Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

φιλεναδες μου γεια σας!!!

με αφορμη 2 τελευταιων ποστ που μας αναστατωσαν πολυ παιρνω το θαρρος να σας πω δυο λογια...οταν μπηκα στο μαμυ πριν κατι μηνες ειπα την δικη μου ιστορια και καμια κοπελα(πιστευω)οτι δεν την θεωρησε ψευτικη

μεσα σαυτους τους μηνες εκανα πολλες φιλες εδωσα και πηρα συμβουλες.. συμπονεσα και συμπονεθηκα...εκλαψα με καποιες ιστοριες και εκλαψαν με τις δικες μου...ενιωσα τις αγωνιες και ενιωσαν τις δικες μου...ειχα την αισθηση οτι το μαμυ ειναι ενα σαιτ με προσωπο ζεστο τρυφερο και φιλοξενο και χαιρομαι παρα πολυ που ειμαι μελος του και εχω γνωρισει τοσο καλα κοριτσια χαρις σαυτο!!!

ομως τωρα εδω και λιγες μερες νιωθω οτι εχουμε γινει ''θεαμα'' σε ορισμενα ατομα που εχουν καταφερει οχι μονο να μας κανουν να τρωγομαστε αλλα να σπερνουν και την δυχονια αναμεσα μας λυπαμαι πολυ γιαυτο δεν λεω διαφωνιες σιγουρα θα υπαρχουν ανθρωποι ειμαστε αλλα η διαφορετικη αποψη μπορει να φερνει και την λυση καμια φορα

σιχαινομαι να μας βλεπω να γινομαστε ετσι εμεις που ειμαστε μια μεγαλη αγαπημενη παρεουλα

πιστευω πως τωρα τελευταια εχουν μπει καποια ποστ που μου φαινεται να ειναι αναλυθη γιατι στα συγκεκριμενα ποστ γραφτικαν πολυ καλα λογια και δεν νομιζω οτι με τον τροπο μας να διωξαμε τα κοριτσια αυτα!!! εξαλλου μια το δηλωσε ξεκαθαρα οτι μπηκε για να γελασει με εμας (και της απαντησα καταληλα).για το ενα θεμα διατυρω τις επιφυλαξεις μου οσο για το τελευταιο ενω τις συγκεκριμενης κοπελας της μιλησαμε πολυ ομορφα ξαφνικα χαθηκε γιατι???? μαλλον για να τρωγομαστε εμεις....εμεις που πριν λιγο καιρο ημασταν τοσο αγαπημενες ειδα βαριες κουβεντες και λογια που με λυπησαν πολυ

βρε κοριτσια μου εχουμε ολες μας μυαλο και νομιζω οτι μπορουμε να καταλαβουμε τι ειναι αληθινο και τι οχι!!!! εγω συγκεκριμενα στο ποστ αυτο δεν απαντησα(με την μικρη που ειναι εγκυος και ψαχνει τον μπαμπα του παιδιου της)μπορει να ειναι αληθεια αλλα εγω δεν το πιστευω...(αποψη μου παντα ε??)

και το πιο τρανταχτο ειναι οτι ξαφνικα μαζευτικαν περιεργες ιστοριες ετσι ολες μαζι...τελειως ξεκαρφωτα...τι να πω????

θελω να σας παρακαλεσω να ηρεμισουμε λιγο τα πνευματα σας παρακαλω πολυ ειλικρινα στεναχωριεμαι να ειμαστε σαν να βρισκομαστε σε στρατοπεδα και τελος να παρακαλεσω την λενα οταν ενα θεμα ξεφευγει τοσο πολυ να το κλειδωνει δεν υπαρχει νομιζω λογος να το σκαλιζουμε συνεχεια

αυτα ειχα να πω σας ευχαριστω που με ακουσατε

Δημοσίευση

KATARXAS NA ZHTHSW SYGNWMH AN DEN EIMAI KATALLHLH STO NA APANTW SE AYTO TO THEMA APLA NIWTHW TIN ANAGKI NA PW PWS AN KAI TIS PERISSOTERES EDW MESA DEN MPORW OUTE KAN NA TIS KATALABW GIATI DEN EIMAI KAN MAMA AN KAI THA TO ITHELA KAPOIA STIGMI KI EPEIDH APANTHSA SE ENA THEMA TO OPOIO DEN IKSERA TO TI GINOTAN WS KAINORGIO MELOS...

