Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια αύριο πρωί πρωί με τη δροσούλα, φεύγουμε για διακοπές. Πάμε για μία εβδομάδα στην Κεφαλλονιά, να ξεφύγουμε λίγο και να κάνουν και τα παιδιά κανένα μπανάκι.

Όπως καταλαβαίνεται, για μία εβδομάδα θα ησυχάσετε απο εμένα. Θα μου λείψετε όμως.

Θα είναι και μία εβδομάδα εμπειρίας. Διακοπές με 2 παιδιά, που το ένα μάλιστα πριν 2 μέρες ξεκίνησε φρουτόκρεμες κλπ κλπ.

Μόλις γυρίσω, θα σας βάλω φώτο απο την δεύτερη απόπειρα (στην πρώτη ήμουν μόνη και δεν μπορούσα να βγάλω) και φυσικά και απο τις διακοπές.

Μέχρι τότε, να είστε καλά, να μου φιλήσετε τα μωράκια σας, και όσες περιμένουν με το καλό.

Υ.Γ.= Γράφω λές και θα λείψω κανένα χρόνο. Α, και για την hara που αύριο βαφτίζει την κούκλα της, να σου ζήσει γειτόνισσα και θα τα πούμε και απο κοντά μόλις γυρίσω.Φιλάκια.

Δημοσίευση

Χαρά μην σκεφτεσαι τιποτα. θα τα περασετε τελεια.

να κανατε πολλες ομορφες βουτίτσες με τα μικρα σου και ρ'ιξε και καμια για μας.

καλο ταξιδι να εχετε και πολυ τρέλα.

φιλια

Δημοσίευση

VOULA πρώτη φορά πάμε Κεφαλλονιά και μας έχουν πεί ότι είναι πολύ ωραία.

tirogaridakiεννοείται πως όταν επιστρέψω θα σας τα πώ όλα.

Nickis σε ευχαριστώ. να είσαι καλά.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έχω σκοπό να μουλιάσω στη θάλασσα. Θα σου στείλω φώτο.

Δημοσίευση

μμμμμμμμμμμμ ζηλευω θελω κ γω διακοπεεεεεεεεεσσσσσςςςςς

τεσπα κοπελα μου να περασεις υπεροχα σου ευχομαι

ξεκουρασου κ για μας τους ταλαιπορους που θα μεινουμε εδω χαχαχαχαχχ :P:D

καλα να περασεειειειιειειειειιειειειειςςςςςςςςςςςςς

Δημοσίευση

savropinguinos κάτι είναι και αυτό. Και εσείς καλά να περάσετε.

mwro Σε ευχαριστώ πολύ.

marker ειδικά για εσένα θα ρίξω 2, μία για σένα και μία για την κοιλίτσα σου.

VOYLA Μακροβούτι λέω να ρίξω στον Μύρτο αν το επιτρέψει ο καιρός.

mpougatsoula24 υπομονή κούκλα μου. Έχω περάσει και εγώ καλοκαίρια στην Αθήνα και ξέρω πως είναι. Τουλάχιστον δεν έχει καύσωνες.

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ....ΣΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ :laugh: :laugh: :laugh:!!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΕΣ!!!ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!:(

ΑΝΤΕ ΞΕΣΥΝΔΕΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΡΡΡΡΗΗΗΗΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ!!!;)

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Υ.Γ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΖΕΣ ΑΠΟ ΜΑΡΙΛΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ...ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΤΟΥ :P:P:P

Δημοσίευση

Ααααχ να περάσετε τέλειαααα!! Ζηλεύωωωω!! Κι εγώ εδώ Αθήνα να περιμένω το νινάκι μου από στιγμή σε στιγμή να ξεμυτίσει!!! :laugh: Με το καλό.. να πάτε και με το καλπο να επιστρέψετε...

Η Κεφαλλονιά είναι τέλεια!!! Είναι η νύφη μου από κει.. κι έχω πάει 4 φορές! Έχω περάσει super!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλά να περάσετε!!!Απαντάω και σε αυτό το θέμα με αισθητή καθυστέρηση χιχι

Μια χαρά θα τα πάτε και με την φρουτόκρεμα!Ίσα ίσα που θα ανοίξει και η όρεξη του μπεμπούλη με την θάλασσα και τα μπανάκια

Φιλάκια :kiss:

Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι ;)

Δημοσίευση

Γύρισα λοιπόν πριν 10 μέρες. Είμαι ασυγχώρητη που δεν σας έγραψα νωρίτερα αλλά έμεινα Αθήνα μόνο 3 μέρες για πλύσιμο ρούχων και μετά πήγα στη Λούτσα για να συνεχίσουν τα παιδιά τα μπάνια τους.

Ήταν πολύ ωραία στην Κεφαλλονιά, δεν είχε πολύ κόσμο, μας έκανε πολύ καλό καιρό και ευχαριστηθήκαμε μπάνια. Μας φάγανε βέβαια οι αποστάσεις αλλά έπρεπε να δούμε και κάτι.

Τα πιτσιρίκια το διασκέδασαν. Ο μικρός βέβαια ούτε να την δεί την φρουτόκρεμα. hope_89, όχι μόνο δεν του άνοιξε η όρεξη, αλλά ακόμα και όταν γυρίσαμε, με παίδεψε πολύ. Μόλις χθές κατάφερε να φάει τη μισή. Στρίτζος παιδί μου.

Σας κατεβάζω και μερικές χαρακτηριστικές φώτο απο τις διακοπές μας.

Η Μαριλή με φόντο τον Μύρτο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...