Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μη με παρεξηγήσετε βρε κορίτσια..είχα μια απορία και δεν ήξερα ποιον άλλο να ρωτήσω..είναι δυνατόν να μην έχεις ποτέ οργασμό κατα τη διάρκεια της ερωτικής επαφής έτσι φυσιολογικά, μόνο με την επαφή; ΄Χωρίς να χρειάζεται επιπλέον ερεθισμος..ξερετε..:blush: ρε κορίτσια..μη μου αρχίσετε την πλάκα..απλώς θέλω να ξέρω ότι όλα πάνε καλά με μένα..θα μου πεις..τώρα το θυμήθηκες;; μετά από ένα παιδί και χρόοοονια σχέσης με τον άντρα σου; Απλώς το είχα απορία.

• Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΝΑΝΑΙ ΣΟΥΡΧΟΝΤΑΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΩΣΤΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΟΥ ΤΗ 2 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΑΚΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΙΚΕΣ.ΤΑΧΩ ΨΑΞΕΙ.ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΑ .ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΩΣΤΟΥ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ.....ΚΟΝΤΥΝΕ Ο ΤΡΧΥΛΟΣ.ΚΥΝΗΓΙΟΜΑΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ.ΒΑΡΙΕΜΑΙ.ΦΥΛΛΟΞΗΡΑ

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Μη με παρεξηγήσετε βρε κορίτσια..είχα μια απορία και δεν ήξερα ποιον άλλο να ρωτήσω..είναι δυνατόν να μην έχεις ποτέ οργασμό κατα τη διάρκεια της ερωτικής επαφής έτσι φυσιολογικά, μόνο με την επαφή; ΄Χωρίς να χρειάζεται επιπλέον ερεθισμος..ξερετε..:blush: ρε κορίτσια..μη μου αρχίσετε την πλάκα..απλώς θέλω να ξέρω ότι όλα πάνε καλά με μένα..θα μου πεις..τώρα το θυμήθηκες;; μετά από ένα παιδί και χρόοοονια σχέσης με τον άντρα σου; Απλώς το είχα απορία.
:laugh: :silly: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:
Δημοσίευση

Αμαν βρε Θούλι κ εσύ..είπα!!Μην μου κάνετε πλάκα και σύ έχεις σκάσει στα γέλια?!!ΜΠράβο σου κακούργα!!!

Αντρούλα τι να σου πω..δεν μου έχει τύχει ποτέ με τον κλασικό τρόπο και αναρωτιέμαι γιατι..πρέπει πάντα δηλαδή με υποβοήθηση;;;;; :D

Δημοσίευση

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΠΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ.

Δημοσίευση

και κολπάκια...και συγκεκριμένο τρόπο διείσδυσης ...και ρυθμό ...και στάση σωστή...τίποτε άλλο που πρέπει να προσέχω εκείνη την ώρα;;; ουφ..δηλαδή συγνώμη..είναι τόσο ευκολο; μονο σε μένα δεν έχει τύχει να έχω κολπικά παρα μόνο με κλειτοριδικά; τι εχωωωωωωωωωω;;;;;;

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ... Ο ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΧΑΔΑΚΙ ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΩΣ!!!:blush: ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ.. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Σ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ...

Δημοσίευση

Δεν πιστεύω οτι υπάρχει κολπικός οργασμός.. Διάβασα κάπου πως πολλές γυναίκες μπερδεύονται και πιστεύουν οτι είναι κολπικές ενω το 90%είναι κλειτοριδικές.Οπότε πιστεύω οτι ο κλάσικός τρόπος είναι ο κλειτοριδικός.

Δημοσίευση

Γιατι βρε Αφροδίτη..;;Σε ΄πείνες είσαι εσύ; Αντε η γκαστρούλα εντάξει , αλλά εσύ γιατι;; :)

Γκαστρούλα νόμιζα ότι είμαι από τις ελάχιστες που δεν μπορούν..άκουγα άλλες κοπέλες που έχουν πολλές φορές οργασμό κατα τηδιάρκεια της πράξης , κολπικά και αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν;

Δημοσίευση

Τυρογαριδάκι μου γιατί σώνει και καλά πρέπει να έχεις κάτι?Εφόσον έρχεσαι σε οργασμό πού είναι το πρόβλημα?Αφού βρίσκετε τον τρόπο όλα καλά!!

Σκέψου ότι πολλές γυναίκες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε οργασμό ποτέ στη ζωή τους!

Εμείς πάντως μετά το μωρό όλα ΠΟΛΥ καλύτερα!

Δημοσίευση

tirogaridaki ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ... ΕΞΑΡΣΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ... ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ! ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ. ΧΕΧΕΧΕΧΕ

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Γιατι βρε Αφροδίτη..;;Σε ΄πείνες είσαι εσύ; Αντε η γκαστρούλα εντάξει , αλλά εσύ γιατι;; :)

Γκαστρούλα νόμιζα ότι είμαι από τις ελάχιστες που δεν μπορούν..άκουγα άλλες κοπέλες που έχουν πολλές φορές οργασμό κατα τηδιάρκεια της πράξης , κολπικά και αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν;

Μάλλον δεν έχουν έρθει ποτέ στ'αλήθεια σε οργασμό! Κι εγώ πριν έχω τον πρώτο (:blush::blush::blush: ) έτσι νόμιζα!! Αμ,δε!!