APLA ITHELA NA SAS ENHMERWSW PWS KI EGW KAINOURGIA EIMAI K ITHELA NA BRW KAPOIA AKRI STO THEMA MOU PSAXNONTAS STO DIADIKTIO ME LEKSEIS KLEIDIA OI OPOIES GIA KALI MOU TIXI ME ODIGISAN SE AUTO TO SITE KAI MPORESA KAI MOIRASTIKA PRAGMATA POU ISASTAN ESEIS OI PRWTES POU TO MATHATE OUTE KAN O SINTROFOS MOU!!!

DEN GNWRIZW SYGKEKRIMENA TO KATA POSO ALITHEYOUN AYTA POU DIABASA APO KAPOIA THEMATA ESEIS ISWS ME KAPOIA EMPEIRIA STO SITE KAI ME TA THEMATA POU EXETE DIABASEI NA KATALABAINETE AN EINAI KAPOIO APATI ALLA ITHELA NA EPISIMANW PWS MEXRI XTES PERIMENA META TIN DOULEIA NA MPW PWS KAI PWS NA DW TIS APANTISEIS SAS STO THEMA MOU GIATI GIA MENA AN KI EINAI KATI EIKONIKO MONO GIA EINAI SIMANTIKO OMWS ME AYTA POU DIABASA TROMAKSA NA KSANAMPW ME TON FOBO WS KAINOURGIO MELOS ISON KAI IPOPTI GIA ISWS MIAS AKOMIS APATIS!!!

Δημοσίευση

ada μου οχι κοπελα μου να μην φοβασαι δεν τιθεται τετοιο θεμα με τιποτα!!!! απλα ηταν 2 συγκεκριμενα θεματα που αναψαν τα αιματα

εγω θα σε καλοσωρισω και θα σου ανοιξω την αγκαλια μου και να σου ευχηθω μεσα απο την καρδια μου να αποκτησεις τομωρακι που επιθυμεις

δεν ειναι σωστο να ειμαστε καχυποπτες με οποιο νεο μελος μπαινει στο μαμυ αν ειναι δυνατον!!!!!!

απλα αυτα τα θεματα εκαναν μπαμ απο μακρυα(γνωμη μου)και εμεις πεσαμε μεσα...θα χαρω πολυ να τα λεμε φιλια

Δημοσίευση

TI NA PW DEN KSERW EDW ANARWTIEME AN KANW KAI SWSTA POU APANTAW WS KAINOURGIO MELOS!!!ALLA APO THN ALLH THA HMOYN POLY AXARISTH STO NA KOITAW ANYPOMONA PISTEYW TO AN MOU APANTHSAN EMENA STO THEMA MOY KAI YSTERA NA BGAINW...GIATI H KATHE APANTHSH SYMAINEI KAI XRONOS GIA THN KATHEMIA SAS POU DINETE SE MENA!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μέχρι να αρχίσει ο καυγας στο τελευταίο θέμα δεν είχαν δοθεί πολλές απαντήσεις στην κοπέλα. Αυτό δείχνει ότι δεν έπεισε η ιστορία της. Πως αρχίσαμε όλες να σχολιάζουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι σε τέτοια θέματα...

Το μέλος spiri που είπε ότι μπαίνει για να γελάσει μαζί μας εξαφανίστηκε και αυτό. Προκάλεσε όμως πολλές απαντήσεις με τις δηλωσεις που έκανε. Καλό είναι τα ακραία θέματα και τις ακραίες απαντήσεις να μην τις σχολιαζουμε καν.

Καλη σας νύχτα κοπελες!

Δημοσίευση

Μπεμπούλη γεια! Αξιοπρεπής και λογική η αναφορά που έκανες και όλα όσα προτείνεις αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στα εξής:

1.ο καθένας, έστω και σύντομος επισκέπτης, έχει δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του! Βέβαια πάντοτε με σεβασμό προς τον απέναντι και με προαίρεση πάντοτε για διάλογο!

2.Ωστόσο στο θέμα ''περί θηλασμού'' που έθιξες, συγκεκριμένα θα είμαι ''ο συνήγορος του διαβόλου'' και θα υποστηρίξω ότι όχι μόνο η συγκεκριμένη εκφράστηκε απρεπώς αλλά και άλλες κοπέλες...

Προσωπικά είδα έπειτα μηνύματα, γιατί βαριέμαι όπως ανέφερα και ουσιαστικά το θέμα δεν με ενδιαφέρει άμεσα, καθώς ΜΠΟΥΚΑΛΟΚΡΑΤΟΥΣΑ, αλλά αυτές είναι στο απειρόβλητο;;;ΓΙΑΤΙ;;;Επειδή είναι μέλη καιρό;;;

Επομένως πάντοτε το νόμισμα έχει 2 όψεις!!!

