Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τις τελευατίες μέρες είμαι πολύ προβληματισμένη.:(

Ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο.Γιατι όμως έτσι ρε γαμώτο;

Παιδιά πεινάνε,υποφέρουνε.Ο πλανήτης εκπέμπει sos.Όμως κάνείς δεν ακούει τίποτα.

Τι κάνουμε εμείς για όλα αυτά;

Γιατί δεν ξεβολευόμαστε απο τα καταναλωτικά μας πρότυπα;Γιατί δεν βοηθάμε;Πόσο αναίσθητους μας έχει κάνει η σύγχρονη κοινωνία;

Τι στιγμή που ο γιος ή η κόρη μου γκρινιάζει για το μεσημεριανό και δεν θέλει να φάει χιλιάδες άλλα παιδιά πεθαίνουν απο την πείνα.

Είναι ειρωνία...

Τι στιγμή που σχεδιάζουμε μια πολυτελή τελετή γάμου/βάφτισης και μετά μια λαμπρή δεξίωση...άλλοι πονάνε!

Δεν μπορώ να απολαύσω όλα όσα έχω ενώ σκέφτομαι το δράμα τόσων άλλων ανθρώπων :(

Είναι αδικία!!!

Δεν το αντέχω :( Και φαντάζομαι πως δεν θα είμαι μόνο εγώ :unsure:

Θέλω να αλλάξω τον κόσμο...

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά ήθελα κάπου να εκφραστώ :(

Δημοσίευση

Νέλλη μου σε νιώθω γιατί αυτά που λες τα έχω σκεφτεί κ εγώ και μάλιστα αρκετές φορές έχω δακρύσει για την αδικία του κόσμου όπου ζούμε..είναι που είναι η ζωή άδικη και εκεί που ένας άνθρωπος γεννιέται ένας άλλο πεθαίνει, τον κάνουμε κ εμείς χειρότερο με το να μη βοηθάμε και να μην συμπονούμε τους συναθρωπους μας. Εχουμε γίνει πολύ εγωιστές και σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας. Πραγνματικά...εμείς φταίμε για ότι συμβαίνει γύρω μας. Ξέρουμε πως έχει η κατάσταση και συνεχίζουμε να τη δεχόμαστε...αρα ναι είμαστε συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα..υπάρχουν άνθρωποι που φωνάζουν , παλέυουν για ένα καλύτερο αυριο , πραγματικοί ήρωες και βρίσκονται στο παρασκήνιο...έχουμε καταντήσει τα πρότυπά μας να΄είναι οτιδήποτε πιο ανουσιο και ανεγκέφαλο μόνο κ μόνο γιατί έτσι βολέυει τους με΄γάλους και τρανους...και αν υπάρχουν άνθρωποι σδαν εσένα κ σαν εμένα είναι γιατί η ανθρωπιά δεν έχει βγει από μέσα τους..ο εγωισμός είναι σε μικρότερη δόση αλλά επειδή κατακλυζόμαστε από άλλα πιο ασημαντα δεν ξέρουμε ή δεν έχουμε μάθει να γινόμαστε πιο επανατατικοί..

Κ αν μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα..θα έπαιρνα την ευτυχία από αυτούς που δεν την αξίζουν και θα την έδινα σε εκείνους που τους την πήρανε..

Δημοσίευση

Κ εγώ Νέλλη μου, γιατί σημαίνει ότι τίποτα δεν έχει χαθεί..το θέμα είναι μην γίνει η αλλαγή πολύ αργά..και μη νομίζετε οι ήρωες δεν ξεκινάνε όοοοοολοι μαζί ενάντια σε αυτό που δε γουστάρουν..λίγοι είναι όπως λίγοι ήταν και οι φοιτητές τότε στο Πολυτεχνείο που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.Αρκετοί Ελληνες είχαν βοελυτεί με τη χούντα! Ακρετοί επίσης φοβοντουσαν να επαναστατήσουν. Μια χουφτα όμως φοιτητές τους έδωσαν και κατάλαβαν...έτρσι πάει..αμα περιμενουμε να γίνει η μαγική και μαζική συναξή ...τότε είμαστε χαμένοι από χέρι...

Δημοσίευση

Μακάρι να ζήσει κάτι τέτοιο ο γιος μου...και μακάρι να μπορέσω να το ζήσω κ εγώ..γιατί κάτι τέτοιο προσωπικά το ονειρευομαι χρόνια...βέβαια από τον καναπέ μου δεν κανω κ πολλά όμως το θέλω..χαίρομαι που δουλεύω σε σχολείο και μπορώ να δώσω στα παιδιά μια ρεαλιστική κατάσταση του κόσμου μας..οφείλει κάθε νέα γενιά να γίνεται καλύτερη από μας..

Δημοσίευση

Όντως Φανούλα.Το οφείλουμε στα παιδιά μας.Τα φέρνουμε σε έναν κόσμο με τόσα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να λύσουν.Πρέπει εμείς ,οι νέες μητέρες που έχουμε την γενιά του αύριο,να παραδώσουμε στην κοινωνία σωστούς ανθρώπους,με συνείδηση και ευθύνη που δεν θα ρίχνουν τα λάθη τους στους άλλους.;)

Δημοσίευση

Γεια Ηοpe!Ξενύχτισσα και εσύ;;;

Ενδιαφέρον το θέμα σου...

Γιατί υπάρχει λύπη, πόνος, αρρώστειες;;;Γαιτί κάποιοι άνθρωποι υποφέρουν ενώ άλλοι απολαμβάνουν τα ΠΑΝΤΑ!

