Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalispera se oles :)

Epitelous vriskw ligo xrono na sas valw photos apta didymakia mou :woohoo:

Stis 7/7 ta phrame apth parakolouthish sto Iasw k eimaste spitaki mas

Egw k o antras mou eimaste xazogoneis...eidika o antras mou pou o kahmenoulhs enw douleuei polles wres me voithaei se ola oles tis ypoloipes.

Exw k th pethera mou edw pou me voithaei me to spiti.

Omologw na pw pws tlk o thilasmos tous k to taisma tous den einai akatorthotw opws nomiza.Arkei na mh klainei me ligmous k ta dyo tautoxronws.

Th prwth mera pou irthame spiti eimoun entelws monh mexri t:side: o apogeuma k epatha sok!Peinagan k ta dyo mazi.Opote ta peira k ta dyo sto stithos :blink: me li:blink: h dyskolia vevaia k meta k ta dyo mpimpero!

Twra exoume k kolikous k eimai aypnh.Alla Xalali gia ta mwrakia mou!

Eimaste triseutyxismenoi pou ta exoume sthn agkalitsa mas!

Sas epriksa pali!

Oriste oi photos apta ninakia mas

post-6992-13873934699728_thumb.jpg

post-6992-13873934699886_thumb.jpg

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Να σου ζήσουν τα ζουζούνια! Ειναι κουκλιά! Καλά για την κόρη σου βλέπω το κομμωτήριο να ξεκινάει από νωρίς!!!! :lol: Τι μαλλί είναι αυτό!!

Όσο για την κούραση όλα ξεχνιούνται με ένα μόνο βλέμα τους!!

Δημοσίευση

Έλενά μου, γλυκιά μου διδυμομάνα... Τι πλασματάκια αγγελικά είναι αυτα που έχεις? Θεε μου, είναι πανέμορφα! Το μαλλί? Που το πας? Το αγοράκι έφαγε χαλικάκι από το κοριτσάκι στο θέμα του μαλλιού ε? Καλέ είναι πανέμορφα και .... ίδια!!!! Χαχα.. σαν δίδυμα! Τι όμορφο! Θα μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους! Πόσο μου αρέσουν τα δίδυμα διαφορετικού φύλου!!!

Να τα χαίρεστε Έλενά μου, να είστε πάντα γεροί να τα μεγαλώνετε με αγάπη (είμαι σίγουρη γι'αυτό) και να τα καμαρώνετε γερά, δυνατά, τυχερά και ευτυχισμένα!

Μη σας ματιάξω, σας φτύνω και σας ξαναφτύνω!

:lol:

Δημοσίευση

Ελενά μου είναι υπέροχα και τα δυο..πωπω..είναι ακόμη τόσο μικρούλια..πάντα να είναι ευτυχισμένα και να σφύζουν από υγεία!!! :) Καμιά φορά σκέφτομαι πως θα ήταν πολύ ωραία νακάνω δίδυμα κάποια στιγμή..ένααγόρι και ένα κορίτσι! Ανκαι ξέρω ότι είναι τρομερά δύσκολο..μπράβο, είσαι αξιολόγη μανούλα...:)

Δημοσίευση

Elena333f έγραψε:

Kai edw h mpempa xtes to vrady pou mou ekane xeironomies xaxaxaxxa.

Koitakse to xeraki ths :silly:

ps:trixwth mou vgike :P

De mas kanan apotrixwsh sto maieuthrio k tous paraponethika :lol:_____________142.jpg

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι............. ντροπή!!! :blush:

Χαχαχα... μα όλα μα όλα τα μωράκια να έχουν μία τέτοια φωτο! Πολύ καλή, μπράβο!

Τα κοιμίζεις μπρούμυτα Έλενα?

Δημοσίευση

ελενακι μουυυυυυυ!!!!!! :) φτου φτου τα μαναρακια σου να σου ζησουν σαν τα ψηλα βουνα μελανουρακια ομορφα!!!!!! :):) με τετοια μαμα κουκλαρα πως να γινουν αχημα παιδια ρε κοριτσια,δηλαδη ε????? χιιχχιχιι ειναι τελεια!!!!!! :) αχ αχ αχ να σαι καλα ρε κουκλα μου ειδα τις φωτο τους και οση στενοχωρια εχω με τα δικα μου θεματακια, ηρθα στα ισα μου πραγματικα,μου εφτιαξαν το κεφι τα κουκλια σου!!! για φαγωμα ειναι!!! τα σοκολατακια!!!!!!!! :):):):):) καλοτυχα να ειναι και με εναν αγγελο πανω απο το κεφαλι τους να ταφυλαει μια ζωη ευχομαι κουκλα μου! και δυναμη σε σενα και στον πατερουλη τους!

Δημοσίευση

Sas euxaristw oles agapes mou gia tis euxoules sas:)

K seis na xairestai ta ninia sas.K oses perimenoun me to kalo na erthoun.

K mikroula na mhn anhsyxeis gia tipota otan thelei o theoulis tha sou steilei nini :) Na mh mou agxonese.Ksefantoste ksereis esy...:P k tha erthei :D

Ifigeneia oxi de to koimizw mproumyta thn eixa valei etsi kai ths etriva th platoula ths gt exei kolikous :S

Pantws to daxtylaki de to eixa proseksei k otan phra grammh eskasa sta gelia :D

Wraia tha htan pantws na vazame se ena thema tetoies asteies photo me mwra.

Δημοσίευση

ελενακι μου πραγματικα μου εφτιαξαν το κεφι τα μελανουρακια σου!!! ειναι κουκλακια!!! αντε να τα χαιδολογας πολυ τωρα με τους κολικους...αχ ψυχιτσες ομορφες....θα περασει και αυτο μωρε,αμαν μωρε γιατι ν απονανε τα νινακια με την κοιλιτσα τους??? πολυ νευριαζω!! :( μια τα δικα σου τα κουκλια που βλεπω,απο την αλλη βλεπω της βουλας την μπουμπου(αλλη κουκλα μελανουρα απο κει),απο την αλλη σκεφτομαι που θα γεννησει η νταλια, καλα μιλαμε θα με στειλετε εσεις με τα θαυματακια σας!!! :)

Δημοσίευση

Είναι τέλεια. πανέμορφα!! Τα πρώτα μωράκια της καλοκαιρινής παρέας 2009!! Ελενάκι, δεν έχω λόγια! Η μικρούλα με την χειρονομία είναι όλα τα λεφτά!! Κι επίσης τρελάθηκα από τα μαλλιά τους και τις τρίχες!! Φοβεράαα!!Υγεία κοπελάρα μου!! Είναι το παν!! Κι επίσης πολύ χαίρομαι που είστε πλέον σπιτάκι σας!! Όλοι μαζί!! Και μην αγχώνεσαι!! Όλα καλά θα πάνε και θα βρείτε και το ρυθμό σας!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...