Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοπέλα μου.. είναι ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα!! Και είμαι πολύ χαρούμενη που το ζεις τόσο έντονα! Γιατί έτσι πρέπει... Είναι χαρά! Κι εγώ έτσι ήμουνα κι είμαι!! Το μόνο πια που μ'ενοχλεί και θέλω να γεννήσω, είναι το βάρος πλέον, η ζέστη κι μερικοί πόνοι στα πλευρά.. που με πιάνουν και δεν μπορώ να μιλήσω, να κουνηθώ, ν'αναπνεύσω καν!!

Καλή συνέχεια κοπέλα μου και με το καλό!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έλα ρε καλα είσαι! Εγώ 72 κιλά , 1,60 ύψος. 
    • Θύμισε μου, πρώτη εγκυμοσύνη ή δεύτερη; Κι εγώ κάνω μεγάλη κοιλιά. Θυμάμαι 6 μηνών με περνούσαν για ετοιμογενη 😅 Σχετικά είναι όλα. Εγώ τώρα πιστεύω μοιάζω πιο έγκυος από ότι απλά χοντρή 🤣 Με τα κατάλληλα ρούχα βέβαια (2η εγκυμοσύνη εδώ)
    • Καλά θα κάνεις. Θερίζουν οι γαστρεντερίτιδες έχω ακούσει πολλά παιδάκια τον τελευταίο καιρό! Αλήθεια;; Κοιλίτσα από τώρα; Εγώ νομίζω είμαι γενικά πρησμένη, ολουθε! Η κολλητή μου όταν της λέω ότι δεν ξέρω τι κάνει το κερασάκι μου, μου λέει έχεις τελείως φάτσα εγκύου, χαλάρωσε! Τι να πω, μακάρι να είναι καλά εκεί μέσα! Πότε έχετε υπέρηχο;
    • Καλησπέρα!! Εγώ θα πω μήπως είναι κοριτσάκι κ έχεις αλλά συμπτώματα;; 😜 όπως και να έχει, ίσως με το τρέξιμο και τον μικρό κάπως αυτό-μπλοκάρονται τα συμπτώματα και γι αυτό νιώθεις καλύτερα! Εμείς ευτυχώς είμαστε μια χαρά, αλλά άκουσα για κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε κοντινό μας βρεφικό και επειδή πάντα μετά από λίγο έρχονται κ σε εμάς, από αύριο θα την κρατήσω σπίτι! Και από Δευτέρα πάλι σχολείο.. εγώ αν δεν πάρω τα νουπεραλ έχω ακόμη ναυτίες και γενικά έχω νεύρα κλπ 😝 επίσης, έχει πεταχτεί η κοιλιά μου…σοκ! Εγώ 9 μηνών έδειχνα για 6-7 και τώρα αρχίσαμε ηδη 🤣 εσείς πως πάτε από συμπτώματα ;;
    • Περαστικά σας @Maria98. Το πρώτο και το τελευταίο νοσοκομείο σας να ήταν.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...