Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΩ ΦΡΟΝΙΜΙΤΗ. ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ HEXALEN. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ. ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

Δημοσίευση

Kαλησπερα!!

Καταρχην μην πανικοβαλεσαι..

Επειδη ειχα πολυ μεγαλο προβλημα με τα δοντια κατα

την διαρκεια της εγκυμοσυνης..

(οπως εχω αναφερει ξανα χρειαστηκε να κανω 3 εξαγωγες φρονιμιτη

και 2 απονευρωσεις).. θα σου ελεγα να μην κανεις αυτες τις γαργαρες.

Κι εμενα μου τις ειχε απαγορεψει και ο γυναικολογος και ο οδοντιατρος.

Κανε γαργαρες με αλατονερο.Θα σε ανακουφισει πολυ.

Εγω εκανα πλυσεις με το chlorhexil της intermed. Πολυ καλο και "ακακο"!!

Δημοσίευση

Aννούλα να προσέχεις τι φαρμακα παίρνεις. Περαστικά με το δοντι σου. Εμενα μου είχε σπάσει ένα απονευρωμένο δόντι στην αρχη της εγκυμοσύνης μου και η οδοντιατρος εκανε απλά ενα σφραγισμα. Αρνηθηκε να μου κανει ακτινογραφια.

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έβγαλα κριθαράκι στο ματι. Η αντιβιωση που μου προτειναν ήταν ακατάλληλη. Μου ειπαν οτι αν δεν την παρω θα χρειαστει μικροεπεμβαση. Αρνηθηκα και τελικα περασε από μονο του.

Υπάρχουν αντιβιώσεις συμβατές με την εγκυμοσύνη. Βρες τι θα σε ανακουφισει και δεν θα πειραξει το μωρακι σου.

Δημοσίευση

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ AMOXIL.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ... ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΟΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΕΙ Σ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ...:( ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ..

Δημοσίευση

Το Amoxil μπορεις να το παρεις. Το πηρα στον θηλασμο και μου ειπαν οτι δεν επηρεάζει. Το δινουν και σε νεογέννητα.

Κοιτα μην παθεις τιποτα άλλο γιατι θα σε βαλουμε σε γυαλα μεχρι να γεννησεις!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΟ HEXALEN ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΝΤΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ AMOXIL ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...