Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

φιλεναδιτσες μου επιτελους..........;) ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :) :) :) νοικιασαμε το σπιτακι μας με το θηριο μου, τη φωλιτσα μας!!!!!!!!!!B) B) B):cheer: :cheer: :cheer: :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: το κουκλακι μας!!!! ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!! ως τωρα ημασταν στο φοιτητικο σπιτι,τωρα ειναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly: :) :) :) :) :) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: η φωλιτσα που νοικιασαμε παρεουλα για να γινει η φωλιτσα μας!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!!!! το θηριο μου με εκανε ευτυχισμενη για ακομη μια φορα!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: εκανε το ονειρακι μου πραγματικοτητα.......να εχουμε ενα σπιτακι που θα το φτιαξουμε τα δυο μας παρεουλα με αγαπη.......:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly:

το αγαπαω το σπιτακι αυτο!!!!! το αγαπησα απο τωρα!!!!!!!!! απο αυριο το βαφει ενα φρεσκαρισμα και μετα καθαρισματακι και μεταφορα επιπλακια,ρουχα,χαμος χαμος!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ειμαι ευτυχισμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!:woohoo:P : :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly:

σκεφτηκα εσας τις φιλεναδιτσες μου αμεσως μολις το κλεισαμε.....και εβγαλα φωτο για να σας στειλω να το δειτε!!!!!!! ρουλακι,ελενακι-νταλακιιι μουυυυ,δημητρουλα μουυυυυ,αδερδουλα καλη,αλκοστακι μου,μομ3,νελακι μουυυ,υβονακι γλυκο,μουσσακι,ροσε,βουλακιιιιιι φατσαααα και τα υπολοιπα κοριτσια(αχ μου ειστε και πολες και πως να σας γραψω μια μια χχιχιχι) να το δειτε και να μου πειτε τη γνωμη σας ε>????? ε ρε γλεντι που θα σας κανονισω μολις το κανω κουκλι!!!! σας το υποσχομαι!!!!!;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

λοιπον,ακουστε λεπτομερειες σπιτιου.... ειναι σε 2 επιπεδα(μεζονετουλα), καινουργιο(ενος ετους κτησμα), γυρω στα 70 τετραγωνικα(δεν θυμαμαι και ακριβως,ο χρηστος ξερει χιιχχι) , εχει πολλα μπαλκονια(και η πανω βεραντα ειναι ολα τα λεφτα ειναι τεραστια(θα κανουμε κατι γλεντιαααα), το μπανακι γλυκουλι(εχω σκεφτει να του βαλω κατι κοχυλακια και κερακια θα σας πω μολις τα φτιαξω):P ,η σκαλιτσα τουμπανοοο(εχει στο πλαι της κατι ωραια μαρμαρακια και θα βαλω τα κερακια μου που εχω τρελααααα)... εεεεε ειμαι πολυ ενθουσιασμενηηηη, δεν ξερω τι αλλο να σας πω!!!!! εβγαλα και φωτο πολλες!!! θα σας τις βαλω!!!!

• Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΗΣΕΤΕ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑΑΑΑΑ ΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΟΟΟΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

ΣΕ ΦΙΛΩ

Δημοσίευση

Mikroulitsa μου είχα στεναχωρεθεί με τα τελευταία νέα σου αλλά τώρα όλα αλλάζουν! Ξεκινάει μία πολύ όμορφη περίοδος και σου εύχομαι να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη όσο σήμερα και ακόμη πιό πολύ!!

Το σπιτάκι φαίνεται απλά καταπληκτικό και φαντάζομαι όταν το γεμίσετε με τα επιπλάκια αλλά και με την αγάπη σας και... πολλά μωράκια πόσο ακόμη θα ομορφύνει!

:laugh: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!! :laugh:

Δημοσίευση

αχ εχεισ κ πολυ ωραια κουζινα μικρουλα μου ε??????

