Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι είναι αυτό;

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίστια..μόλις διαπίστωσα ένα σβολαράκι στα χείλη του αιδοίου το οποιο με φαγουρίζει αρκετά.. έχω αρχίσει να ανησυχώ και θα πάω στο γιατρό αλλά για πείτε τη γνώμη σας..ξέρετε τίποτε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι δίπλα στην κλειτορίδα (πλήρης πειργραφή!!χεχεχεχε) σαν πρησμένο σπυρι... και με φαγουρίζει..όχι δεν έχω ξαναβγάλει..αλλά λέω μήπως επειδί βγάζω συχνά έρπη στα χείλη..και λέω μπας και;;

SSSSOOOOOSSSSS:πριν μια βδομαδα εβγαλα.

σου συνηστω να μην το σπασεις. μια απλη φλεγμονουλα ειναι. αλλα μην το ξυνεις και μην το σπασεις προς θεου. :unsure::ohmy: :ohmy:

την πατησα εγω μην την πατησεις κι εσυ. εγω πηρα αντιβιωση για την βλακεια επειδη το εσπασα γιατι μολυνθηκε περισσοτερο.

εμενα ο γιατρος μου ειπε 2-3 φορες την ημερα κομπρεσα με χαμομιλακι να πριστει οσο θελει και να "ξερασει" αν ειναι η φλεγμονη μονη της οσο θελει. εμενα ειχε κανει σοβαρο προβλημα. την αντιβιωση την πηρα μονο 2 μερες (με πειραζει κι ολας η χαζομαρα στα νεφρα). ακομα μου ειεπε να βαζω ελαχιστο μπεταντιν (εγωεβαζα την κρεμα).

το ξερω οτι σε τρωει πολυ σε σημειο βλακειας να θελεις να βγαλεις την πετσα σου. αλλα παρατατο. χοροπηδα να το ξεχασεις και κανε τις κομπρεσουλες θα ανακουφιστεις. εμενα ηδη απο την πρωτη μερα με ανακουφισαν.

περαστηκα σου κουκλα μου.

φυσικα παρε κι ενα τηλ το γιατρο σου να σε καθισησυχασει αλλα δεν ειναι τιποτα.

ELENA που εισαι εσυ; τι κανουν τα μωρακια μας; γυρισατε σπιτακι σας;

σε εχασα για λιγο και θεωρησα οτι θα εχετε γυρισει σπιτακι και σε φανταζομαι να τρεχεις πανω κανω και να μην προλαβαινει πιο απο τα δυο βυζ. θα βγαλεις για να θηλασεις. χα χα χα

ελπιζω να ειναι ολα καλα

φιλια πολλα

• 2 months later...

Εγώ πήγα σε γυναικολόγο και μου είπε ότι είναι μια τρίχα που γύρισε προς τα μέσα. Πήγαινε στο γυναικολόγο κι εκείνος θα σου πει τι να κανεις.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ tirogaridaki.τι βλεπω?καλα δεν εκανες ενα τεστ και σου βγηκε αρνητικο τις προαλλες?αντε με το καλο-σου ευχομαι καλη εγυμοσυνη.ξερετε και εγω βγαζω-απ΄οσο υπολογιζω μια φορα το χρονο-στο ιδιο σημειο στην ευαισθητη περιοχη με εσας αλλα με ποναει αρκετα οταν το πειραζω ή φοραω κατι στενο.το αφηνω ωριμαζει βαζω μπεταντιν και μονο οταν το σκασω ηρεμει και σταματαει ο πονος.αλλα βλακεια δεν εχω ρωτησει καμια φορα την γιατρο μου τι ακριβως ειναι γιατι δεν την εχω πατησει με καμια μολυνση.τι ηλιθια ειμαι.χαχαχα

Bebisnik καλημέρα! Ναι όντως είχαν βγει αρνητικά όμως την 9η μέρα καθυστέρησης έδειξε αχνά αχνά. :)Σευχαριστώ κιολας πολύ!:) Κοιτα κι εγώ συνήθως δεν έδινα σημασία και δεν το πείραζα καν, όμως εκείνη τη φορά (πριν κανα δίμηνο άνοιξα το θέμα) μου είχε φανεί διαφορετικό απο τις άλλες φορές..ευτυχώς δεν ήταν.

Tirogaridaki, κάπου σε έχασα.

Είσαι έγκυος τελικά;;;

Όσο για το σπυράκι, το είχα πάθει κι εγώ λίγο μετά που παντρεύτηκα. Ήταν μέσα από τα χείλη, σε σημείο που δεν έχει τρίχες, αλλά τελικά ήταν γυρισμένη τρίχα. Πονούσε αρκετά, όπως όταν τραβάς μια τρίχα, πήγα στο γυναικολόγο και μου έδωσε αντιβίωση. :kiss:

Θέλω να γίνω μαμά..δεν μπήκες καθόλου το θέμα <<Είναι +;;; Είναι;;;>> Εκεί ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...