Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η τελευταία φορά που είχα περίδο ήταν στις 24 Μαίου. Ακόμα δε μου έχει έρ8ει η επόμενη. Τα συμπτώματα που έχω είναι τα εξής: ζαλάδες όταν σηκώνομαι, σα να εχω φάει κ δε μπορώ να το χωνέψω, προχτές μετά την επαφή με το σύντροφο μου όταν σκουπίστηκα απο κάτω παρατήρησα μερικά ροζ(απαλό) υγρά, παρακολούθησα για μια μερα τη θερμοκρασία μου κ ήταν συνεχεια 37+ και χτες κοβόντουσαν τα πόδια απο τα γονατά κ κάτω κ ένιωθα πως δε μπορούσα να μείνω όρθια και επίσης χτες το βράδυ με eixa εντονους πόνους πολύ χαμηλά στην κοιλιά μου που δε μοιαζαν με αυτούς της περιόδου. την παρασκευή έκανα τεστ εγκυμοσύνης, το prectitor, κ βγήκε αρνητικό. παρ'όλα αυτά μπορει να είμαι εγκύος?

Δημοσίευση

Ναι εγώ θα έκανα το self clear, έχω ακούσει από πολλά κορίτσια εδώ μέσα ότι είναι αξιόπιστο ή καλύτερα μία εξέταση χοριακής.

Μην το αφήσεις άλλο γιατί αν είσαι πρέπει να το ξέρεις για να προσέχεις και αν παλι δεν είσαι να το ψάξεις με τον γιατρό σου. Εγώ πάντως πιστεύω πως είσαι εγκυούλα!

Να μας ενημερώσεις!

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι! :)

Δημοσίευση

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΣΤ

ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤ "Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΟ ++++ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ 8 ΟΛΟΚΛΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΕΣΤ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΕΝΤΙΚΤΟΡ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ Κ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ...

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 2 ΤΕΣΤ Κ ΤΟ ΕΝΑ ΒΓΗΚΕ "ΕΛΑΦΡΩΣ" ΘΕΤΙΚΟ,Κ ΛΕΩ ΕΛΑΦΡΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ,Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ..ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ,ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...