Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΗΤ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ 2800 ΓΡ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΞΩ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ(ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ) ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ 38Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000 ΓΡ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ (38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ);ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ;;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω θα ελεγα να περιμενετε να δειτε πως θα εξελιχθει. Οι μετρησεις εχουν ενα ποσοστο λαθους 10%. Και τι εγινε αν θα γεννησεις μεγαλο μωρο; Πιο πολυ θα πονεσεις απο τους τεχνητους πονους παρα απο το μεγαλο κεφαλι.

Την δευτερη κορη μου την εβγαζαν μικρη, κατω απο 3 κιλά. Και τελικά γεννηθηκε 3570γρ. Η πρωτη ηταν 3740γρ.

Οσο πιο μεγαλο ειναι το μωρο τοσο πιο ευκολα θα θηλασει μετα. Επισης καπου ειχα διαβασει οτι κοιμουνται καλυτερα τη νυχτα μετα τα 5200γρ. Αν γεννηθει μεγαλο, θα φτασεις πιο συντομα αυτο το βαρος B) ! Μη ξεχνας οτι οταν γεννιουνται χανουν μεχρι 10% του βαρους τους.

Δειξε περισσοτερη εμπιστοσυνη στο παιδι σου και αφησε το να γεννηθει οταν ερθει η ωρα του. Κατα την προκληση σου δινουν μια ορμονη για να κανει συσπασεις η μητρα. Και τις κανει πιο δυνατες και πιο συχνες.

Πολλες φιλες μου γεννησαν με φυσιολογικο τοκετο παιδια πανω απο 4 κιλα χωρις επισκληρηδιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κατερινα!

Με το καλο το μωρακι σου!

Αν δεν εξαντλησεις τη ΠΗΤ μην πας για προκληση εκτος εαν συντρεχει σοβαρος λογος και θεμα υγειας!

Εγω απο αγνοια μου μπηκα για προκληση στις 38εβδ+3 ημ και φυσικα κατελληξα να κανω καισαρικη εφοσον δεν υπηρχε προοδος στον τοκετο!

Με μαθηματικη ακριβεις οδηγηθηκα στην καισαρικη!

Μην κανεις το ιδιο...

Ρωτησε ,ψαξε,ενημερωσου για να μη την πατησεις οπως εγω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Κατερινάκι!!!!

Με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι σου!!! :)

Εγώ δεν ξέρω ακόμα να σου δώσω τις πληροφορίες που θές, αλλά θα ήταν καλύτερο να ξαναγράψεις τα ερωτήματά σου στην σωστή κατηγορία του φόρουμ...

Μπες στην κατηγορία "εγκυμοσύνη" και ρώτα εκεί τα κορίτσια που θα έχουν κάποια εμπειρία.

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κατερινα.Δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος να γεννησεις πριν την ωρα σου.Οπως σου ειπε και η Αθηνα οι μετρησεις δεν ειναι παντα σωστες.Εμενα μου λεγαν οτι θα κανω ενα μεγαλο μωρο και τελικα γεννηθηκε 3070 και 52 ποντους.Οταν το ειδα νομιζα οτι ηταν ψευτικος.Ενα θα σου πω η πεθερα μου γεννησε τον κουνιαδο μου 5200 φυσιολογικα και δεν επαθε τιποτα!Απλως μπορει να κανεις κανενα ραμα παραπανω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγνώμη κιόλας αλλά ο γιατρός είναι ηλίθιος κ λέει βλακείες!εμένα μου έλεγε ότι το μωρό θα είναι 3300 κ ήταν 2880 τελικά!αυτό ξέρει πότε θα έρθει η ώρα του.ακόμα κ μια μερα παραπάνω να το κρατήσεις είναι κέρδος για το μωρό.ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΎΣΕΙΣ!μόνο αν περάσει η πητ να πας για τεχνητούς.αυτό πάντως πρώτη φορά το ακούω.άσε που οι τεχνητοί πονάνε παρά πολύ.μην τον ακούσεις σε παρακαλώ.πάρε κ δεύτερη κ τρίτη γνώμη μην το περάσεις στο ντούκου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΗΤ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 36Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ 2720 ΑΛΛΑ Κ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3ΜΙΣΙ ΚΙΛΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να συμπληρωσω πριν παω για υπνο, ότι μια φιλη μου γέννησε με τεχνητους πονους στις 38 εβδομαδες γιατι ο γιατρος το βρηκε ετοιμο το παιδι... 3050γρ! Απλα ο τυπος δεν ειχε χρονο. Βγηκε απο το νοσοκομειο 2800γρ. Δεν θα ηταν καλυτερα να παρει λιγο βαρος ακομα; Τι σημαινει ειναι ετοιμο το παιδι;

Ξεσκίστηκε η κοπελα απο τους πονους. Τρελαθηκε!

