Μετάβαση σε περιεχόμενο

μεγάλη καθυστέρηση


nanna

Recommended Posts

καλημέρα

γενικά είμαι λίγο προβληματισμένη. έχω αερομηνόροια δλαδη μεγάλο και ασταθή κύκλο και άγνωστες ημέρες ωορυξίας αρα πολύ δύσκολο να μείνω εγκυος "προγραμματισμένα". Αυτό το μήνα όμως η καθυστέρηση είναι πιο μεγάλη απο την συνηθισμένη, είμαι ηδη 45 μέρες απο τελέυταία περίοδο, έκανα τεστ στις 30 μέρες αρνητικό, είχαν αρχίσει συμπτώματα περιόδου πριν 18 μέρες και λεω εντάξει θ αδιαθετίσω..αλλά ακόμα τίποτα και σε συνδιασμό μένα πόνο που έχω στη μέση τισ τελευταίες μέρες προβληματίστηκα..σκεφτομαι να κάνω εξέταση αίματοσς αν συνέχιστει, αλλά φοβάμαι μην απογοητευτώ.το στηθος μου εχει πρηστεί,όχι ομως σαν άλλες φορές και πονάω κ λίγο χαμηλά...δεν ξέρω είανι συμπτώματα περιόδου ή κατι άλλο?πέιτε μου από τις εμπειρίες σας

ευχαριστώ πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nanna καλημέρα...

επειδή έχω κ εγώ πολύ πρόσφατη εμπειρία με τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης θα προσπαθήσω να βοηθήσω αλλά κυρίως εσυ γνωρίζεις το σώμα σου κ τον κύκλο σου.

Δηλαδη μας λες για μεγάλο κύκλο- έχεις συχνά κύκλο άνω 45 ημερών ή τώρα βρίσκεσαι σε καθυστέρηση?

οι πόνοι που νίώθεις χαμηλά είναι κάτι συνιθησμένο κ τους άλλους μήνες ή όχι. Εγώ πχ πονάω πολύ, χαμηλά, ακριβώς τη μέρα που είναι να αδιαθετήσω. Εάν πονάς κ εσύ τη μέρα που είναι να αδιαθετήσεις αλλά ωστόσο περίοδο δεν βλέπεις κάνε ένα τεστ ακόμα.

καλά αποτελέσματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ..ο κυκλος μου ειναι από 30 έως 40 μέρες συνήθως αλλά έχει συμβεί στο παρελθόν και 50. ο πόνος δεν είανι έντονος είναι όπως κάθε φορά που περιμένω περίοδο το πιο ανησυχιτικό είναι ο πόνος στη μέση που δεν μου έχει ξανασυμβεί αλλά μπορεί να είναι κ παθολογικό. είμαι μπερδεμένη λέω να περιμένω λίγες μέρες ακόμα και να κάνω εξέταση αίματος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΑΝ Σ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις μια χοριακούλα και να μην φοβάσαι κανένα αποτέλεσμα! Αισιόδοξη να είσαι κι όλα θα πάνε καλά!! Θα το δεις.. Ή μπορείς ακόμα καλύτερα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου, είναι πιο κατάλληλος στο να σε συμβουλέψει καλύτερα!! Μην ανησυχεις πάντως! Κι εγώ είχα αμμηνόροια λόγω πολυκυστικών, έκανα μια θεραπεία ένα χρόνο περίπου με αντισυλληπτικά και τελικά έμεινα έγκυος σχεδόν αμέσως όταν έβαλα μπροστά για παιδάκι! Δεν έβαλα πρόγραμμα! Είπα ελεύθερα κι όποτε κάτσει! Ούτε είχα άγχος, ούτε τίποτα!! Στους 3 μήνες.. είχα ένα θετικό τεστάκι!! Και με κύκλο από 30 έως 40 μέρες κάθε φορά!! Ούτε κι εγώ ήξερα πότε κάνω ωορηξία!!! Το άφησα στην τύχη!!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nanna έχεις πάει σε γυναικολόγο να συζητήσεις το θέμα της περιόδου σου? Μήπως πρέπει να κάνεις κάποιες εξετάσεις? Κάπου οφείλεται αυτό και μόνο με το γυναικολόγο σου θα βρείς άκρη.

Μακάρι να είσαι έγκυος και να πάνε όλα καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nanna έγραψε:

:laugh: oute egw mporw na to pisstepsw..ekana test kai edeiske thetiko...apla den to pisteyw..aurio tha paw gia xoriakh, kai euxomai na pane ola kala...

pragmatika eyxaristw gia tis symboules

Μπράβο κορίτσι μου:)

Αντε αύριο στο γιατρό και περιμένουμε νέα:silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nanna μου

συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.......

Θα περιμένουμε νέα σου... Τηλ στον γιατρό

κ χοριακή άμεσα!

Να προσέχεις το σποράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...