Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....:)

ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ....

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ!!!!!!!

ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ....ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.....Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΑΛΚΟΟΛ!!!!:angry:

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ 229 ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΔΕΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΥΙΣΚΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.....ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......:angry:

Δημοσίευση

και το χειροτερο ειναι οτι το μωρο δεν πηρε οξυγονο για 15 λεπτα και μαλλον θα εχει προβλημα το πουλακι μου.αφου λεγανε οτι ειχε κατεβει και ηταν ετοιμο να βγει και μια μαια ειπε στην κοπελα "σπρωξε κοπελα θα βγει το μωρο σου" αλλα ο εξυπνος ο γιατρος λεει οχι θα κανουμε καισαρικη.το μωρο ηταν με το μισο κεφαλακι του εξω αλλα ειχε κολλησει και ο λωρος με αποτελεσμα να μην περνει ουτε απο το στομα οξυγονο αλλα ουτε και απο τον λωρο και ο βλαμενος βρικε το χερακι του μεσα απο την κοιλια και το τραβουσε να ξανα ανεβει πανω το μωρο.οι μαιες λενε οτι θελαμε να σας πουμε να φυγετε αλλα φοβομασταν για την θεση μας.τι να πω ρε παιδια,και το κρατος τωρα το θυμηθηκε να κανει δικη του ερευμα?επειδη βγηκε στην δημοσιοτητα?τοσα χρονια που πεθαινουν ανθρωποι και οχι μονο γυναικες που σκατα ειναι το κρατος,που η πληρωνεις η πεθαινει μεσα ο ανθρωπος σου?αι στο διαολο στην τελικη.:angry:

Δημοσίευση

εξωφρενικο!!!!!!!

μακαρι τουλαχιστον να του παρουν την αδεια εξασκησης επαγγελματος και να μη ξαναπλησιασει γυναικα

οταν γεννουσε την τελευταια φορα η κουνιαδα μου το παιδι ειχε τυλιχτει με τον ομφαλιο λορο και ασφικτιουσε, λιγο πριν την καισαρικη και ενω περιμεναν να ετοιμαστει η κοπελα ο γιατρος της και ο αναισθησιολογος επηναν τσιπουρακι στο γραφειο :angry::angry: θυμωσα αρχηκα με τους γιατρους και μετα με τον αντρα της και τη μητερα της που το θεωρησαν φυσιολογικο αφου ηταν μεσημερι και το πηραν στον χαβαλε :angry::angry:

οταν εμεινα εγκυος με ρωτουσε το σοι αν θελω να με ξεγεννησει αυτος... ουτε για αστει τους απαντησα!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ...ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ MAMMYLAND ΠΙΑ!!!!!!!!! ΙΧΙΧΙΧΙΧ!!!!!!!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ- ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ- ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΕ...ΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛΙΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ?ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ?????/

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ... ΜΗ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

Δημοσίευση

Καλά βρε παιδιά... γιατί κάποιοι άνθρωποι (που δεν πρέπει καν να λέγονται άνθρωποι... λέμε τώρα!!!) γιατί γίνονται γιατροί? Γιατί δίνουν αυτόν τον ρημάδι τον όρκο, που καταπατούνε? Γιατί να κινδυνεύουν έτσι μανούλες και μωράκια? Δίκη δεν υπάρχει? Ή έστω... Θεία Δίκη... τί να πω? Μακάρι να μην ξανακούσουμε ποτέ τέτοια συμβάντα!!! Μακάρι!!!

Δημοσίευση

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ Σ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ "ΟΤΙ ΤΥΧΕΙ"...ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ!

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ......ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΝΙΓΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.....

