Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πεθερόπληκτη


miracle_mamma

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Πάω να σκάσω απο τα νεύρα μου και ο λόγος είναι η πεθερά μου!!!:angry:

Γενικά δεν με συμπαθεί και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι.Έχει κάνει άπειρα πράγματα προσπαθώντας να μας χωρίσει(μεταφέροντας παραποιημένα λόγια κτλ)

Προσπαθώ να είμαι ευγενική,ψυχρή και τυπική μαζί της αλλά αυτή τίποτα!!!

Θέλει να ανακατευεται στα πάντα.Ο άντρας μου της κόβει συνέχεια τον αέρα αλλά το θράσσος της είναι πέρα απο κάθε όριο.

Παίρνει τηλέφωνο στο σπίτι και με ρωτάει ''Τι κάνει ο γιος μου;'' της απαντάω καλά,μετά:''Του έφτιαξες τίποτα να φάει το πουλάκι μου που κουράζεται;'':angry::angry::angry:

Για να σας δώσω να καταλάβετε την κατάσταση μια μέρα πριν τον γάμο καθότανε και έλεγε πως ο άντρας για να είναι άντρας πρέπει να απατάει την γυναίκα του!!!!!!!!!:angry:

Τσακωθήκαμε για τα ονόματα των παιδιών(πρώτα βγάλαμε τον μπαμπά μου ο οποίος στο κάτω κάτω τρέχει συνέχεια)και μετά τον πεθερό μου,ο οποίος είναι υπέροχος άνθρωπος και τα πάμε πολυ καλά(έρχεται κάθε απόγευμα και πίνουμε καφέ,φυσικά χωρίς την πεθερά)

Η κριτική της είναι για τα πάντα...Απο το πως θα στρώσω το τραπεζομάντιλο μέχρι τι χρώμα μπλουζάκι θα βάλω στα παιδιά!!!:angry:

Κάθεται και λέει στον κάθε ένα -που εγώ ζήτημα είναι αν θα τον δω 1 φορά το χρόνο-οτι τύλιξα για τα καλά τον γιο της και έμεινα εσκεμένα έγκυος τόσο γρήγορα,οτι τον φορτώνω ευθύνες με τρια παιδιά και αυτός δεν ήθελε,οτι τον έχω κάνει υπηρέτρια και...''Μπήκα στο σπίτι και είδα το παλληκάρι μου με την ηλεκρική στο χέρι!!!''

Δεν ξερω απο την μια είναι για γέλια και απο την άλλη για κλάμματα.

Ουφ ηρέμησα που τα είπα κάπου !:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τί θα κάνουμε πια με αυτές τις πεθερές? Τί??? Εγώ, η αλήθεια είναι, έχω ξεκόψει τελείως μαζί της, γιατί όσο ήταν μέσα στη ζωή μας, συνεχώς "μας ανακάτευε...." απ' το να ψάξει στην κατσαρόλα να δει τί έχω μαγειρέψει (και να μου κάνει και κριτική.... γιατί το μαγείρεψες έτσι???) μέχρι... να μας κατσαδιάζει που πήγαμε σε γενέθλια ανηψιού, επειδή εκείνη δεν μιλάει με την συγκεκριμένη οικογένεια! Δηλαδή, έλεος πια!!!

Ο μόνος που μπορεί, σε κάθε περίπτωση, να βάλει "μία πεθερά στη θέση της" είναι... ποιός άλλος? Ο γιος της βέβαια... αλλά δυστυχώς δεν το κάνουν όλοι!!! Ευτυχώς εγώ είμαι από τις τυχερές, που πάντοτε, σε οποιαδήποτε κόντρα μου με την πεθερά, ο γιος της κι αντρούλης μου, με στήριζε "φανατικά" θα μπορούσα να πω! Είμαι πολύ ευτυχής γι' αυτό!

