Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

XAXAXAXA VRE KASSH MOU!! Ontos otan ta diavazeis vgazei poly gelio

alla fantazomai thn tromara sou ekeinh thn stigmh!!

Kai egw thn idia fovia exw alla me ola ta entoma! Akoma kai me tis myges kamia fora!! xaxaxax Afou na fantasteis apo ton Aprilio vazw

sta parathyra aythn thn sita gia ta entoma gia na exw to kefali mou hsyxo.Kai twra pou eimai egyos einai akoma xeirotera ta pragmata.Den thelw tipota na me akoumpaei!! :)

• Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Kai egw thn idia fovia exw alla me ola ta entoma! Akoma kai me tis myges kamia fora!! xaxaxax Afou na fantasteis apo ton Aprilio vazw

sta parathyra aythn thn sita gia ta entoma gia na exw to kefali mou hsyxo.Kai twra pou eimai egyos einai akoma xeirotera ta pragmata.Den thelw tipota na me akoumpaei!! :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Χαχαχα καλά βρε Κάσση όλο το ζωϊκό βασίλειο σπίτι σου προσγειώθηκε εκείνες τις ημέρες;; Πάντως ο μικρός σίγουρα δε θα έχει καμία φοβία με τις κατσαρίδες! Τώρα, τι κατσαρίδα τι ακρίδα, εγώ φοβάμαι οτιδήποτε σε έντομο! Εγώ μια φορά εχω φάει μεχρι τώρα τα μουτρα μου, στον σεισμό που έγινε πρόσφατα στην Πάτρα. Από τον πανικό μου να χωθώ γρήγορα κάτω απο το τραπέζι σαβουριάστηκα κι εκτός των άλλων δεν υπολόγισα πάνω στην τρομάρα μου το ύψος του τραπεζιου και.. κόντεψα να σπάσω το κεφάλι μου. Ευτυχώς οι απώλειες ήταν μόνο ένα καρούμπαλο.

Δημοσίευση

Χαχαχα καλά βρε Κάσση όλο το ζωϊκό βασίλειο σπίτι σου προσγειώθηκε εκείνες τις ημέρες;; Πάντως ο μικρός σίγουρα δε θα έχει καμία φοβία με τις κατσαρίδες! Τώρα, τι κατσαρίδα τι ακρίδα, εγώ φοβάμαι οτιδήποτε σε έντομο! Εγώ μια φορά εχω φάει μεχρι τώρα τα μουτρα μου, στον σεισμό που έγινε πρόσφατα στην Πάτρα. Από τον πανικό μου να χωθώ γρήγορα κάτω απο το τραπέζι σαβουριάστηκα κι εκτός των άλλων δεν υπολόγισα πάνω στην τρομάρα μου το ύψος του τραπεζιου και.. κόντεψα να σπάσω το κεφάλι μου. Ευτυχώς οι απώλειες ήταν μόνο ένα καρούμπαλο.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Περαστικά σε όλες τις παθούσες!!! Τέτοιες εμπειρίες μένουν αξέχαστες, ακόμα κι αν σήμερα μας κάνουν να γελάμε...

Κι εγώ πήγα για μπάνιο στη θάλασσα την προηγούμενη εβδομάδα κ έπεσα μπροστά βγαίνοντας, επειδή παραπάτησα από την ορμή που είχε το κύμα που έσκαγε πίσω μου εκείνη τη στιγμή... ευτυχώς πρόλαβα κ ψιλογύρισα τον κορμό μου, οπότε γδάρθηκα στο πλάι μόνο (γοφό/μηρό) κ έσωσα την κοιλιά! Αλλά πήρα τέτοια τρομάρα που δεν ξανακολύμπησα σε εκείνη την παραλία :-)

Δημοσίευση

Περαστικά σε όλες τις παθούσες!!! Τέτοιες εμπειρίες μένουν αξέχαστες, ακόμα κι αν σήμερα μας κάνουν να γελάμε...

Κι εγώ πήγα για μπάνιο στη θάλασσα την προηγούμενη εβδομάδα κ έπεσα μπροστά βγαίνοντας, επειδή παραπάτησα από την ορμή που είχε το κύμα που έσκαγε πίσω μου εκείνη τη στιγμή... ευτυχώς πρόλαβα κ ψιλογύρισα τον κορμό μου, οπότε γδάρθηκα στο πλάι μόνο (γοφό/μηρό) κ έσωσα την κοιλιά! Αλλά πήρα τέτοια τρομάρα που δεν ξανακολύμπησα σε εκείνη την παραλία :-)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αχ την πάτησα και εγώ σήμερα!

Πριν κανα δυο ωρες έπεσα με τον "ποπο" και τρομοκρατηθηκα, αλλα αυριο θα πάρω τον γιατρό να μου πει, προς το παρον δεν εχω κάποιο περιεργο συμπτωμα, ειμαι 8,5 εβδομ. και δεν βρίσκω κ καμια πληροφορια στο ιντερνετ για το θεμα, ξέρετε αν είναι τόσο επικυνδινη μια πτώση σε τόσο μικρή εγκυμοσύνη?

Δημοσίευση

Πριν κανα δυο ωρες έπεσα με τον "ποπο" και τρομοκρατηθηκα, αλλα αυριο θα πάρω τον γιατρό να μου πει, προς το παρον δεν εχω κάποιο περιεργο συμπτωμα, ειμαι 8,5 εβδομ. και δεν βρίσκω κ καμια πληροφορια στο ιντερνετ για το θεμα, ξέρετε αν είναι τόσο επικυνδινη μια πτώση σε τόσο μικρή εγκυμοσύνη?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κι εγω επεσα πριν 4 μερες απο 2 σκαλια με τον πισινο:blush: ειμαι στην 15η εβδ. χτυπησα το ποδι μου μονο. η κοιλια ταρακουνηθηκε αλλα δεν πονεσα. σημερα θα παω στο γιατρο γιατι εχω ραντεβου. ελπιζω να μην παθαμε ζημια:(

Δημοσίευση

κι εγω επεσα πριν 4 μερες απο 2 σκαλια με τον πισινο:blush: ειμαι στην 15η εβδ. χτυπησα το ποδι μου μονο. η κοιλια ταρακουνηθηκε αλλα δεν πονεσα. σημερα θα παω στο γιατρο γιατι εχω ραντεβου. ελπιζω να μην παθαμε ζημια:(

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ.ΕΓΩ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ 7ο.ΧΘΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΙΑ ΑΝΗΦΟΡΑ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΡΗΞΙΜΟ ΑΧ ΚΑΙ ΑΧ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΞΕ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??Ή ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ??

Δημοσίευση

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ.ΕΓΩ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ 7ο.ΧΘΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΙΑ ΑΝΗΦΟΡΑ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΡΗΞΙΜΟ ΑΧ ΚΑΙ ΑΧ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΞΕ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??Ή ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ??

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ (ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ),ΚΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΗ.ΑΝΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΣ!!

ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ.

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ (ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ),ΚΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΗ.ΑΝΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΣ!!

ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ.

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...