Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ?

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ! ΤΩΡΑ ΘΗΛΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΕΒΔΟΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΑΥΤΟ. ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΝΟΥΣ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΕΝΩ ΘΗΛΑΖΕΙΣ! Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ! ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ! ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ?

Δημοσίευση

Καλημέρα Καντινού!

Ξέρω ότι είναι πολύ εύκολο όσο θηλάζεις να συλλάβεις! Με τη μυρωδιά, που λένε.

Μήπως αυτά τα πονάκια είναι προειδοποίηση ότι έρχεται η περίοδός σου μετά από τους 6 μήνες? Τώρα βέβαια είναι και μια εβδομάδα που έχεις τους πόνους...τι να πω? Τι να ευχηθώ?

Τα καλύτερα και ό,τι εσύ θέλεις!

Δημοσίευση

βρε κοπελαρα μου λεσ να ετοιμασεισ και αλλο κουτσουβελο :blush:

δεν ξερω βεβαια αν θα το θελεσ τωρα....

παρε τον γιατρο και ρωτα τον για την χοριακη δεν ξερω αν θα δειξει...

παντωσ εμενα η περιοδοσ μου ηρθε ακριβωσ μολισ σαραντισαμε.....

περιμενουμε νεα..... :kiss:

Δημοσίευση

Kαλημερα κι απο μενα κοπελα μου!!Ενοειται πως μπορεις να συλλαβεις ενω θηλαζεις το θεμα ειναι αν εκανες ελευθερα αυτο το καιρο...Εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι οσο θηλαζω να προσεχω γιατι εχω κανει καισαρικη και δε θα επρεπε να μεινω εγκυος πριν τους 5 μηνες!!Παντως απο τη στιγμη που μειωνεται το γαλα και ο θηλασμος μεσα σε 30 με 40 μερες ερχεται περιοδος!!Θηλαζεις αποκλειστικα?Η κουνιαδα μου που θηλαζε αποκλειστηκα εκανε μισο χρονο να δει περιοδο και οταν της ηρθε συνεχισε για αλλο μισο χρονο!!

Παντως περιμενε καμμια βδομαδα κι αν οι πονοι συνεχιζονται κανε μια χοριακη.

Ευχομαι οτι επιθυμεις!!Φιλια!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ! ΙΣΩ Σ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ! ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ MOM 3. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ! ΑΝΑΜΥΧΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ! ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ! ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΝΑ ΕΠΙΑΣΑ! ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

Δημοσίευση

Καλημέρα Ροδίτισσα μου :)

Θηλάζω και εγώ τον μπόμπιρα μου αποκλειστικά εδώ και 6 μήνες και πριν μια βδομάδα είχα ακριβώς την ίδια αγωνία με εσένα.

Πονάκια όπως αυτά της περιόδου που έρχονταν και έφευγαν (και στο μυαλό μου να έχει καρφωθεί η ιδέα της εγκυμοσύνης)

Ώσπου κάποιο βράδυ είδα λίγο καφέ αίμα.

Αυτό είπα είναι... είμαι έγκυος :huh: (είχα ξαναδεί το ίδιο έργο και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη)

Όμως δεν ήμουν.

Ήταν απλά η περίοδος μου που με θυμήθηκε ύστερα από τόοοοοοοοοοοσο καιρό.

Μην έχεις άγχος (και εμείς όπως εσείς, δεν παίρναμε καμιά προφύλαξη)

Φιλιά και ηρεμία :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα. H χοριακή στο αίμα φαίνεται από τη στιγμή που υπάρχει κύηση, είναι η ορμόνη που δείχνει ότι υπάρχεί έμβρυο μέσα στο σώμα, δεν χρειάζεται να υπάρχει καθυστέρηση! Απο τη στιγμή που αυτό θα δημιουργηθεί, αυτή παράγεται, απλά τα τεστ ούρων φαρμακείου δεν την ανιχνεύουν αμέσως, γιατι στα ούρα καθυστερεί να φανεί. Εγώ πάντως στις 33 μέρες πριν ακόμα σαραντίσω αδειαθέτησα κανονικά, και θηλάζω αποκλειστικά..

Δημοσίευση

jovi ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. El-ninio ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ! ΜΕ ΗΡΕΜΙΣΕΣ ΛΙΓΟ!