ΞΥΔΙ.....ΞΥΔΙ.....ΞΥΔΙ.....ΞΥΔΙ.....ΞΥΔΙ.....ΞΥΔΙ.....ΞΥΔΙ.....ΞΥΔΙ.....ΞΥΔΙ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μολις ειδα το μυνημα κ τρελαθηκα ακομη μια φορα.εχω περασει παρομοια κατασταση δεν χαρηκα της καλυτερες στιγμες της ζωης μου εξετειας της αλλα να ξερεις οτι τη μιση ευθυνη εχει κ ο συζηγος. στην αρχη δεν με καταλαβαινε του εδωσα λιγο χρονο κ καταλαβε αν ειχα δικιο η οχι.απο οταν πηρε θεση ο αντρας μου εχει αλλαξει συμπεριφορα μου φερνεται καλυτερα κ απο τη μανα μου, αλλα οτι κ να κανει γιαλυ που σπαει δεν ξανακολαει.τωρα ειμαι η καλυτερη νυφη που εχει περασει ποτε.σου προτεινω να αδιαφορεις, να γελας κ να της απαντας οταν χρειαζεται να μη κρατας πραγματα μεσα σου γιατι δεν αξιζει να χαλιεσαι για κανεναν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε μη δίνεις σημασία!! Αφού ξέρει ο γιος της ποια είναι η μητέρα του, εσύ μην ανησυχείς. Είμαι σίγουρη πως όλοι οι γύρω της την ξέρουν και γι' αυτό να μη σκέφτεσαι τι τους λέει.

Όσο μπορείς λιγότερο να τη βλέπεις και να μη δίνεις σημασία σε τίποτα. Πες ότι έχει πρόβλημα, ό,τι τα έχει παίξει βρε παιδί μου!

Να κοιτάξεις να είσαι καλά με τον άντρα σου εσύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο την μια την καταλαβαίνω,μάνα είναι.Και εγώ θα ήθελα τα παιδιά μου να περνάνε καλά όταν κάνουν τις δικές τους οικογένειες.Αλλά δεν θα πήγαινα τόσο κόντρα στις γυναίκες τους.

Όπως έχει δηλώσει,καλύτερα να έμενε ανύπαντρος και να τον ζούσε εκείνη :blink:

Δεν ξέρω,βλέπω τον άντρα μου που είναι χαλαρός και μου λέει να μην ασχολούμαι και προσπαθώ να ηρεμήσω και εγώ...:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω-πω τι πεθερά δηλητήριο είναι αυτή!:angry:

Δεν τρέπεται λέω εγώ που βάζει λόγια να χωρίσει ο γιός της με 3 παιδιά?, ντροπή.

Τώρα τι να σου πω βρε κοπέλα μου, να μην δίνεις σημασία, να την γράφεις? Γιατί τόση αντιπάθεια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελα μου ντε βρε mirlitsa !

Να πω οι ήμουνα ψωνάρα,οτι δεν μίλαγα κτλ...Δεν είμαι!

Όταν είχε σπάσει το πόδι της εγώ έτρεχα σε γιατρούς,νοσοκομεία κτλ.Και το έκανα γιατι δεν την αντιπαθώ.Δεν την θεωρώ εχθρό μου :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα... αφου και ο αντρας σου ξερει τι "κουμασι" ειναι η μανουλα του γραψτην και συ εκει που δεν παινει μελανι!!

μην σηκωνεις το τηλ με τη δικαιολογια οτι δεν το ακουσες 'η δε το προλαβες 'η κατι τετοιο και πες τον αντρα της να της κοψει τις πολλες βιζιτες...

αν θελει να μιλησει μαζι του, να τον παιρνει στη δουλεια ή να την παιρνει αυτος καθε μερα και ετσι δε θα ενοχλει εσενα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς κοριτσάκι μου!! Αυτή είναι η απαράβατη ελληνική πραγματικότητα με τις πεθερές!! Όλες λίγο πολύ τα ίδια τραβάμε...

Εγώ να σου πω, ύστερα από 1 1/2 χρόνο γάμου δεν έχω καταφέρει να "αναισθητοποιηθώ" ακόμα απέναντι της και με πειράζουν πολύ τα διάφορα σκηνικά. Και φαντάσου ότι είμαι 10 χρόνια με τον άντρα μου μαζί και η πεθερά τα κουσούρια άρχισε να τα βγάζει μετά τον αρραβώνα - ύστερα από 6 χρόνια δηλαδή, όταν "παραγνωριστήκαμε" μάλλον! Δεν θα σου αναφέρω σκηνικά γιατί είναι άπειρα, αλλά ευτυχώς ο άντρας μου τα βλέπει κι αυτός τα στραβά και έτσι δεν τσακωνόμαστε και μεταξύ μας!

