Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ?

Recommended Posts

Κορίτσια μου, καλημέρα! Τη Δευτέρα μπαίνω στο μήνα μου και εδώ και τρεις ημέρες έχω ανά διαστήματα πόνους χαμηλά, σαν πόνους περιόδου. Επίσης, έχω και διάρροια και σ'ένα βιβλίο που έχω διαβάζω στα "συμπτώματα αληθινού τοκετού": "οι συσπάσεις μπορεί να μοιάζουν με γαστρεντερική ενόχληση και να συνοδεύονται από διάρροια. Οι αρχικές συσπάσεις τοκετού μπορεί, επίσης, να μοιάζουν με δυνατούς πόνους περιόδου". Εμένα, δεν είναι δυνατοί αλλά είναι όμως αρκετά αισθητοί και περνάνε μόλις ξαπλώσω... Τι λέτε, να ενοχλήσω το γιατρό μου ή απλώς προετοιμάζεται η μήτρα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα elenit τα σημαδια δεν τα ξερω ακριβως γιατι το πρωτο μωρο το γεννησα με καισαρικη, παντως και εγω ξερω οτι οι συσπασεις μοιαζουν με πονους περιοδου και οτι υπαρχει διαρροια αλλα πολλες κοπελες δεν εχουν

καλο ειναι να κανεις μια ερωτηση στο γιατρο σου αυτος ειναι αρμοδιος πιο πολυ αλλα αφου οταν ξαπλωνεις σου περνανε μηπως θες ξεκουραση κοριτσι μου γιατι και εγω οπως και αλλες κοπελες οταν κουραζομαστε τετοια πονακια περιοδου τα εχουμε καλο ειναι να ξαπλωσεις και να μην κανεις πολλα και να παρεις ενα τηλ το γιατρο

ELENIT,ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΝΠΤΩΜΑΤΑ.ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ?ΜΑΚΑΡΙ!ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ.

Κι εγώ την Δευτέρα μπαίνω στον μήνα μου! Θα πάω την Πέμπτη στον γιατρό να με δει! Θα δείξει! Εγώ έχω ενόχληση στην μέση, με πιάνει ως κάτω το πόδι και περπατάω σαν απροσάρμοστο ώρες ώρες.. επίσης πονάνε πολύ τα πλευρά μου, πράγμα που σημαίνει ότι ο μπέμπης είναι ψηλά ακόμα.. Σαν πόνους περιόδου δεν έχω ακόμα, νιώθω μερικές φορές πίεση κι εγώ που συνήθως όταν ξαπλώνω περνά.. και πολλές φορές κάτι κάνει ο μπέμπης εκεί κάτω για δευτερόλεπτα και το νιώθω στο πιπί μου.. σαν πιέση! Καλή μας επιτυχία... και καλή μας λευτεριά... Μ'έναν πόνο εύχομαι!!

κοριτσακια μην αγχωνεσται.

βρε υπαρχει μεχρι στιγμης μεγαλυτερη χαρα; :laugh:

καλα ακουω οτι μπηκατε ή μπενετε σε λιγες μερες στο μηνα σας και ενθουσιαζομαι πραγματικα.:woohoo:

αντε βρε κοριτσια και προαγγελος να ειναι , το πολυ πολυ θα σπασουν τα νερακια σας και θα τρεξετε στο μαιευτηριο.

σε οσες θα γεννησετε φυσιολογικα γρηγορα και με ενα πονο , σε οσες θα γεννησετε με καισαρικη γρηγορα και με καθολου πονο.

αντε και στα δικα μας!!!!!!!

ενημερωνετε μας τι γινεται με σας εκει περα μανουλες του ιουλιου - αυγουστου.

Σ'ευχαριστούμε, marker! Η αλήθεια είναι ότι τώρα μου αρέσουν αυτά τα ποναλάκια και στενοχωριέμαι όταν σταματάνε... Λίγο η ζέστη, πολλή και η αγωνία για να δω τι είναι αυτό που κρύβεται μέσα μου, με κάνουν ν'ανυπομονώ... Με το καλό σε όλες μας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...