Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας παιδία, είμαι 16 χρονών και θέλω να σας πώ το πρόβλημά μου. Καταρχάς έχω μια χαμηλή-μέτρια ακμή πάνω στην μύτη μονάχα. Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι οτι έχω τρίχες πάνω στην μύτη και όχι πισω απο την μύτη(πανω στα ρουθούνια δηλαδή.) Είναι μικρές,μάυρες και είναι μόνο στο μπροστινό τμήμα της μύτης. Γίνεται να τις πιάσω με τσιμπιδάκι. Έχω μερικές ερωτήσεις. Καταρχάς έχω ακούσει πολλούς τρόπους αποτρίχωσης και θέλω τα φώτα σας.

1. Έχω ακούσει για το τσιμπιδάκι. Δέν είναι μόνιμη λύση, τις έχω βγάλει μερικές φορές αλλά όχι πολλές. Θέλω να ρωτήσω εαν το τσιμπιδάκι "φουντώνει" τις τρίχες και τις μεγαλώνει ή τις χειροτερέυει ή έχει καμία αρνητηκή συνέπεια.

2. Laser. Ότι ξέρετε. Εαν γίνετε στην πάνω περιοχή της μύτης, εάν είναι μόνιμο, δηλαδή δεν ξαναβγαίνουν ποτέ οι τρίχες, κόστος και γενικά ότι ξέρετε.

3. Electrolysis. Τι είναι αυτό; Έχω ακούσει οτι γίνετε να το κάνεις σπίτι σου εαν αγοράσεις τα κατάλληλα αντικείμενα αλλα εαν το κάνεις λάθος θα έχεις αρνητικές συνέπεις[;]. Και το επαγγελματικό Electrolysis το οποίο έχω ακούσει είναι φτηνό γρήγορο και μόνιμο. Ότι ξέρετε πάνω στο electrolysis!! Ούτε κάν ξέρω πως λέγετε στα ελληνικά.

Αυτά ξέρω απο όσο έχω ψάξει στο internet. Δεν ξέρω εαν υπάρχουν άλλες λύσεις. Οποιαδήποτε λύση θα ήταν αποδεχτη. Αναφέρθηκα στην ακμή για να ρωτήσω εαν μια απο τις τεχνικές θα ερεθίσει τα σπυρία. Αλλιώς πρέπει να περιμένω λίγο καιρό μεχρι να μου φύγει η ακμή. Ευχαριστώ πολύ

ΥΓ. Εαν δεν είναι το σωστό section μετακινήστετο παρακαλώ

ΥΓ2. Οι τρίχες φαίνονται άσχημες κατα την γνώμη μου και δεν ειναι πάρα πολλές. Γύρω στις 20.

Ευχαριστώ.

Δημοσίευση

Crack

καλώς ήρθες στην παρέα μας...

...μικρούλα είσαι βρε!

Δεν ξέρω αν κάποια κορίτσια γνωρίζουν κ σε

βοηθήσουν αλλά έχω την αίσθηση

ότι ο δερματολόγος

ή έστω ένα φόρουμ σχετικό

θα σου έλυνε πολλές απορίες...!

Όπως κ να'χει ακόμα στην εφηβία είσαι και

οι ορμόνες σου χορεύουν... υπομονή!

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου γλυκό,

Η καλύτερη συμβουλή είναι σίγουρα αυτή ενός καλού δερματολόγου!

Ούτε τα ινστιτούτα, ούτε οι φίλες, ούτε οι διαφημίσεις.

Το προβληματάκι σου είναι ορμονικό και σίγουρα υπάρχει λύση, η οποία για να είναι οριστική θα πρέπει ο γιατρός να βρει την αιτία που το προκαλεί και όχι απλά να τις αφαιρέσεις. Το ζήτημα είναι να μην ξαναβγούν.

ΟΧΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ......ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ .....

...και που είσαι......πάντα όταν κοιτάζεσαι στον καθρέπτη να βλέπεις μία κούκλα!!! Εσένα!

Φιλάκια

Δημοσίευση

marimari έγραψε:Crack

καλώς ήρθες στην παρέα μας...

...μικρούλα είσαι βρε![/quote

alexandra36 έγραψε:

πάντα όταν κοιτάζεσαι στον καθρέπτη να βλέπεις μία κούκλα!!!