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

ton blepw kai katholou !!!sthn arxh ponousa frikta meta pigene taksidia ,tora ekane enxirish ......peinaw !!!!

αχαχαχαχαχαχα...υπομονη!!;)

κριστίν απλώς υποτίθεται ότι το φυσιολογικό είναι να έχεις οργασμό στην επαφή και όχι με πρόσθετα μεσα..ήθελα κ εγώ να έχω οργασμό χωρίς προσπάθεια..ειδικά όταν ακούς από άλλες κοπέλες να έχουν έτσι εύκολα με την επαφή..

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΝΑΙ... ΚΑΛΑ.. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!! ΧΑΧΑΧΑ.. Ο ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΕΙΝΑΙ - ΑΧ ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ... ΕΡΧΟΜΑΙ... ΕΡΧΟΜΑΙ... ΝΑΙ ΝΑΙ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΕΣ " ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΑΛΕΥΡΙ..ΖΑΧΑΡΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ..." ΧΑΧΑΧΑ ΑΧ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!! - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ... ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Το θέμα αυτό μάλλον είναι ανεξάντλητο και υπάρχουν τόσες απόψεις όσες και οι γυναίκες σ'αυτόν τον πλανήτη! :laugh: :P

Βρήκα 2 άρθρα που λένε ενδιαφέροντα πράγματα - ρίξτε μια ματιά για να δείτε τι έχουν να μας πουν οι ειδικοί...

http://www.anew.gr/dreams/article.php?aid=31

http://health.in.gr/enc/Article.asp?Art ... 7%F3%E7%F2

Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι ότι δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε, να'ναι αυτοσκοπός και να σκεφτόμαστε "άραγε θα τα καταφέρω;" και "γιατί δεν είχα;" και "γιατί δεν ήταν τόσο έντονος" κλπ κλπ.. έτσι χάνουμε όλη την διαδικασία και όλη την ουσία.. χαλαρά.. πολλή πρακτική εξάσκηση :woohoo: και όλα θα γίνουν! ;)

Δημοσίευση

Γνώμη μου είναι φυσιολογικό είναι ό,τι ευχαριστεί τον καθένα στο κρεβάτι του.Με βοήθεια ή χωρίς όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.Μηπως εσένα δεν σε καλύπτει αυτός ο τρόπος?Μην με παρεξηγήσεις για αυτό που έγραψα

Δημοσίευση

gastroula έγραψε:

ΝΑΙ ΝΑΙ... ΚΑΛΑ.. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!! ΧΑΧΑΧΑ.. Ο ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΕΙΝΑΙ - ΑΧ ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ... ΕΡΧΟΜΑΙ... ΕΡΧΟΜΑΙ... ΝΑΙ ΝΑΙ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΕΣ " ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΑΛΕΥΡΙ..ΖΑΧΑΡΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ..." ΧΑΧΑΧΑ ΑΧ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!! - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ... ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ:laugh: :laugh: :laugh:

χαχαχαχχαχαχαχαχααχαχα:laugh: Όχι Παναγιώτη!!Μην πας!!Δε θέλει το καλό σου!!Να σε ξεζουμίσει θέλει!!!!! :laugh:

Πάντως μπορεί να έχεις και δίκιο..τι να πω..κόντεψα βέβαια στην πρώτη μου εγκυμοσύνη να τελειώσω έτσι κολπικά αλλά μόνο κόντεψα..δεν έφτασα!!

Θουλι..κ εγώ σε πάω βρε!! Αλλά μη με κομπλάρεις βρεεεε....:P ντρέπομαιιιιιιι!!!:blush:

Αφροδίτη λες ναναι έτσι; Εγώ νόμιζα ότι είχα το βρει το τζι μου (μαζί με τον άντρα μου βέβαια εεεε;;; :P )!!! :P Είναι μέσα και μπρός..και νομίζω πως ανατομικά είναι σε όλες το ίδιο..

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΦΑΝΗ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ! ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΚΑ, ΚΟΛΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΛΕΙΤΩΡΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ! ΑΛΛΑ! ΛΕΩ ΑΛΛΑ! ΜΙΑ ΔΥΟ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! ΜΕΤΑ ΜΗΝ Μ'ΑΓΓΙΖΕΙΣ!

Δημοσίευση

Δε με καλύπτει βέβαια βρε Κριστίν..θέλω κι εγώ να έχω οργασμό στη διάρκεια της επαφής χωρίς κόπο..και όσες φορές το προσπάθησα...αυτοσυγκεντρώθηκα..λέω <<έλαααα..κοντεύουμεεεε...>>και τίποτε....η ίδια αίσθηση χωρίς να γίνεται πιο έντονη..πολύ αναλυτικά τα έγραψα ε;;; :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...