Είναι ο Θεός δίκαιος;;;Γιατί επιτρέπει να συμβαίνουν όλα αυτά;;;

Δυστυχώς η ανθρωπότητα από το κακό στο χειρότερο...

Αναισθησία στο έπακρο και ατομισμός!!!

Δημοσίευση

Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα ήθελα να μην υπήρχε καμία μορφή ΕΞΟΥΣΙΑΣ! Καθόλου πείνα και αρρώστειες, πόλεμοι και καταπίεση σε διάφορους λαούς!

Γνωρίζεις ένα νησάκι στον Ειρηνικό με ελάχιστους κατοίκους, χωριό, όπου τα πάντα τα μοιράζονται, δεν υπάρχει ιδιοκτησία, δίπλα στη θάλασσα και απόλυτη ξενοιασιά! Οι άνθρωποι αυτοί είναι αυτοί που βιώνουν την απόλυτη ελευθερία...

Η πραγμάτωση της ΟΥΤΟΠΙΑΣ!!!

Δημοσίευση

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ,ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΣΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΑΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ,ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΗ.ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ;;ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ,ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΞΑΝΑΞΕΝΙΝΟΥΣΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΑΦΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Γιώτα,ναι,τα κλασσικά.Αυτά που θέλανε και για εμένα οι γονείς μου,και που τους τα ''χάλασα'';)

Νανα πολύ ωραία η ερμηνεία του τραγουδιού.Έτσι ακριβώς όπως τα λες.

Τα δικά μου όνειρα είναι εδώ.Και το οτι έγινα μαμά δεν σημαίνει οτι θα τα ξεχάσω.

Θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου διαφορετικά.Θέλω να βλέπει την μαμά της να αγωνίζεται για έναν καλύτερο κόσμο και έτσι να παραδειγματίζεται και η ίδια.Θέλω να βοηθήσω.Με όποιον τρόπο μπορώ.

Δημοσίευση

ΝΕΛΛΥ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!

ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ... ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ !!!

ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ : ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ?

ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!! ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ !!!

ΑΞΙΖΕΙ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!!

Δημοσίευση

Συμβουλεύτηκα το μαξιλάρι μου και ήρθα!:P Κορίτσια συμφωνώ με ολες!Φανη μου χαίρομαι που υπάρχουν εκπαιδευτικοί σαν και εσένα. Μπράβο σου!Τώρα για το θέμα έχετε δικιο οτι ο καθενας μας πρεπει να κανει την προσωπική του προσπάθεια. Αυτο που με τρελαίνει εμένα είναι οτι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και εμεις συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε αλλά ταυτόχρονα παραπονιομαστε. Αυτο που εχω καταλάβει ειναι οτι δεν θελουν ο κόσμος να ασχολείται για να αλωνίζουν ανενόχλητοι. Ο λόγος πιστεύω οτι ειναι μόνο το "χρημα". Καρφί δεν τους καίγεται για εμάς. Οτι και να κάνουν θετικο ή αρνητικο ο τελικός σκοπός ειναι το χρήμα. Υπάρχουν ανθρωποι που παλεύουν για τα δικαιώματά μας και εμας μας ενδιαφέρει μονο οτι έκλεισε παλι το κέντρο γιατι εχει πορεία! Απολαμβάνουμε ομως εκείνα που μπορεί να κέρδισαν κάνοντας μια διαμαρτυρία. Πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε ενωμένοι και να μην μπούμε στο παιχνιδάκι τους που μας θέλει να είμαστε ο καθένας για την πάρτη του! Θέλω να γράψω τοσα πολλά!:P Σταματήστε με!:laugh:

Δημοσίευση

Hope μου εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Ο άνθρωπος είναι δημιουργικός σε κάθε ηλικία της ζωής του και πάντα πρέπει να έχουμε όνειρα και στόχους τους οποίους οφείλουμε να αγωνιζόμαστε νακατακτήσουμε. Και ειδικά ο στόχος της σωστής ανατροφής ενός παιδιού είναι ένας από τους δυσκολότερους και τους πιο σημαντικούς κατά την άποψή μου. Και τελικά μόνο αν παραδίδουμε στις κοινωνίες σωστούς ανθρώπους μέσα από τις οικογένειες που μεγαλώνουμε, μόνο τότε μπορεί αυτός ο κόσμος να αλλάξει πραγματικά.

Δημοσίευση

Φανή,φοβερή εικόνα!:laugh:

Δημητρούλα όλα αυτά σε πολιτικό επίπεδο.Ουσιαστικά απο εκεί ξεκινά το πρόβλημα.Μας κάνουν να μην βλέπουμε τις ελείψεις της κοινωνίας,μας χτίζουν και ένα Mall με αποτέλεσμα να μαντρωνόμαστε εκεί και να είναι η μόνη μας χαρά να πάμε για ψώνια στο εμπορικό κέντρο :angry: Και έτσι ξεχνάμε και τους άλλους...:dry:

Λιλάκι συμφωνώ!Πρέπει να μεγαλώσουμε ευσυνείδητα άτομα.Εγώ προσωπικά σκοπευω να πάω την κόρη μου και σε πορείες,και σε αναδάσωση,και σε ιδρύματα να βοηθήσουμε παιδάκια,και σε καθαρισμό ακτών,και να της μάθω για την ανακύκλωση και την εξοικονόμιση ενέργειας.Έτσι ονειρευομαι να μεγαλώσω το παιδί μου :) Δεν θέλω σε 15 χρόνια τα ενδιαφέροντα της να είναι μόνο ρούχα,κινητό,βόλτες και υπολογιστής :huh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...