AGORI einai to paidi bre koritsia.:blush::unsure: oxi kai koukla.

se efibous eidika skeftomaste prin milisoume,einai eykolo na pistoun gia kati alla kai na apogoiteytoun i na stenaxwrethoun gia kati.ypirksame efiboi oloi kai kseroume ;) poles fores se aftes tis ilikies panontai apo mia koubenta.

kalitera na symbouleyteis tous goneis sou agori mou kai na psakseis mazi tous ti mporeis na kaneis.kamia mas den einai eidikos....opote...

kalitera na rwtiseis kapion eidiko gia swstes symboules kai gia na exeis sigoura to apotelesma pou thes :) ola kala na sou pane kai min se ptoei tipota,merikes trixes einai;) ;);)

Δημοσίευση

MAIRH!!! μάλλον τα κορίτσια φαντάστηκαν πως θα ήταν κοπέλα καθώς σε αυτό το φόρουμ μπαίνουν κυρίως κοπέλες αλλα δεν απαγορευεται η είσοδος και στα αγόρια ;)

Να πω την αλήθεια ούτε εγώ σκέφτηκα να πάω στο προφίλ :blush:

Δημοσίευση

karamelaki έγραψε:

E ναι φυσικά!:laugh: Και νομίζω θα ήταν αρκετά καλό αν ακούγαμε και την αντρική γνώμη ;)

hhhmmm exeis dikio,symfwnw mazi sou alla den simenei oti simfwnoun ki oles oi alles kopeles tou forum:unsure: :dry:

kapote eixame kana 2 antres alla anagastikan na apoxorisoun kakin kakos epeidi den arese se kapies kopeles kai to kritikaran.twra yparxei kanenas arage pou na simetexei se sizitiseis syxna????:dry::dry:

telos panton...brikame ektos thematos :blush::blush::blush::unsure:

Δημοσίευση

crack welcome!

τα αποτελεσματα ειναι παντα αναλογα με το προβλημα και την ηλικια

εγω θα σου προτεινα να πας μαζι με τη μαμα σου σ'εναν δερματολογο ή πλαστικο που εφαρμοζει laser που εχει μονιμα αποτελεσματα - κοστος δεν ξερω ειναι αναλογο με το προβλημα και τη συχνοτητα των επισκεψεων

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μη βαλεις τσιμπιδακι γιατι ετσι θα δυναμωσουν οι τριχες και θα βγουν πιο μεγαλες, πιο μαυρες και πιο δυνατες ισως και πιο πολλες.

Η φωτολυση ειναι μια μπουρδα στα ινστιτουτα αδυνατισματος με αμφιβολα αποτελεσματα.

που μενεις? αν ειναι στη θεσσαλονικη να σου συστησω αυτον που παω εγω

αν ειναι στην αθηνα να πας στο ΥΓΕΙΑ στο τμημα laser που ειναι σιγουρο και σχετικα φτηνο συγκριτικα με οτι αλλο εχω ψαξει.

οπως και να χει να το συζυτησεις με καποιον μεγαλο απο την οικογενεια σου και να πας μαζι του στο γιατρο γιατι σιγουρα και τα λεφτα ειναι αρκετα αλλα και πρεπει να εχεις τη γνωμη καποιου δικου σου... μην κανεις βιαστικες και κρυφες κινησεις που μπορει να μην εχουν το επιθυμητο αποτέλεσμα

Δημοσίευση

Crack έγραψε:

αγορι ειμαι ρε παιδια :laugh: μενω Ηρακλειο κρήτης. Δηλαδή αυτο που μου λέτε είναι να πάω σε δερματολόγο και να με συμβουλέψει;

ναι χαρα μου αυτο σου λεμε γιατι λογω εφηβειας μπορει να μη χρειαζεται να κανεις τιποτα και αυτες να φυγουν αργοτερα. Παρολαυτα πανε μια βολτα με τη μαμα σου να δεις τι θα σου πει

αληθεια... πως αποφασισες να μπεις σ'αυτο το site και να γραψεις?

Δημοσίευση

Crack ναι καλά κατάλαβες!Να πας σε δερματολόγο. Είσαι ακόμα στην ανάπτυξη οπότε μονο γιατρός θα σου πει τι θα κάνεις!Την καλημέρα μου!

Δημοσίευση

Μη συγκρινεις την μητερα σου με εσενα!Και μενα η μανα μου δεν εχει τρίχες ενω εγω ειμαι σαν πιθηκος!:P :P :P Στην εφηβεια ειχα πολλα σπυράκια. Εκανα θεραπεια γυρω στα 21. Μεχρι εκεινη τη στιγμη μονο καλο καθαρισμό στο πρόσωπο. Ειναι θεμα ορμονών. Συνηθως επεμβαίνουμε με φαρμακα μετα την εφηβεία που στρώνουν οι ορμόνες. Παντα ομως υπο την καθοδήγηση γιατρού.:)

  • 15 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...