Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3300 ΚΑΙ 51 ΠΟΝΤΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15 ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΑ,ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΩ.ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΕΞΕΤΑΞΕΙ Η ΜΑΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 3 ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΚΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 5 ΜΕ 6 ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 8 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ 2 ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ:) .ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ 2 ΡΑΜΜΑΤΑ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ 6 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 8 ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΕΙΧΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ,ΦΙΛΑΚΙΑ.:)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια να σου ζήσει η μπεμπούλα, είναι το 1ο σου παιδάκι? και γέννησες τόσο γρήγορα και εύκολα? μπράβο είμαι σίγουρη ότι δεν χρειαζόσουν καν την επισκληρίδιο. ;)

Να την χαίρεσαι, λοιπόν, να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη στην ζωή της. :kiss:

Δημοσίευση

Ρουλίτσα μου, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Μπράβο σου για την πανεύκολη γέννα, μακάρι να γεννάνε όλες οι γυναίκες έτσι εύκολα τα παιδάκια τους. Καλό σαραντισμό γλυκειά μου! Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Αχ κοπέλα μου.. μπράβο!! Η τέλεια γέννα!! Να σου ζήσει!! Αυτό είναι που λένε μ'έναν πόνο! Μπράβο κορίτσι μου!! Έτσι και στο 2ο σου εύχομαι!! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, γερό και δυνατό πάντα!! Υγεία και καλή τύχη στην ζωούλα της!! Καλή λοχεία και σε σένα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...