Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τί πανέμορφος μπεμπουλάκος? Πανέμορφος, Miracle μου, να σου ζήσει, να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώνεις πάντοτε! Κι εσύ όμως δεν πας πίσω... πολύ όμορφο προσωπάκι έχεις κοριτσάκι μου! Καλό σαραντισμό να έχετε, αγάπη μου! Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Θαυματάκι πλάκα μας κάνεις... Αν είσαι στις φωτο αυτές χάλια... Πόσο πιο όμορφη μπορεί να είσαι όταν δεν κρίνεις τον εαυτό σου χάλια?? ;)

Αγάπη μου είσαι σκέτη κούκλα! Φτου σου!

Αλλά κάποιος σου κλέβει την παράσταση... Το άλλο θαυματάκι.. Το σπλαχνάκι σου! Είναι αντικειμενικά πανέμορφο μωρό.. Εμ.. δεν έχει να μοιάσει? ;)

Να ζήσει γερός σαν τα ψηλά βουνά.. Να ευτυχίσει στη ζωή του και εσείς οι γονείς του να τον καμαρώνετε πάντα και να σας κάνει περήφανους!

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!

ΕΠΕΙΔΗ Η MIRACLE ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ,ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Κ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΩ....

MIRACLE, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΛΝΕ ΜΟΥ ΦΩΤΟ Κ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΖΩ:kiss:

P6240026[1] P6240026_1_.JPG

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!ΠΩΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΠΙΛΙΤΣΕΣ!!!!:cheer: :silly: :P ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ!!!!

ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...