Μια αλλη φιλη ξεκινησε με τεχνητους και κατεληξε με καισαρικη. Ο γιατρος απο την αρχη τους το ειχε πει οτι θα τους κανει καισαρικη αλλα εκεινοι δεν ηθελαν και τους την εφερε με αλλο τροπο. Της ειπε οτι αν περασει την ΠΗΤ της δεν θα την αναλαβει εκεινος και να ψαξουν να βρουν αλλον γιατρο! Με τα πολλα συμφωνησαν να κανουν τεχνητους πονους αλλα μετα απο 8 ωρες την επεισε να κανει καισαρικη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια! βρε μηπως ο γιατρουλης σου

εχει κανονισει διακοπουλες

και θελει να σε "ξεπεταξει" ?

Δεν ξερω... παρε κ μια 2η γνωμη απο αλλον γιατρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α καταλαβα... ναι οτι νομιζουν οι γιατροι.. αυτοι ξερουν!!  Προφανως θελουν να μην υπατχει η παραμικρη πιθανοτητα κ καλα κανουν!! Τα αποτελεσματα της παρακεντησης ποτε θ βγουν;
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!  Από ότι μου είπαν είναι σαν μαστογραφία αλλά πιο εξειδικευμένη... Κ εγώ δεν το έχω ξανακουσει... Κ εγώ αναρωτήθηκα αφού έκανα την παρακέντηση γιατί πρέπει κ τα άλλα κ την ρώτησα την γιατρό που μου την έκανε κ μου είπε ότι δεν είναι πάντα 100% σίγουρο το αποτέλεσμα... Κ όχι τίποτε άλλο με πόνεσε πολύ κ δεν θα είναι σίγουρα τα αποτελέσματα? 
    • Μπραβο κοριτσι μου!! Τα πρωτα νεα ειναι καθησυχαστικα!!😀👍 Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!! Πιστευω οτι ολα θα ειναι καθαρα!!  Ειχαν ερθει περυσι κ μας εκαναν ενημερωση γ τις εξετασεις π χρειαζεται να κανουμε γ την προληψη του καρκινου μαστου κ μας ειπαν υπερηχο, μαστογραφια κ μαγνητικη. Η τομοσυνθεση δν ξερω τι ειναι... Κ η παρακεντηση καλο ειναι ν γινει προληπτικα γ ν ειναι σιγουροι 100%. Αφου θ κανεις παρακεντηση, αναρωτιεμαι τα υπολοιπα γτ γινονται;; δν εχουν σαφη εικονα απ το δειγμα; 🤔
    • Πήγα σε χειρούργο μαστού με είδε δεν του φάνηκε να είναι κάτι επικίνδυνο έτσι που είδε με το χερι αλλά με έβαλε να κάνω παρακέντηση και υπέρηχο για να είναι σίγουρος και σε 20 μέρες έκλεισα ραντεβού για μαστογραφία και τόμοσύνθεση αν το λέω σωστά... Κ πονάω πολύ με τη μαστογραφία αλλά πρέπει να το κάνω μου είπαν γιατί δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να το ελέγξουν πλήρως... Μου είπαν να μην ανησυχώ ότι μπορεί να είναι από τις ορμόνες αλλά θα έχουν τελική εικόνα από τις εξετάσεις...
    • Καλησπερα Τοκυο μου!!  Μου ηρθε περιοδος πριν 10 μερες κ θα αφησουμε αυτο τον κυκλο να ηρεμησει ο οργανισμος μου κ να μπει σε φυσιολογικους ρυθμους... λογικα τελος μαιου περιμενω ξανα περιοδο κ θα με τσεκαρει ο γιατρος υπερηχογραφικα κ με αιματολογικες γ ν με προετοιμασει γ ετ (αν ολα ειναι οκ...) καλως εχοντων των πραγματων, μεσα ιουνιου θα γινει η ετ... αλλιως ιουλιο;; θα δουμε.. Ηδη νιωθω μεγαλη ανακουφιση που περασαμε το 1ο σταδιο κ σκεφτομαι κακως δν το ειχαμε κανει νωριτερα.. τεσπα, ολα γ καποιο λογο γινονται... Ωχ... ο διαβητης κυησης ειναι λιγο ταλαιπωρια.. ειχε κ η νυφη μου στην 3η εγκυμοσυνη της... κανεις διατροφη ε; λιγη προσοχη κ υπομονη. Εμεινε λιγο...  Ναι το ιδιο λεγαμε χθες με τη Νικολ... ειναι non stop ο γιατρος μας... για ποσο θα αντεξει ετσι;; εμενα με εβλεπε κτ 7 το πρωι πριν απο χειρουργεια ή 11 το βραδυ τελευταιο ραντεβου... κ φσκ εργαζεται κ ΣΚ... εξοντωτικο...😵‍💫 οσα κ να βγαζεις, αξιζει τοσο τρεξιμο;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...