Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

mpampoy έγραψε:

Τυρογαριδάκι μια φίλη μου είχε πάρει για τις γιορτινές μέρες παιδιά απο το Ιράκ,τότε με τον πόλεμο

Αχ δώε μου περισσότερες πληροφορίες! Πως έγινε;;

Δημοσίευση

Ίσως να απευθυνθείς στο δήμο σου να δεις αν κάνουν κάτι τέτοια προγράμματα.Δηλ.να έρχονται παιδιά απο το εξωτερικό για κάποιο καιρό κ να φιλοξενούνται απο οικογένειες.Έχει γίνει και εδω στα Χανιά αλλά δεν ξέρω κάποιον που να είχε πάρει κάποιο παιδί.Μετά μπορείς να ρωτήσεις στον Ερυθρό Σταυρό ή στο κέντρο παιδικής μέριμνας αν έχετε φυσικά.

Δημοσίευση

ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Η΄ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!

Δημοσίευση

Φανούλα μακάρι να είχαν όλοι την ίδια ευαισθησία με εσένα.

Όταν ήμουνα μικρότερη αναρωτιόμουνα γιατι οι άνθρωποι φέρνουν παιδιά στον κόσμο όταν υπάρχουν τόσα άλλα που τουσ χρειάζονται.Μακάρι να καταφέρω κάποια στιγμή να υιοθετήσω ;)

Δημοσίευση

ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ!!ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑ, ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΕΙΧΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ 7 ΕΤΩΝ.ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙ, ΡΟΥΜΑΝΑΚΙ, ΚΙΝΕΖΑΚΙ 'Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΘΕΩΡΩ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΙΓΜΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ 'Η ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ.ΤΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ.ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!

Δημοσίευση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ(ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΥΟΘΕΤΗΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΥΟΘΕΣΙΑ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ!ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ tirogaridaki ΜΟΥ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΜΑ:)

Δημοσίευση

νομιζω πως η σκεψη σου ειναι πραγματικα αγνη και οτι θες απλα να προσφερεις αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν διαλεγουμε εναν συντροφο για το υπολοιπο της ζωης μας πρεπει να σεβομαστε τις αντοχες του, εαν ο αντρας σου δεν αντεχει κατι τετοιο τοτε δε γινεται να του αλλαξεις αποφαση αλλα και αν το κανεις θα ειναι ενα μεγαλο λαθος!

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...