Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalispera se oles :)

Epitelous vriskw ligo xrono na sas valw photos apta didymakia mou :woohoo:

Stis 7/7 ta phrame apth parakolouthish sto Iasw k eimaste spitaki mas

Egw k o antras mou eimaste xazogoneis...eidika o antras mou pou o kahmenoulhs enw douleuei polles wres me voithaei se ola oles tis ypoloipes.

Exw k th pethera mou edw pou me voithaei me to spiti.

Omologw na pw pws tlk o thilasmos tous k to taisma tous den einai akatorthotw opws nomiza.Arkei na mh klainei me ligmous k ta dyo tautoxronws.

Th prwth mera pou irthame spiti eimoun entelws monh mexri t:side: o apogeuma k epatha sok!Peinagan k ta dyo mazi.Opote ta peira k ta dyo sto stithos :blink: me li:blink: h dyskolia vevaia k meta k ta dyo mpimpero!

Twra exoume k kolikous k eimai aypnh.Alla Xalali gia ta mwrakia mou!

Eimaste triseutyxismenoi pou ta exoume sthn agkalitsa mas!

Sas epriksa pali!

Oriste oi photos apta ninakia mas

post-6992-13873934699728_thumb.jpg

post-6992-13873934699886_thumb.jpg

  • Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Να σου ζήσουν τα ζουζούνια! Ειναι κουκλιά! Καλά για την κόρη σου βλέπω το κομμωτήριο να ξεκινάει από νωρίς!!!! :lol: Τι μαλλί είναι αυτό!!

Όσο για την κούραση όλα ξεχνιούνται με ένα μόνο βλέμα τους!!

Δημοσίευση

Έλενά μου, γλυκιά μου διδυμομάνα... Τι πλασματάκια αγγελικά είναι αυτα που έχεις? Θεε μου, είναι πανέμορφα! Το μαλλί? Που το πας? Το αγοράκι έφαγε χαλικάκι από το κοριτσάκι στο θέμα του μαλλιού ε? Καλέ είναι πανέμορφα και .... ίδια!!!! Χαχα.. σαν δίδυμα! Τι όμορφο! Θα μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους! Πόσο μου αρέσουν τα δίδυμα διαφορετικού φύλου!!!

Να τα χαίρεστε Έλενά μου, να είστε πάντα γεροί να τα μεγαλώνετε με αγάπη (είμαι σίγουρη γι'αυτό) και να τα καμαρώνετε γερά, δυνατά, τυχερά και ευτυχισμένα!

Μη σας ματιάξω, σας φτύνω και σας ξαναφτύνω!

:lol:

Δημοσίευση

Ελενά μου είναι υπέροχα και τα δυο..πωπω..είναι ακόμη τόσο μικρούλια..πάντα να είναι ευτυχισμένα και να σφύζουν από υγεία!!! :) Καμιά φορά σκέφτομαι πως θα ήταν πολύ ωραία νακάνω δίδυμα κάποια στιγμή..ένααγόρι και ένα κορίτσι! Ανκαι ξέρω ότι είναι τρομερά δύσκολο..μπράβο, είσαι αξιολόγη μανούλα...:)

Δημοσίευση

Elena333f έγραψε:

Kai edw h mpempa xtes to vrady pou mou ekane xeironomies xaxaxaxxa.

Koitakse to xeraki ths :silly:

ps:trixwth mou vgike :P

De mas kanan apotrixwsh sto maieuthrio k tous paraponethika :lol:_____________142.jpg

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι............. ντροπή!!! :blush:

Χαχαχα... μα όλα μα όλα τα μωράκια να έχουν μία τέτοια φωτο! Πολύ καλή, μπράβο!

Τα κοιμίζεις μπρούμυτα Έλενα?

Δημοσίευση

ελενακι μουυυυυυυ!!!!!! :) φτου φτου τα μαναρακια σου να σου ζησουν σαν τα ψηλα βουνα μελανουρακια ομορφα!!!!!! :):) με τετοια μαμα κουκλαρα πως να γινουν αχημα παιδια ρε κοριτσια,δηλαδη ε????? χιιχχιχιι ειναι τελεια!!!!!! :) αχ αχ αχ να σαι καλα ρε κουκλα μου ειδα τις φωτο τους και οση στενοχωρια εχω με τα δικα μου θεματακια, ηρθα στα ισα μου πραγματικα,μου εφτιαξαν το κεφι τα κουκλια σου!!! για φαγωμα ειναι!!! τα σοκολατακια!!!!!!!! :):):):):) καλοτυχα να ειναι και με εναν αγγελο πανω απο το κεφαλι τους να ταφυλαει μια ζωη ευχομαι κουκλα μου! και δυναμη σε σενα και στον πατερουλη τους!

Δημοσίευση

Sas euxaristw oles agapes mou gia tis euxoules sas:)

K seis na xairestai ta ninia sas.K oses perimenoun me to kalo na erthoun.

K mikroula na mhn anhsyxeis gia tipota otan thelei o theoulis tha sou steilei nini :) Na mh mou agxonese.Ksefantoste ksereis esy...:P k tha erthei :D

Ifigeneia oxi de to koimizw mproumyta thn eixa valei etsi kai ths etriva th platoula ths gt exei kolikous :S

Pantws to daxtylaki de to eixa proseksei k otan phra grammh eskasa sta gelia :D

Wraia tha htan pantws na vazame se ena thema tetoies asteies photo me mwra.

Δημοσίευση

ελενακι μου πραγματικα μου εφτιαξαν το κεφι τα μελανουρακια σου!!! ειναι κουκλακια!!! αντε να τα χαιδολογας πολυ τωρα με τους κολικους...αχ ψυχιτσες ομορφες....θα περασει και αυτο μωρε,αμαν μωρε γιατι ν απονανε τα νινακια με την κοιλιτσα τους??? πολυ νευριαζω!! :( μια τα δικα σου τα κουκλια που βλεπω,απο την αλλη βλεπω της βουλας την μπουμπου(αλλη κουκλα μελανουρα απο κει),απο την αλλη σκεφτομαι που θα γεννησει η νταλια, καλα μιλαμε θα με στειλετε εσεις με τα θαυματακια σας!!! :)

Δημοσίευση

Είναι τέλεια. πανέμορφα!! Τα πρώτα μωράκια της καλοκαιρινής παρέας 2009!! Ελενάκι, δεν έχω λόγια! Η μικρούλα με την χειρονομία είναι όλα τα λεφτά!! Κι επίσης τρελάθηκα από τα μαλλιά τους και τις τρίχες!! Φοβεράαα!!Υγεία κοπελάρα μου!! Είναι το παν!! Κι επίσης πολύ χαίρομαι που είστε πλέον σπιτάκι σας!! Όλοι μαζί!! Και μην αγχώνεσαι!! Όλα καλά θα πάνε και θα βρείτε και το ρυθμό σας!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...