μου αρεσει πολυ που εχει κ μπαλκονι διπλα χαχαχα για τα φαγητα.... καταλαβενεις τωρα :P:D

Κ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

ευχαριστω για τα καλοριζικα δεν θα τη γλιτωσετε ετσι!!!!!! θα σας φαω βρε αν δεν ερθετε για να φαμε τα μπριζολακια και τα παιδακια!!!!!!!!! χιχιιχχιχιχιχι

μπουγατσουλααααααα οτι πεις αρχηγε,η επιθυμια σου διαταγη,θα του κανω εγω 10 παιδια εκει μεσα!!!!!!!! :P

καλα ρε τρελοκομειο που με πηρες χαμπαρι για την κουζινα και το παραθυρο???????? χιχιχιχιχ εννοειται,οτι μπιιιιιιιπ(μαλακιτσα) φαγητο κανω θα φευγει κατευθειαν απο το παραθυρο χιχιχιι

μαρουλακιιιιιιιι αληθεια σου αρεσε?????? μολις μπουν τα επιπλα πιστευω θα ειναι ομορφο ε???? καλα θα βαλω ολη μου την τεχνη!! τωρα που πηρα και ζωνη για να μη ποναει η μεση δε φοβαμαι τιποτα!!! χχαχχαχαχαχα

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΑΣ.:) ΩΡΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ,ΜΠΡΑΒΟ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ.Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο Ο Ο !!!ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ ΘΑ ΑΡΑΔΙΑΣΕΤΕ:laugh: :laugh: ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑ:)

Δημοσίευση

μπουγατσουλα δεν το συζητωωωω,εννοειται αc δεν θα ειχε??? χχααχαχα :P που τολμουσα να σου δειξω φωτο χωρις ac :P:P !!!!!!!

thouli μου να σαι καλα ευχαριστουμεεεεε!!!!!!!!! ψησταρια εννοειται!!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!:cheer: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!:cheer: ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!!;):P

Δημοσίευση

XAXAXAXXXAXAX ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

ΜΙΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ SORRY ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ???

ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΝΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ??ΧΑΧΑΧΑ :P:D

AN Δ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ???

Η ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ???/

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ:woohoo:

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ....

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

Δημοσίευση

μωρο ευχαριστωωωω να σαι καλα οτι επιθυμεις και εσυ κουκλα μου! εννοειται βρε μολις το τελιωσω θα σας το στειλω να μου πειτε!

μπουγατσουλα χιχιχιχι νικαια ειναι ναι!!!! στη γειτονια του θηριου μου...στο πεζοδρομο που ειναι τοσπιτι επαιζε πιτσιρικι...εεεεε χουφτωνε και τα κοριτσακια χιχιχιαιχαιχαιαχιαιχαιχαι εσυ που μενεις ???????????????? πες μου οτι μενεις πειραια να δεις τι χοσιμο εχεις να περασεις!!! στο κουβαλημα θα σε ριξω!!!!!!

βουλακι μου γλυκοοοοοοοο αχ παναγιτσα μου να ερθει η μαγουλιτσα χειμωνα,να εχω στρωσει κιολας (εχω ηδη διαλεξει τα προστατευτικα για σκαλα,τραπεζια κτλ....ειμαι τρελη μη το πεις δεν χρειαζεται) να κατσουμε ολοι μαζι στα ζεστουλικα ποπο εφτιαξα κατασταση τωρα!!!! τελεια τελεια!!!! :)