3.Τελικώς καταλήγω ότι ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ και για να το πω πιο ΛΙΑΝΑ φανερώνουν τον χαρακτήρα μας!Οπότε αν στραβός ο γυαλός, στραβά θα αρμενίσεις, δηλαδή εδώ οι χαρακτήρες έχουν διαμορφωθεί και απλά φανερώνονται!!!Υπάρχει ποικιλότητα!Ακόμη και οι αντιπαθείς, όπως ΕΓΩ!!!κάτι προσφέρουν στο διάλογο...Πρόκειται για κλειστή κοινωνία όπως λέει και η φίλη μας η APIS, και μάλιστα άγνωστες, μεταξύ αγνώστων...

4.ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΑΥΑΥΤΗ!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!:) :) :)

ΥΣ.Επίσης αν ήθελα ν'απαντήσω στο θέμα περί θηλαασμού αναλυτικότερα θα το έπραττα, γιατί θεώρησα και ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστώ ότι κάποια κοπέλα αιώρησε κάτι στην ατμόσφαιρα...:silly: :blink: :silly: :blink:

Δημοσίευση

Εγώ θα κάνω επικόληση την απάντηση που έδωσα πριν λίγο στο ποστ της κοπέλας αυτής με τους υποτιθέμενους δύο μπαμπάδες και δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω.

Κορίτσια εγώ στο θέμα της Ελένης δεν θα απαντήσω γιατί είτε είναι αλήθεια είτε είναι ψέμα (το πιθανότερο) δεν έχω να πω τίποτα.

Απλά θα ήθελα να σας πω ότι είμαι σχετικά καινούρια στο φόρουμ σας και αν και μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα γιατί έχω ανάγκη για παρεούλα, παρόλαυτά δεν απαντάω σε πολλά θέματα.

Όσο καιρό είμαι μέσα στην παρεούλα σας έχω βρεθεί μάρτυρας κάποιων post που είναι πολύ περίεργα. Στην αρχή ήμουν ανυποψίαστη και δεν φανταζόμουν ότι είναι fake. Μετά από τις αντιδράσεις σας κατάλαβα ότι παίζουν και τέτοιες καταστάσεις. Γιατί γίνονται αυτά δεν ξέρω και δεν με πολυνοίαζει. Στην αρχή του ποστ αυτού γέλασα με τα κορίτσια που "την έλεγαν" σε αυτή την ελένη, γιατί κατάλαβαν ότι η ιστορία ήταν απάτη. Μετά όμως στεναχωρήθηκα πολύ γιατί πήρε διαστάσεις το θέμα. Πραγματικά στεναχωρήθηκα γιατί αρχίσατε να τσακώνεστε μεταξύ σας.

Μπαίνω και μαθαίνω νέα σας σχεδόν κάθε μέρα. Δεν μιλάω με πολλά κορίτσια αλλά πολλές σας γνωρίζω από τις απαντήσεις σας και παρόλο που είμαι κλειστός άνθρωπος για να κάνω φιλίες εδώ μέσα κάποιες σας νοιώθω παρέα μου.

Οπότε όταν γίνονται τέτοιοι καβγάδες χωρίς λόγο με στεναχωρούν. Όπως στεναχωρήθηκα όταν διάβασα από μία κοπέλα ότι στέλνετε πμ και κουτσομπολέυετε μεταξύ σας. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να γίνετε. Απογοητεύτηκα.

Τέλωσπάντων. Είναι κρίμα να τσακώνεστε χωρίς λόγο για κάποιους που το προκαλούν για να γελάσουν. Απλά να τους ξεφωνίσετε και τελίωσε.

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ. Δεν απαντάω συχνά και σε πολλά πράγματα αλλά σήμερα ήθελα να πω την γνώμη μου. Συγνώμη και πάλι αν σας στεναχώρησα.

Δημοσίευση

εχεις δικιο και το εχω πει απειρες φορες οτι υπαρχει και η αντιθετη γνωμη αρκει να μην προσβαλει κανεναν ειμαι και εγω ατομο που εχω διαφωνισει αλλα μολις το εξεφρασα αν και παλιο μελος (λεμε τωρα!!)εφαγα σκληρη κριτικη!!!!

αν κατι με προσβαλει ειτε νεο μελος ειτε παλιο θα παρει την αναλογη απαντηση

δεν ειναι σωστο να εκφραζομαστε αναρμοστα βαζω και τον εαυτο μου μεσα αν και δεν το εχω κανει ποτε απλα θελω και ελπιζω να ξαναγινουμε η παλια γλυκια αγαπημενη παρεουλα που τοσο πολυ μου αρεσει

φιλικα η συναδερφος μπουκαλοκρατουσα!!!