Άσε που δεν την είδα σα γιαγιά να χαρεί με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης μου (που είναι και το πρώτο της εγγόνι, εκείνη είναι 68 χρονών και τόσο καιρό το μόνο που έλεγε ήταν ότι δεν θα προλάβει να δει εγγόνι... και τώρα ... ούτε που με ρωτάει πώς είναι το παιδι όταν της λέμε ότι πήγαμε στο γιατρό!)

Στην αρχή βέβαια ήταν χειρότερα, γιατί μένουν από κάτω μου και κάθε μέρα την είχα σπίτι! Με το που με άκουγε και γύρναγα από τη δουλειά, τσούπ! επάνω... Ούτε πιπι δεν προλάβαινα να κάνω!! Μέχρι που την έπιασε ο άντρας μου και της είπε να σεβαστεί τουλάχιστον την κούραση μου (ήμαρτον, δύο δουλειές δουλεύω!!) και να καταλαβαίνει πότε μπορεί να έρχεται και πότε όχι. Ε, από τότε έρχεται σπίτι μόνο στις γιορτές... Μας το κοπανάει βέβαια, αλλά κι εγώ τι να κάνω;;; Να παραιτηθώ από τη δουλειά για να βρίσκει η πεθερά πού θα πάει ν' αράξει;;;

Είναι κρίμα πάντως - και το διάβασα και σε άλλες κοπέλες και στενοχωριέμαι πολύ - να μας καταστρέφουν όμορφες στιγμές και περιόδους της ζωής μας τα πεθερικά και ο περίγυρος. Λες και μπορούμε να ξαναγυρίσουμε πίσω το χρόνο να τα ξαναζήσουμε... Τι να πω;; Παρακαλάω το Θεό να μην με καταντήσει έτσι στο μέλλον άμα αξιωθώ και γίνω πεθερά!

Το ξέρω ότι δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά προσπάθησε να τα έχεις πάνω απ' όλα καλά με τον αντρούλη σου και να έχετε συνοχή μεταξύ σας και με τα παιδάκια σας.

Τυχερή γυναίκα τελικά είναι αυτή που παντρεύεται άντρα από ορφανοτροφείο.... (black humour, εννοείται!!):silly: :kiss:

dev361pr___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αγορομανες ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ θυμηθειτε αυτο το ποστ οταν θα ρθει εκεινη η ωρα να παντρεψετε τα καμαρια σας!!!!!!

:laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh:

αληθεια...μπορει καποιος να μου πει γιατι αφου καποια τα χει περασει απο τη δικια της πεθερα τα συνεχιζει οταν βρίσκεται στην ιδια θεση???? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

εγω ποσο καιρο ακουω την πεθερα μου να λεει τι τραβηξε απο τη δικια της, αλλα και η δικη της συμπεριφορα απεναντι μου δεν ειναι και ο,τι καλυτερο :blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