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Έχω παρά πολύ καιρό να γράψω αλλά σου γράφω γιατί έχω μια ίσως λίγο πιο εκκεντρική ζωή σα μητέρα. Εγώ πριν μείνω έγκυος, ήμουν πάρα πολύ του έξω με έναν φοιτητικό και μετα - φοιτητικό τρόπο. Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου ήταν και είναι χωρίς παιδιά και σε άλλη φάση ζωής - σοκαρίστηκαν και χρειάστηκαν και οι ίδιοι προσαρμογή όταν έμεινα έγκυος κι ας το ήξεραν ότι προσπαθούσαμε. Στη φάση της εγκυμοσύνης προσπαθούσα μανιακα να μην αλλάξω τίποτα. Έβγαινα σε ρυθμούς όπως πριν, είχα μάθει τι μπύρες χωρίς αλκοόλ έχει κάθε μαγαζί της Αθήνας, πήγαινα σε σπιτοπαρτα που αντί να πάω ποτό έπαιρνα τα μη-αλκοολούχα δικά μου, με αποκορύφωμα το ότι πήγα 34η εβδομάδα σε ένα πάρτι στη Θεσσαλονίκη με το αεροπλάνο. Ακόμα κι έτσι όμως ένιωθα μοναξιά, καθώς παρότι ακολουθούσα το πρόγραμμα δε μπορούσα να είμαι όπως πριν, ειδικα το τελευταίο διάστημα. Τόσο φομο είχα που την επόμενη μέρα από αυτή που βγήκαμε από το μαιευτήριο, 2η μέρα από τον τοκετό, πήγα με το μωρό βόλτα σε σπίτι που ήταν μαζεμένες οι φίλες μου. Γενικά δεν είχα την τύχη να νιώθω σα να ήταν η μικρή πάντα στη ζωή μας. Χρειαστηκαμε προσαρμογή στη νέα ζωή. Μετά συνεχίσαμε να βγαίνουμε συνέχεια και παντού μαζί το μωρό, θήλαζα παντού κλπ. Βοήθησε και που ήταν καλοκαίρι και ήταν όλα έξω,οποτε δεν είχα άγχος να κολλήσει κάτι τον πρώτο καιρό. Χάσαμε, όμως, τις διακοπές εκείνου του καλοκαιριού με τους φίλους. Δεν ήταν πάντα εύκολο να προσπαθώ να μην χάνομαι και γενικά μεσολάβησαν συζητήσεις και με τους φίλους που προσαρμοστηκαν και οι ίδιοι αρκετά. Τώρα έχουν περάσει 3 χρόνια κι εχουν αποκτήσει πολλή οικειότητα με την κόρη μου και αυτή έχει γίνει πολύ κοινωνικό παιδάκι. Ξέρει και ότι η μαμά και ο μπαμπάς έχουν φίλους και μερικές φορές θέλουν να βγαίνουν μαζί τους και ότι η φιλία είναι πολύ σημαντική. Η ζωή μας είναι άλλη από αυτή που ήταν, χωρίς όμως να έχουμε απομακρυνθεί από τους φίλους μας, τις εξόδους μας, τις διακοπές μας κλπ. Είναι φάσεις που νιώθω μοναξιά, αλλά θεωρώ όχι περισσότερες απ'ο, τι ένας μέσος άνθρωπος. Θέλουν όλα περισσότερη οργάνωση και λιγότερο αυθορμητισμό για να συνδυαστούν, όμως δεν έχουμε χάσει ακόμα πάρτι στη Θεσσαλονίκη 🤣 ούτε άλλες διακοπές με φίλους. Όλα αυτά κοστίζουν σε κούραση, ομως είναι αποφάσεις που ο καθένας παίρνει για τον εαυτό του, ανάλογα το πώς επιθυμεί να είναι η ζωή του.  Ειδικά για εσένα που δε φαίνεσαι crazy όπως εγώ και σε κουράζει να είσαι συνέχεια με κόσμο, θεωρώ θα είναι πιο εύκολο τελικά. Παρατήρησε τον εαυτό σου και πώς αλλάζει σιγά σιγά. Μίλα με τους φίλους σου, μοιράσου το πώς αισθάνεσαι και δώσε χρόνο και σε αυτούς και στη σχέση σας να προσαρμοστουν στη νέα κατάσταση. Φρόντισε κι εσύ από τη μεριά σου τις σχέσεις σας, προσπαθώντας να ακούς με ενδιαφέρον τα θέματα τους. Μια φιλική σχέση θέλει κι αυτή φροντίδα και προσοχή, ανεξαρτήτως αν το μωρό σου θα είναι φυσικά η προτεραιότητά σου. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους με τρόπο που δε μπορείς ακριβώς να φανταστείς τώρα. Με το καλό το μωράκι σου και η νέα σας ζωή! 🥰 
    • Ναι κάθε εγκυμοσύνη διαφορετικη πόσο μάλιστα μια διπλή κύηση..ναι δεν μπορώ να ξανά έρθω πάλι Αθήνα κουράζομαι πάρα πολύ..θα δούμε πως θα πάει.. τελευταία παρακολούθηση τώρα στις 19 ο εμβρυολογος..με ποναει το μπράτσο Μ έκανα το πρωί το εμβόλιο για τ κοκκυτη..τ έχεις κάνει εσύ?
    • Θα παω 17/9 γυναικολογο κ εναλλαξ θα με βλεπει την μια εβδομαδα ο εμβρυολογος την αλλη ο γυναικολογος.Αυτη ειναι οδηγια με τα προχθεσινα δεδομενα.Ε και εγω που ξανα υπηρξα εγκυος κσμια σχεση με τα διδυμα.Τα ειδα ολα,καταλαβαινεις τα περασες κι εσυ.Ελα ολα καλα θα πανε θα δεις🩵
    • Σας ευχαριστώ κορίτσια! Βγήκαν και τα αποτελέσματα. Μια χαρά βλέπω τις τιμές 😊 Όντως ορίων και η καμπύλη. Μόνο μια μικρή ένδειξη στα ούρα μου χαλάει τις τέλειες εξετάσεις 😜 Θα τα στείλω αύριο στον γιατρό να μου πει. Εγώ τον μπέμπη θα τον δω πάλι αρχές Οκτωβρίου. Πφ... Περνάει και δεν περνάει ο καιρός. Τέλη Οκτώβρη θα βγω και σε άδεια και περιμένω πως και πως 😅 Έχει ζορισει η δουλειά και κουράζομαι αρκετά (νοητικά κυρίως, γιατί δουλειά γραφείου κάνω).
    • Τέλεια! Με καλό να έρθει σύντομα! Εγώ καλά, είμαι ήδη έγκυος στο 2ο 😅 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...