Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τραχηλίτιδα-Candida Albicans


Recommended Posts

Καλησπέρα σας αγαπητά μέλη..

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα ας με βοηθήσει.Έχω τρελαθεί από την αγωνία μου και είναι το μόνο που μπορώ να κάνω προς το παρόν... :(

Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή την οικονομική άνεση να επισκεφτώ κάποιον γυναικολόγο.

Πριν κάποιο καιρό έκανα τεστ ΠΑΠ και καλλιέργεια κολπικού υγρού και αερόβια αν θυμάμαι καλά.

Τα αποτελέσματα έδειξαν τραχηλίτιδα και Candida Albicans.

Η θεραπεία που μου έδωσε ο γιατρός μου δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.Μετά από κάθε περίοδό μου μοιάζει να χειροτερεύει. Αν προχωρήσει στον κόλπο?Αν δεν μπορέσω να γίνω μανούλα? Είμαι 25 χρονών.Με πολυκυστικές και αναιμία. Τι θεραπεία μπορώ να ακολουθήσω για να τελειώσει πια αυτό το θέμα έχω κουραστεί υποφέρω από πόνους έχω εκνευρισμό και δεν ξέρω τι μπορεί να μου προκαλέσει αυτό. Από στειρότητα μέχρι καρκίνο διάβασα κάπου.Έχω τρομοκρατηθεί..Σας παρακαλώ μια βοήθεια!:( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ!!!ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!!!!ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕ ΒΟΗΘΗΣΕ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητη luckystar καλησπερα. Καταρχην ηρεμησε, ο μικροβιολογος τι σου ειπε τι προκαλεσε τη τραχηλιτιδα? Σε ρωταω γιατι κι εγω παιδευομαι το τελευταιο μηνα απο τραχηλιτιδα την οποια προκαλεσε το μικροβιο χλαμυδια παιρνω αντιβιωση και θα ξανακανω κολποτραχηλικη εξεταση για να δουμε αν θεραπευτηκε. Πρεπει να πας στο γυναικολογο ομως γιατι οτι και να πουμε εμεις..... Φιλακαια πολλα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Luckystar καλησπέρα.

Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς γυναικολόγο,εαν δεν έχεις καμία ασφάλεια (ΙΚΑ ΤΕΒΕ κλπ) δανείσου χρήματα απο τους γονείς ή απο κάποια φίλη σου,δεν είναι και τόσο μεγάλο το κόστος μιας επίσκεψης βρε κοπέλα μου και πόσο μάλον όταν πρόκειτε για την υγεία σου.Στην ανάγκη πήγαινε ως έκτακτο σε ενα νοσοκομείο.Οπως και να έχει φρόντισε να το κοιτάξεις και μην πανικοβάλεσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν καλημέρα!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση στο πρόβλημά μου!Πραγματικά σας ευχαριστώ!

Ειλικρινά δεν το αμελώ.Έχω τόσες υποχρεώσεις να με κυνηγούν που δεν μένουν χρήματα ούτε για το φαγητό που λέει ο λόγος.Οικονομικά στηρίζω και τους γονείς μου που επικρατεί κάποιο πρόβλημα στην οικογένεια :( Είμαι γενικά σε μια πολύ άτυχη οικονομικά περίοδο.Πίστευα πως ίσως υπήρχε κάποια πιο απλή φαρμακευτική αγωγή που μπορούσε κάποιος να μου προτείνει ή έστω κάποιες πλύσεις με χαμομήλι που είχα ακούσει αλλα δε γνωρίζω αν είναι αποτελεσματική η βλαβερή για τη χλωρίδα του κόλπου.Ξέρω πως ίσως ακούγομαι άσχετη συγχωρέστε με αλλα πραγματικά βρίσκομαι σε κατάσταση πανικού κ δε ξέρω τι μου συμβαίνει ακριβώς αν είναι σοβαρό η βλαβερό για την μελλοντική επιθυμία μου να γίνω μανούλα.

Αυτό όπως μου είπε κ ο γυναικολόγος μου πιθανότατα να μου δημιουργήθηκε απο κάποια στιγμή που χρησιμοποίησα ταμπόν.Δεν μπόρεσα να το αλλάξω εγκαίρως οπότε την πάτησα :dry:

Όσο αφορά ασφάλεια δυστυχώς δεν έχω.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!!:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...