Δημοσίευση
:angry: κορίτσια αυτό δεν είναι τίποτα αυτός ο γιατρός είναι γνωστός της πάσης στην κόρινθο μένει εκεί η μαμά της καλύτερης μου φίλης και μας έλεγε ότι αυτός έχει δημιουργήσει τα προβλήματα και μάλιστα και στην ίδι ακθώς πόναγε κάποια στιγμή και η γυναίκα τελικά δεν είχε τίποτα το σπουδαίο είχε πάθει ουρολοίμωξη και αυτός την είχε τρελάνει την γυναίκα ότι έχει καρκίνο και ότι πρέπει να την χειρουργήσει άμεσα και μάλιστα σύγνώμη γαι τον χαρακτηρισμό ο αλήτης της έλεγε για ολική αφαίρεση και η γυναίκα είχε τρελαθεί γιατί δεν είναι και μεγάλη είναι 52 χρονών και πήγε με τον άνδρας της εδώ στην Αθήνα σε άλλους δύο γιατρούς και όταν της είπαν τι συμβαίνει και ότι δεν έχει τίποτα αλλά με μία νατιβίωση θα γίνει κλά πήγε ο άνδρας της να τον πιάσει για να τον βρίσει ένα χεράκι και τον βρήκε μεθυσμένο και όπως είπε αλλού πάταγε και αλλού βρισκόταν αφήστε τα να πάνε αυτουνού πρέπει να του πάρουνμε την άδεια και να βγάλουνε την φωτογραφία του στην τηλεόραση για να τον δούνε όλοι!!!
Δημοσίευση

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις βρε κορίτσια εγώ είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει κανείς να περιμένει ούτε τη Θεία Δίκη, ούτε την Ελληνική Δικαοσύνη, η οποία ως γνωστό τοις πάσοι, εκτός από τυφλή είναι και σε κατάσταση ύπνωσης για τους μέσους Έλληνες που ούτε την οικονομική άνεση, ούτε τις διασυνδέσεις έχουν με δικαστές και νομικά κυκλώματα να κινήσουν διαδικασίες και να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε κατι τέτοιες περιπτώσεις, παίρνεις το νόμο στα χέρια σου...

Τί κάνεις;;; Για παράδειγμα αυτόν τον κύριο που από ότι λένε ήταν και συνέχεια τύφλα στο μεθυσι κατά όπως λέγεται, τον περιμένεις ένα βράδυ που θα σχολάει από τη βάρδιά του στο νοσοκομείο,τον κάνεις μαύρο στο ξύλο και τον αφήνεις αιμόφυρτο στο δρόμο. Άφησέ τον μετά να πάει στο εκάστοτε Αστυνομικό Τμήμα να δηλώσει ξυλοδαρμό μετά από νοσοκομειακή βάρδυα ΟΝΤΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ. Δεν θα τολμήσει να εμφανιστεί, ούτε θα θυμάται και στο μεθύσι του επάνω ποιός τον ξυλοφόρτωσε...

Αν σε κάθε μιά από τις περιπτώσεις γυναικών που έκανε κακό(οι οποίες από ότι έριξα μια ματιά δεν είναι και μια-δυο) του κάνανε "τέτοιου είδους εξήγηση" θα σου έλεγα εγώ μετά αν αυτός εξακολουθούσε να εξασκεί το επάγγελμα του μαιευτήρα. Θα είχε παραιτηθεί από μόνος του.

Μπορεί η άποψή μου να είναι ακραία και πιστέψτε με κορίτσια σαν άνθρωπο με χαρακτηρίζει η υπομονή και η ηρεμία μου, αλλά δεν μπορώ το άδικο και το ανήθικο, ειδικά σε θέματα υγείας και ειδικά σε θέματα μικρών παιδιών που δεν φταίνε σε τίποτα να ξεκινούν τη ζωή τους με προβλήματα υγείας εξαιτίας ανίκανων γιατρών.

Δημοσίευση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!

Lilaki έγραψε:

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις βρε κορίτσια εγώ είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει κανείς να περιμένει ούτε τη Θεία Δίκη, ούτε την Ελληνική Δικαοσύνη, η οποία ως γνωστό τοις πάσοι, εκτός από τυφλή είναι και σε κατάσταση ύπνωσης για τους μέσους Έλληνες που ούτε την οικονομική άνεση, ούτε τις διασυνδέσεις έχουν με δικαστές και νομικά κυκλώματα να κινήσουν διαδικασίες και να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε κατι τέτοιες περιπτώσεις, παίρνεις το νόμο στα χέρια σου...