φιλικα

Δημοσίευση

Στο θέμα της Ηλιάνας στενοχωρήθηκα αρκετά! Μετά είδα όλο αυτόν τον πανικό κι σκέφτηκα ότι δεν θα κάτσω εγώ να γ@μάω την ψυχολογία μου για ανέραστα κοριτσάκια κι αγοράκια!! Είμαι πολύ καλά, η ζωή μου κυλάει πολύ ήρεμα κι όμορφα, έχω κάνει κάποιες συμπάθεις γνωριμίες εδώ.. και μ'αρέσει να μπαίνω και να χαλαρώνω με την παρέα σας! Στο θέμα της Ελένης με τους 2 μπαμπάδες , δεν μπήκα καν στον κόπο ν'απαντήσω γιατί προσωπικά δεν είχα τι να συμβουλέψω! Κι αλήθεια να'ναι, το θεώρησα πολύ πρόστυχο αυτό που έκανε, οπότε όπως έστρωσε ας κοιμηθεί! Έλεος δηλαδή! Δεν σε ικανοποιεί πια ο άντρας σου;; Χώρισε τον! Και πάλι.. Θες να πας με άλλον;; Γιατί το δήλωσε, μου αρέσει λέει να πηγαίνω και με άλλους.. κοινώς είμαι ένα π.....ι, είμαι υπόδουλος του π....ς.. εξαρτιέμαι απ'αυτό.. με υγειά σου με χαρά σου!! Προφυλάξου όμως!! Όπως επίσης και σε περίπτωση που η ιστορία είναι μουφ, γιατί να τσακωθώ εγώ με τα κορίτσια και κάποιος από πίσω να λέει:"χα χα σφάζονται!! Κατάφερα αυτό που ήθελα!! "

AdA και anezoula, να μην σας ανησυχεί τίποτα!! Σας καλωσορίζω και θα χαρώ να τα λέμε!! Κάποτε ήμουν κι εγώ νέο μέλος, βρήακα τυχαία το φόρουμ, πήγα και σε συναντήσεις μελών της Αθήνας και πέρασα καταπληκτικά!! Και θα συνεχίσω να πηγαίνω!!

Αναστασία μου... σου στέλνω ένα γλυκό φιλάκι σε σένα και στον όμορφο μπεμπούλη σου που μου 'χει κλέψει την καρδιά... από τότε που τον συνάντησα!!

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα η άποψή μου ειναι να σταματήσουμε τα θεματα περι ψεύτικου ή αληθινού. Οπως εχω πει επανειλημμένος δεν οδηγεί πουθενά. Η καθεμιά μας οφείλει να προστατεύει τον εαυτό της. Οποια δεν θελει δεν απαντάει. Δυστυχώς αυτο ειναι το παιχνίδι του ιντερνετ. Αναστασια μου με το μικρόβιο της καχυποψίας που εχει πέσει στο mammy σε λιγο θα θεωρήσω ψεύτικη και τη γνωριμία μας!:P Έχετε την εντύπωση οτι πριν έρθει ο σωτήρας μας (Δεν θυμαμαι και το ονομα της) δεν υπήρχαν στο mammy και στο καθε mammy ψεύτικες ιστορίες? Εγω πιστεύω οτι υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Απλα απαντούσαμε και κάποια στιγμή ξεφούσκωνε το θέμα. Αυτο συμβαίνει σε ολα τα forum. Οταν ομως αρχίζουμε σε ενα θεμα που υποτίθεται οτι ειναι ψεύτικο, να πετάμε σπόντες, να αφήνουμε υπονοούμενα, να κάνουμε χαρακτηρισμούς και ολα τα σχετικά, λογικό είναι να διαιωνίζετε το κακό και να τσακωνόμαστε. Η δουλειά του διαχειριστή δεν είναι να ελέγχει τι είναι ψεύτικο και τι οχι. Αυτη ειναι δικη μας προσωπική δουλειά. Εμεις ειμαστε υπεύθυνες για το τι γράφουμε και που απαντάμε. Εχει τοση δουλειά να κάνει φαντάσου να έπρεπε να ελέγχει και αυτό. Πολλά ειπα παλι!:laugh: :laugh: :laugh: Αντε δεν κάνουμε καμιά συνάντηση να μαλλιοτραβηκτουμε face to face!:P :P Μου λειψατε! Και μην στεναχωριέσαι! Σκέψου τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει μαζί!:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...