μηνας που προσπαθω με τον αντρα μου και καταλαβαινετε οτι ειμαι στην αρχη του αγχους υπαρχει περιπτωση να ποναω επειδη μπορει και να υπαρχει εγκυμοσυνη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...