Τί κάνεις;;; Για παράδειγμα αυτόν τον κύριο που από ότι λένε ήταν και συνέχεια τύφλα στο μεθυσι κατά όπως λέγεται, τον περιμένεις ένα βράδυ που θα σχολάει από τη βάρδιά του στο νοσοκομείο,τον κάνεις μαύρο στο ξύλο και τον αφήνεις αιμόφυρτο στο δρόμο. Άφησέ τον μετά να πάει στο εκάστοτε Αστυνομικό Τμήμα να δηλώσει ξυλοδαρμό μετά από νοσοκομειακή βάρδυα ΟΝΤΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ. Δεν θα τολμήσει να εμφανιστεί, ούτε θα θυμάται και στο μεθύσι του επάνω ποιός τον ξυλοφόρτωσε...

Αν σε κάθε μιά από τις περιπτώσεις γυναικών που έκανε κακό(οι οποίες από ότι έριξα μια ματιά δεν είναι και μια-δυο) του κάνανε "τέτοιου είδους εξήγηση" θα σου έλεγα εγώ μετά αν αυτός εξακολουθούσε να εξασκεί το επάγγελμα του μαιευτήρα. Θα είχε παραιτηθεί από μόνος του.

Μπορεί η άποψή μου να είναι ακραία και πιστέψτε με κορίτσια σαν άνθρωπο με χαρακτηρίζει η υπομονή και η ηρεμία μου, αλλά δεν μπορώ το άδικο και το ανήθικο, ειδικά σε θέματα υγείας και ειδικά σε θέματα μικρών παιδιών που δεν φταίνε σε τίποτα να ξεκινούν τη ζωή τους με προβλήματα υγείας εξαιτίας ανίκανων γιατρών.

Δημοσίευση

τι να πω εγω τωρα!:P Ειναι η καταγωγή μου απο κει οποτε καταλαβαίνετε οτι το Νοσοκομείο το εχω φάει στη μάπα!:laugh: Κορίτσια απλα δεν ασχολούνται!Υπάρχουν και καλοί γιατροί αλλα παίζει η ειδικότητα. Εχω πολλά περιστατικά να διηγηθώ!:P Το θεμα ειναι οτι εμεις τους εχουμε μαθει ετσι. Θα έπρεπε να καταγγέλλουμε καποιο περιστατικό όποιο μέγεθος και να εχει. Αυτο ισχύει παντου. Πολλες φορες μας συμβαίνει κατι αλλα το σκεφτόμαστε να το παμε παραπέρα γιατι λεμε "που να μπλεξω τωρα", "Τζάμπα θα παει ο κοπος" κτλ. Λαθος μεγαλο. Αν είχαμε μάθει να κάνουμε καταγγελίες θα ηταν αλλιώς η νοοτροπία. Εγω εύχομαι να μάθουμε να μιλάμε για να σταματάει κάπου όλο αυτό. Είναι πολύ λυπηρό αυτό που γίνεται. Μακάρι να είναι καλά το παιδάκι.

Δημοσίευση

καλα ειναι δυνατον???????????????????εχουμε ξεφυγει εντελως??????????

ημαρτον πια...

τι τον κρατανε ακομα???

και οι συναδελφοι του τι τον καλυπτουν γιατι αυτοι το ξερουν πριν απο ολους καθε μερα μαζι του..

τον αφηνουν να κανει διαγνωσεις και εγχειρισεις??

