Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ


ΝΑΝΑ2

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ;ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΜΟΝΗΣ Η ΩΟΡΗΞΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΜΕ 24 ΩΡΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανά... βουρ για αγκαλίτσες!!!! :P

Εγώ έχω μείνει δυο φορές έγκυος με επαφή 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία, οπότε, όπως λέει και η newmama, όχι μόνο δε χάνεις τίποτα, αυξάνεις και τις πιθανότητες!! Εύχομαι σε 2 βδομάδες να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νανα μου......οταν το τεστ ωορηξιας βγει θετικο............κλεινεις σταθερα,κινητα,κουδουνια και γενικως δεν επικοινωνεις με τον εξω κοσμο~~ χαλαρωνεις με τον αντρουλη σου, ξεχνατε το θεμα παιδι, και κανετε αχαλινωτο σεξ!!!!!!! ε αν μπορεις σηκωνε και τα ποδαρακια μετα απο καθε επαφη την ωρα της ξεκουρασης!!!!!! αλλα οχι με αγχος οτι το κανεις για να πιασεις,βασικα ετσι ξεκουραζεται και η μεση σου χιχιιχχιχιχιχι!!!!!!!!!!

και μετα τις επομενες μερες κατα προτιμηση δεν κανεις δουλειες και χαλαρωνεις γενικως~~~ οχι για πολυ,μεχρι να βγει το τεστ εγκυμοσυνης ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! :) οπως καταλαβενεις ειμαι σιγουρη για σενα!!!!!!! πιστευω σε σενα νανουκα το χεις λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΚΡΟΥΛΑ-ΧΡΗΣΤΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ!ΣΕ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΕΧΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!ΣΕ ΠΑΩ ΠΟΛΥ!ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ''ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ'' ΠΑΝΤΟΥ!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ!!!

ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...