Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΤΕΛΙΚΑ!


teri

Recommended Posts

Γεια σας σε όλες!Είμαι καινουρια και θα ήθελα να σας πώ το προβλημά μου.Είμαι 28 και προσπαθώ εδω και δύο χρονια για ένα παιδάκι. Ειχα πολλα προβλήματα βέβαια, λίγα χρονια πριν έκανα λαπαροσκόπιση για ενδομητρίωση και στισ δύο ωοθήκες. Εκανα θεραπεία 6 μήνες με Αverkap για 2 χρονια αντισυληπτικα.Μετα παντρεύτηκα και άρχισα τις προσπάθειες. Μετα απο ένα χρόνο τίποτα! Αφου αρχίσαμε να "ψαχνώμαστε" βρέθηκε κιρσοκύλη και στους δύο όρχείς για τον άντρα μου και ξανά μία κύστη για μένα, ετσι για δωράκι.Έκανε βέβαια και αυτος λαπαροσκόπηση(το Φεβρουάριο) και εγω ξανα θεραπεια με ενέσεις(απο Ιανουάριο για 2 μήνες).Η πρωτη περίοδος μετα τις ενέσεις μου ήρθε τον Απρίλη (έχοντας περάσει και το στάδιο αποκατάστασης του άντρα μου) ακόμα τιποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να περιμένω, να ξανακάνω εξετάσεις η μηπως ήρθε η ώρα για την εξωσωματικη? Εχω απογοητευτει και ξέρω οτι είμαι ακόμα στη αρχή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα.μην το βαζεις κατω κοριτσι μου.ενα γνωστο μου ζευγαρι ειχε ο αντρας κυρσοκυλη κ επρεπε να κανει επεμβαση,προσπαθουσαν 2 χρονια δεν προλαβε να κανει κ εμεινε εγκυος η κοπελα κ τωρα εχουν και ενα ακομα δυο δηλαδη,χωρις να κανει επεμβαση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ

Δ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ

ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΕ

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΕΡΙ!!:) ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ:angry: ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΡΒΕΚΑΠ.Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.:( ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.:woohoo: ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ(ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΣΤΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ!:angry: .ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΒΕΡΗ ΟΣΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.;) ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΒΕΚΑΠ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ.:( ΕΞΑΨΕΙΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΛΠ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.;) ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ!!:cheer: ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχομαι να εχετε το επιθυμητο αποτελεσμα.εμεις προσπαθουσαμε 4 χρονια αλλα δεν ειχαμε τιποτα τωρα ειμαι εγκυος 7 μηνων!οχι αγχος κοριτσια μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!:)

Εγώ είπα να κάνω λίγο υπομονή ακομα! Εχω δύο φίλες που και οι δύο είχαν ενδωμητρίωση! Η μία αμέσως μετά τις ενέσεις έμεινε έγκυος και τώρα γέννησε και το δεύτερο. Η άλλη που είναι και κουνιάδα μου μετά από ενα χρόνο αντισυλληπτικών τώρα έχει ενα αγοράκι 6 μηνων. Αυτα βλέπω και λέω να κάνω λίγο υπομονη. Αλλα νομίζω οτι φοβάμαι και λίγο. Πέρασα πολυ άσχημα με τις ορμόνες όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω πως αν μπω στη διαδικασία θα είμαι χειρότερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...