Δημοσίευση

Χθες παρολο που ημουν κουρασμενη καθισα και το παρακολουθησα το θεμα στην εκπομπη και προσπαθουσα να σχηματισω μια αποψη ,του τι εγινε,τι εφταιγε.......τελικα κατελληξα οτι φταινε αποκλειστικα και μονον οσοι τον καλυπταν,οσοι ηξεραν τι παιζει και δεν μιλουσαν ,μαλιστα πολυ περισσοτερο απο ολους φταιει η μαια εκεινης της βαρδιας που ενω ειχε παρει γραμμη οτι τα πραγματα δεν βαινουν καλως,αφησε την κοπελα στο ελεος, να την σφαξει ο σουρωμενος .........Χριστος και Παναγια!!!

Μου φαινεται μας αρεσει σε αυτη τη χωρα να καλυπτουμε τους αλητες,αχρηστοι γιατροι που πειραματιζονται εις βαρος της ανθρωπινης υποστασης,παιδεραστες καθε ειδους ηλικιας,κοινωνικης ταξης κ.ο.κ.

Φτανει πια......:(

Δημοσίευση

θα θελα να μπορουσαμε να τον πιασουμε να τον ξεκοιλιασουμε, να τον ριξουμε αλατι στις πληγες μετα σ ενα κουβα με οινοπνευμα και μετα να τον κρεμουσαμε απο ...... (καταλαβατε φανταζομαι) αναποδα μεχρι να ψοφησει!

και να δειτε που τελικα θα τη βγαλει καθαρη ο τυπος! :angry::angry: :angry: :angry::angry::angry::angry::angry:

το ονομα του δημοσιευθηκε?

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΟΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΒΓΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ε ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΣΑ ΝΑ ΨΙΛΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ.ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ.ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΙΚΙΟ?ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΧΤΕΣ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΠΑΘΑΝ ΜΟΛΥΝΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?Η ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΓΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΕΣ?

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΟΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΒΓΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ε ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΣΑ ΝΑ ΨΙΛΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ.ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ.ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΙΚΙΟ?ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΧΤΕΣ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΠΑΘΑΝ ΜΟΛΥΝΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?Η ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΓΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΕΣ?

Δημοσίευση

σιγα μην δημοσιευσουν ονοματα ποτε σε αυτην τη χωρα:angry:

.............

γι'άυτο λεω,φερτε τους ολους αυτους,βαλτε τους σε μια πλατεια με ταμπελακια στο λαιμο ,να περναει ο κοσμος ,να ξεσπαει και να δουμε μετα απο τετοια παραδειγματικη τιμωρια αν θα εμφανιστουν νεοι αλητες στο προσκηνιο να κανουν τις ιδιες ατασταλιες/ανωμαλιες και παει λεγοντας:angry:

Δημοσίευση

Κι εγώ το είχα ακούσει από τον Αυτιά.. Καλός .... Μπιιιπ κι αυτός!! Το θυμάμαι το σκηνικό και συγχήζομαι! Αίσχος! Κι όχι τίποτα άλλο, είπαν ότι άφησε πρόβλημα στο μωράκι! Ο π...της του κερατά!

Δημοσίευση

καλε χτες το βλεπαμε ''on line'' με την voula !!!!!!! τον αλητη!!!!!! το ειπα και στον χρηστο και συνεπεσε να συμφωνει απολυτα η γνωμη του με της lilaki !!!! μου ειπε οτι αν τυχαινε σε μενα αυτο,θα τον ειχε αφησει στον τοπο επιτοπου! οπως και εχει παει να το κανει με εναν αλητη γιατρο που πηγε να χειρουργησει τη μανα του πιο παλια....βασικα τωρα αυτος εχει ακομα αδεια γιατρου...αλλα δεν μπορει να ασκησει το επαγγελμα χωρις χερια......;) μαγκια ο χρησταρας ε?? χχιχιιχ ακραιες οι αποψεις μας,αλλα να σας πω κατι ρε κοριτσια μου??? οταν γυρναει και μου λεει ο αντρας μου οτι επειδη ειναι αυτος ο αλητης ανευθυνος,θα κινδυνεψω εγω να χασω τη γυναικα μου ?? ε θα τον κανω να μετανοιωσει που δεν σεβαστηκε τη γυναικα μου και το παιδι μου,τελος! ποιος θα μπορεσει να πει σε καποιον που θα αντιδρασει ετσι,οτι εκανε κατι κακο?????? δηλαδη αυτος ο αλητης που θα με σκοτωνε εμενα για παραδειγμα ηταν μαγκας και δικαιουται να κανει λαθος?? και εγω ειμαι υπερ στο να τον πλακωσει στο ξυλο,να τον σφαξει! δεν καταλαβα δηλαδη ,το κοριτσακι χτες βραδυ στην τλεοραση το λυπηθηκα!!!!