miracle-mama σε καταλαβαινω απλα η γυαικα δεν εχει συνηδητοποιησει οτι ο γιος της μεγαλωσε οτι πλεον δεν την εχει αναγκη και οτι πλεον ο ανθρωπος αυτος εγεινε οικογενειαρχης .ΚΑΟΙΤΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΑΛΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΜΕ ΘΙΓΕΙ ΔΝΕ ΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΑΝ ΤΗς ΤΗΝ ΠΕΙ ΤΙ ΠΕΡΣΣΟΤΡΟ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ Η ΓΛΩΣΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΑΚΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Η πεθερα φιλη δεν γινετε αλλα δεν μπορει να ειναι και εχθρος σιγουρα θα υπαρχει η χρυση τομη. Οταν θα διε οτι απεναντι της εχει να κανειμε μια γυναικα ωριμη που ξερει τι θελει και οχι με κοριτσακι (που σιγουρα δεν εισαι ) θα σταμτηει.Αυτο που αναφερες οτι καικαλα ειπε οτι τυλιξες τον γιο της για πηγαινε και ρωτατην με τη υφασμα τον τυλιξες πες της οτι ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που ειχε τυλιξει και εξινη τον αντρα της.Αντε με τη καθε κλωσσα δεν μπορω τρελλενομαι .Συγνωμη μετα μιλαμε για σεβασμο πως θα τη σεβαστει μιακοπελα αυτη τη γυανιακ οτα λεει κατι τετοια ; Κια πες της αν θελεις να τη στειλεις οτι ενταξει το πρωτο παιδι το εβαλες με το ζορι γιανα σε παντρευτει τα άλλα δυο τι μηπως το βιασς κιολας .Σε αυτον τον τυπο γυναικας μονο η επιθεση μπορει αν βγαλει κατι και αν γυρισει καισ ου πει κατι ο αντρας σου θα του πεις δεν δεχομαι απο την οικογενεια μου να μου τη λεει θα μου τη πει καποια η οποια ετυχε και πηρα το γιο της ; Στα λεω εγω που τον αντρα μου τον γνωρισα μεσω μιας φιλης μου ακι ολογος που επισιμοποιηθηκε η σχεση ηταν η πεθερα μου η οποια πατα με ηθελε αλαλ παρολο αυτα ηθελε η νυφη της να μην εχει αλλη σχεση με αλλο κοσμο καποια στιγμη αρχιζε να λεει διαφορα της τη ειπα μπροστα της καια πο τοτε εχουμε μια πολλη καλη σχεση καμια δνε εισβαλει στο σπιτι της άλλης .Αλλωστε τους γιους της παντρευτηκαμε οχι αυτες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

miracle_mamma έγραψε:

Ελα μου ντε βρε mirlitsa !

Να πω οι ήμουνα ψωνάρα,οτι δεν μίλαγα κτλ...Δεν είμαι!

Όταν είχε σπάσει το πόδι της εγώ έτρεχα σε γιατρούς,νοσοκομεία κτλ.Και το έκανα γιατι δεν την αντιπαθώ.Δεν την θεωρώ εχθρό μου :unsure:

παιδι μου δεν τα χει μαζι σου !οποια και να της "επαιρνε" το γιο το ιδιο θα κανε! ειναι γκαου η γυναικα,καθεσαι και στενοχωριεσαι τωρα με τη ..μπιπ...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ αυτές οι πεθερές!! Βρε κορίτσια θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνω σπαστικιά όταν θα έρθει η ώρα του δικού μου γιού να παντρευτεί! Βλέποντας από την μαμά μου στον αδερφό μου, εντάξει δεν είναι κακιά, ίσα ίσα που θέλει να είναι ευτυχισμένος κι αγαπάει και την νύφη μου! Και μάλιστα όταν είχαν τσακωθεί μια φορά, μ'είχε πάρει κι έκλαιγε και μου 'λεγε ότι δεν θέλει να χωρίσουν τα παιδιά γιατί είναι και τα μικρά στην μέση! Δεν ήταν προσποιητό! Όχι επειδή είναι μάνα μου!! Κι η πεθερά μου, μια από τα ίδια είναι! Δεν ανακατεύεται ευτυχώς! Βέβαια έχει ένα κακό! Είναι τύπος ξερόλα! Πρέπει να έχει λόγο σ'όλα! Αλλά δεν της δίνουμε σημασία! Στην αρχή φούντωνα, αλλά τώρα μετά από τόσο καιρό.. δεν δίνω πια σημασία! Και σήμερα είπε να πάει σπίτι μου αυτή στην Εύβοια και να φτιάξει με τον άντρα μου τα έπιπλα του μπέμπη!! Χαχαχ!! Της είπα μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, το δωμάτιο του μπέμπη είναι δική μου υπόθεση! Πήγε να πει μαλ@κία αλλά την άφησα να τα λέει μονάχη της! Είναι κι 75 χρόνων! Τι να της πω; Παρεξηγείτε κιόλας! Αυτάαααα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...