Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ...ΓΙΑΤΙ?


rose25

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ...:P

ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 19 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ:( ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?ΑΧ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rose21 δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλα με ενδιαφέρει και εμένα το ερώτημα σου καθώς το ίδιο πράγμα εχω και εγώ για πρώτη μου φορά. Αν και μου τελείωσε η περιοδος μου η όποια ήτανε μικρότερης διάρκειας και με λιγότερο αίμα εξακολουθεί να με πονάει η κοιλιά μου χαμηλά περισσότερο στην δεξια μεριά.

Ξέρει καμιά κοπελίτσα να μας απαντήσει στο έρωτημα??

Φιλακιαααααααααααα :kiss::kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια το ιδιο εχω κι εγω εδω και 14 μερες και ηταν και αυτο που με εκανε να πιστεψω οτι ειμαι εγκυουλα και εφαγα την ηττα μου διοτι εχθες και σημερα τα τεστ βγαινουν αρνητικα.αλλη μια φορα πονουσα συνεχως δεξια χαμηλα και τελικα ηταν λεει μια φλεγμονουλα στην ωοθηκη και πηρα αντιβιωση.βεβαια απο αρκετες κοπελες ακουω οτι ενω ειχαν πονους περιοδου ηταν εγκυες.αυτο που καταλαβα ολο αυτον τον καιρο ειναι οτι δεν πρεπει να λεπτομερουμε τα συμπτωματα γιατι πολλες φορες μας παραπλανουν και μας τρελαινουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Ροζούλα σορυ αλλα δεν ξέρω να σου απαντήσω στο ερώτημα σου. ¨ομωςέύχομαι να είσαι εγκυούλα και να τρελαθούμε όλες μαζι απο τη χαρά μας γιατι ξέρω πόσο πολύ το θέλεις/ ¨ομως θεωρώ ότι είναι καλύτερο αν το συζητήσεις με το γιατρό σου γιατι μόνο αυτος μπορει να σου πει ακριβώς τι συμβαίνει. Πάντως εγώ όταν έμεινα έγκυος είχα πονάκια σαν να περίμενα περίοδο και μου είπαν ότι μεγαλώνει η μήτρα γιαυτο τα έιχα. μακάρι να συμβαίνει και σε σ΄λενα το ίδιο. το εύχομαι πραγματικά μέσα απο την καρδιά μου. Μήν κάνεις τεστάκια καλύτερα πάρε το γιατρό σου. περιμένω νεάκια σου ναι????

ρεσυ χαθήκαμε:( έχουμε τόσες μέρες να τα πούμε:( .

φιλια πολλα ευχομαι να εχεις τα νεακια που τοσο θέλεις. και αν όχι σύντομα θα έρθουν αφου το θες τόσο πολυ ο καλός θεούλης θα σου το δώσει είναι θέμα χρονου. Ναι???φιλιααααααααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...