Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΤΙ ΛΕΤΕ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νανα μου μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω , αλλα δεν εχει τυχει να κανω τετοιο τεστ οπότε δεν το γνωριζω. ελπιζω να βρεθει καποια κοπελα να σε βοηθησει.

μακαρι να σου πανε ολα οπως τα θες παντως οπως και να χει μην σταματας τις προσπαθειες ποτε δεν ξερεις

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΘΕΤΙΚΟ?? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 4-6 ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΑΡΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 6 ΗΜΕΡΩΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!:kiss:

Νανά μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες και στο εύχομαι.. Να ξέρεις πάντως πως το τεστ αυτό ανιχνεύει μια ορμόνη (την LH ή αλλιώς ωχρινοτρόπο). Όταν πλησιάζει να σπάσει το ωοθυλάκιο η ορμόνη αυτή κάνει ένα πικ, αυξάνεται δηλ κατακόρυφα από εκεί που μπορεί να τη μετρήσεις στο 4 π.χ., αυτή να πάει 50-70 μονάδες! Το τεστ αυτό βγαίνει θετικό όταν μετρήσει από κάποιες μονάδες και πάνω, πόσο όμως δεν ξέρω να σου πω. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα.

ΑΠΛΑ ΑΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΝ Η ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Η LH ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ hCG.KAΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑ ΠΟΛΥ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΚΡΙΣΗ ΤΗΣ LH.ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Νανα μου, έχω πάρει και εγώ τα συγκεκριμένα τεστ, απλά μου κάνει εντύπωσει που σου θετικοποιείται 10 μέρες, κάνεις τίποτα ενέσεις pregnyl? Λογικά η LH ανιχνευεταi για 2 μέρες σε μερικές περιπτώσεις και 3 (όπως μου είχε γράψει ο γιατρός στο Gyn.gr)

Kαι κάτι ακόμα θετικό είναι όταν η γραμμή είναι το ίδιο ή πιο έντονη απο τη γραμμή σωστής χρήσης του τεστ, δεν πιστευω να έχεις μπερδευτεί με τις γραμμούλες?

Φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...