Δημοσίευση

ΑΧΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΙΠΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΕΥΑ!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!! Βλέπω ότι είστε όλες καλά και κάποιες ακόμα καλύτερα μιας και πλησιάζει η ώρα σας 🥰 οι φωτογραφίες είναι τέλειες με τις κοιλιτσες! Θα ανεβάσω και εγώ κάποια στιγμή την δική μου η οποία είναι πολύ πολύ χαμηλά συγκριτικά με τις δικές σας!! @Antonia2 κορίτσι μου τα κορίτσια σου είναι πάρα πολύ καλά σε βάρος!! Μακάρι να φτάσεις 37 εβδομάδες αν και πιστεύω ότι θα φτάσεις αφού έχεις πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς καμία επιπλοκή! @Elenaki_ πω πω σχεδόν έφτασε η ώρα!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα τέλεια και θα είσαι γουρλου για ακόμη μια φορά και για εμάς! Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 35 εβδομάδες!! Σε μια βδομάδα μπαίνω στο μήνα μου και σιγά σιγά θα αρχίσω να φτιάχνω την βαλίτσα! Έκανα και κάποια ψώνια για το μωράκι και απλά ελπίζω να μην βγει το μωρό πριν της 10 Φεβρουαρίου γιατί περιμένω και την μητέρα μου από την Γερμανία 😁 @Xrisa95 κορίτσι μου αυτό για τον παιδίατρο μου το είπε και η αδελφή μου και η αδελφή του άντρα μου! Πρέπει από τώρα να τον έχουμε! Εγώ βέβαια έχω ήδη κάποιον μιας και ήθελα να μιλήσω μαζί του και για το εμβόλιο του κοκκυτη!! 
    • Σοφία μου, αν και μόνο εσύ ξέρεις καλύτερα τι συμβαίνει και πως σε κάνει να νιώθεις όλο αυτό, θα σου πω πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Δεν αντιδράνε το ίδιο και δεν εκφράζονται. Οπότε αυτό που εσύ καλώς αναμένεις από τον σύντροφο σου, μπορεί να υπάρχει μέσα του αλλά να μην εκφράζεται. Νομίζω όλες κάνουμε παράπονα κάποιες φορές στους συντρόφους μας, όπως συμβαίνει και το αντίστροφο. Κάνε μια συζήτηση μαζί του και αν προβληματίζεσαι πολύ, υπάρχει και η λύση να πάτε σε έναν σύμβουλο σχέσεων. Είμαι πολύ υπέρ! 
    • Καλημέρα κορίτσια!! Χαθήκαμε,τι κάνετε??
    • Κορίτσια μου καλημέρα και ευχαριστώ για την σκέψη!! Νιώθω την θετική σας ενέργεια και νιώθω καλύτερα ❤️ Το απόγευμα θα πάω για την εξέταση, άρα βραδάκι θα έχω αποτέλεσμα.    @annie! μου να χαίρεσαι τα μωράκια σου!! Να είναι πάντα γερά και τυχερά, να περνάτε όμορφες στιγμές και εύχομαι σύντομα να έρθει και το αδερφάκι τους!! 
    • Η κοιλίτσα σου είναι υπέροχη κ πραγματικά το μέγεθος δεν παίζει ρόλο ❤️ Σε κάθε εγκυμοσύνη είχα διαφορετική κοιλίτσα κ εγώ (κρατάω αρχείο με φωτό οπότε μια άτυπη σύγκριση υπάρχει 🤣)  σημασία έχει να είναι γερά! ❤️  κ μεγάλωσαν τα κοριτσάκια σου.. πλησιάζετε κ εσείς στην γέννα!  μαζί με το Ελενακι θα είστε οι πρώτες!    παιδίατρο βρήκατε οι πρωτομανες; Καλό είναι να βρείτε πριν γεννήσετε γιατί μόλις γεννηθούνε κ βγείτε από το μαιευτήριο θα πρέπει να τα δούνε τα μικρά σας οι παιδίατροι (εμένα ερχόταν στο σπίτι η παιδίατρος μέχρι να σαραντησουν τα παιδάκια μου κ η πρώτη φορά που ήρθαν ήταν την επόμενη αφού πήγαμε σπίτι από το μαιευτήριο άρα είχα συνεννοηθεί από πριν ότι μόλις γεννήσω θα καλέσω την παιδίατρο να ξέρει, κ στην Αθήνα κ στην επαρχία που γέννησα είχαν την ίδια τακτική καλό είναι να είστε κ εσείς προετοιμασμένες να μην ψάχνετε αφού γεννήσετε ☺️ ) 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...