Δημοσίευση

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΑ.....ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ.....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.................ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩΡΓΗΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Δημοσίευση

emena koritsia i mama mou otan gennise ton aderfo mou prin 30+ xronia...ths epiasan oi ponoi bradu kai peige stin kliniki. Irthe kai o giatros tyfla sto methisi...tou kanane diafora oi nosokomoi mpas kai dei mprosta tou kai i mana mou tsirize apo tous ponos...autus ths fonaze na skasei!!!! eixe polu asximi genna , skistike pantou kai 2 mhnes mera itane arrosti...afto eixe san apotelesma pera apo thn asximi empeiria na min dethei me ton mwro kai akoma na min to thelei stin arxi. Episis autos o giatros itane tota apo tous pio gnostous stin thessaloniki. Pisteua oti pleon den sumbainoun tetoia...alla apo oti fenete dustixos sumbainoun!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Raf δοκίμασε να της ανοιξεις λίγο τα δάχτυλα κ βάλε αντικείμενο με μικρή λαβή ή κάποιο πανακι. Ίσα ίσα να παίρνει το ερέθισμα. Κι εμάς έτσι μας είχε πει ο γιατρός να φτιάχνουμε παραπάνω , μπορεί μας είπε για να χορτάσει να θέλει 122 ml οπότε αυτά τα 2 παραπάνω θα πρέπει να βρει. Τον απάντησα τον γιατρό,  αν είναι έτσι θα του στραγγιξω το πανακι από το γάλα που φτύνει να δει αυτός που θέλει 122 για να χορτάσει!!! Μαγκιες! Από τη μια το φτύνει από την άλλη θέλει κ άλλο σκουπ!! Μας έχει βάλει μέσα! 
    • Μπράβο σου κορίτσι μου! Τότε δεν πειράζει και να μην στεναχωριέσαι!!    @elbe ουαου ψηλός είναι ε;;;  Εμείς έχουμε την Παρασκευή το επαναληπτικό, για να δούμε, θέλω να δω και ποσα κιλά έχει πάει!    Θα ξεκινήσετε τροφές από τον 5ο; Πως και έτσι; Θα του δώσεις αλεσμένα ή κομμάτια; Εγώ σκέφτομαι να κάνουμε BLW. Βασικά θέλω και ελπίζω να το καταφέρουμε 
    • Εγώ θα τα κάνω σίγουρα  μετά γτ το χρώμα  που μου αρέσει ρε βγαίνει εύκολα σε φυτική..  εε θα βάλουμε  φίλτρα χαχαχα
    • Εγώ κατέληξα  στο spitishop θα πάω στο Περιστέρι  να τα δω και από κοντά.. και εκει έχει nef nef..από ότι είδα από το σαιτ με έκπτωση  κλπ τέτοιες τιμές έχει και εκεί 
    • Ναι κι εγώ το ίδιο έκανα.. Κι εγώ στη σκέψη είμαι για τα μαλλιά..Πιο πολύ η μαμά μου με έχει φάει να τα φτιάξω.. για τις φωτογραφίες λέει...χαχα!!! Εμένα δεν με πειράζει και τόσο μιας κι είναι ελάχιστα τα λευκά..Βεβαια το χρώμα που τα βάφω μου πάει πολύ περισσότερο από το φυσικό μου..αλλά κάπως βαριέμαι και να στηθώ τόσες ώρες στο κομμωτήριο...δεν ξέρω...🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...