Εύχομαι να πάνε όλα καλά !! Και να μείνει σταθερός μέχρι μια ασφαλή εβδομάδα τουλάχιστον!
Ναι σήμερα είναι η μεγάλη μέρα ,καλή μας επιτυχία ! Όλα καλά να μας πάνε σήμερα !! Εύχομαι να επιστρέψω με ευχάριστα νέα....!!! ❤️❤️❤️ Και να επιτρέψεις και εσύ με ευχάριστα και όλες μας!!!
@flowerv @το χοντρό μπιζέλι λοιπόν κορίτσια, και όποιο άλλο κορίτσι θέλει! Δεν θέλω να μου αγχώνεστε για τα cyclacur. Έχω 25 κουτιά περίπου, μου έχουν περισέψει γιατί κι εγώ σαν το @Kateriniw σταμάτησα να τα παίρνω στη 10η εβδομάδα, οπότε οποία κοπέλα θέλει μου στέλνει μνμ συνενοούμαστε και τις τα στέλνω. Δυστυχώς δεν συνταγογραφούνται, κάνει 2€ το κάθε κουτί. Δεν είναι ακριβά σαν φάρμακα. 🙃😉
Κορίτσια γεια σας! Είπα να μπω στην ομάδα σας και εγώ! Είμαι στην 6η εβδομάδα και είναι σε σοκ! Χθες πήγα να κάνω έναν έλεγχο και είδαμε δύο σάκους. Στον ένα ακούσαμε παλμό στον άλλο όχι! Μου είπαν ότι μπορεί να απορροφηθεί ο ένας! Επίσης οι παλμοί ήταν λίγο χαλαροί αλλά ίσως είναι λίγο νωρίς και είναι λογικό! Γενικά κορίτσια τα έχω παίξει μόνο δίδυμα δεν περίμενα..