Κατάβαλα και εγώ δεν έχω σταθερό κύκλο αλλά με βοηθάνε πάρα πολύ τα τεστ ωορρηξίας για να ξέρω πότε να έχω επαφές οπότε υπολογίζω και την μέρα καθυστέρησης
τα απλά clear blue πριν την καθυστέρηση δείχνουν πολλές φορές γραμμή εξάτμισης για αυτό ίσως είναι καλό να τα αποφεύγεις τώρα για τα ψηφιακά δεν έχω ακούσει εγώ κάτι
Αν υπολογίζω σωστά είσαι στην 33 ημέρα του κύκλου οπότε αν εχεις πιο μεγάλο κύκλο περίμενε λίγες μέρες αν είναι και πάρε άλλο τεστ άλλης εταιρείας ή πήγαινε για χοριακη θα περιμένουμε νέα σου ☺️
@ΜαρίαΔημήτρης και μενα δ καθεται απο μονη της. Που έψαξα φωτο απο τ κορίτσια στον 7ο κάθονται κανονικα μονες τους.
@Sotiria_94γελασα π επεσε πανω στον σακο. Κατι σαν εικόνα απο καρτούν τ εκανα στο μυαλο μου. Ευτυχως μικρό τ κακό.
Εμεις ειχαμε ενα δυσκολο βραδυ. Πολυ πολυ κλαμα. Ανα 2 ωρες ξυπναγε κ ουρλιαζε. Απο τις 5 παρα μέχρι τις 5.30 δ σταματουσε. Εν τελη κοιμηθηκε αγκαλιανμ στον καναπε, την αφησα εκει οπως ηταν κ ξαπλωσα διπλα της κ σηκωθηκαμε 8 και. Σέρνομαι σήμερα. Επισης εχει φουλ μύξα σήμερα. Για να δούμε πότε θα συνελθει εντελως.