Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

Recommended Posts

Ολα ξεκινησαν την προηγουμενη πεμπη 26 - 6 ειχα παει για το συνιθισμενο ελενχο στο νοσοκομειο το πρωι ειχα ανα μια ωρα περιπου συσπασεις αλλα πιστευα οτι θα αργουσε ακομα η ωρα Που θα γεννουσα!!

Με βαζουν πρωτα στον καρδιοτοκογραφο και μετα οταν τελιωσε με παρελαβε ο γιατρος μου

μου λεει γδυσου θα σε εξετασω εχεις αρκετες συσπασεις

μου κανει την εξεταση να δει τον τραχηλο και εκει τα ειδα ολα αυξηθηκαν και οι συσπασεις!!!μου λεει μην φυγεις μιας και μενεις μακρια μεχρι το βραδυ θα σε εχουν πιασει οι πονοι!!!

Να σημειαωσω οτι αλλαξα γιατρο τελευταια στιγμη Πηγα στον Αγιο Νικολαο δυο επισκεψεις εκανα μονο μια για να του δωσω ιστορικο και την αλλη για να γεννησω ο αλλος μαλακιστικε:angry:

Μου λεει πηγαινε να κανεις καμοια βολτα και το απογευματακι ελα παλι να σε εξετασω αλλα φαε κατι ελαφρυ.

Φυγαμε ολα καλα τελικα πηγαμε στον γιατρο το απογευμα οι συσπασεις εξακολουθουσαν να ερχονται καθε μιση ωρα με το που μου εκανε παλι την εξεταση κατα τις 7 ξανα αυξηθηκαν ανα τεταρτο λεω τωρα την πατησα αλλα η σιχαμενη η διαστολη μεχρι οσες φορες μου την εκανε ηταν στο σταδιο 2 δεν προχωρουσε καθολου και οσο μου εκανε την εξεταση για να δει την διαστολη τοσο αναβαινε η ενταση των πονων!!!δεν μπορουσαν να μου κανουν επισκληριδιο ο αντρας μου ηταν διπλα μου σε ολη την διαρκεια που πονουσα αλλα αυτος κοιμοταν!!!!

Τελικα βρηκα μια σταση στα τεσσερα μετα απο την τελευταια εξεταση που μου εκαναν κατα τις 3 το πρωι και ειχα τρομερη ανακουφιση μεχρι που ψιλοκοιμηθηκα!!!

Ερχονται κατα τις 6 μετα το πρωι μου ξανακανουν την εξεταση 2 διαστολη ξαναπαιρνω την σταση στα τεσσερα και ηρεμω μεχρι την επομενη βαρδια στις 8 μου λεει σηκω να σε εξετασω δεν την παλευα νομιζα οτι ηθελα τουαλετα αλλα τιποτα βγαινω τελικα απο εκει ξαπλωνω για την εξεταση σπανε τα νερα αυτη την φορα δεν καταλαβα πονο

Μου λενε γεννας!!!πληρης διαστολη!!!

Τρεχουν πανικοβλοιτοι πανω κατω και φερνουν καροτσακι με πανε αμεσως στην αιθουσα τοκετου και εκει ως δια μαγειας μεσα σε 5 λεπτα ειχαν τελιωσει ολα Επιτελους ειχα γεννησει!!!!

Η σιχαμενη η διαστολη ολο το βραδυ στο επιπεδο 2 και ξαφνικα μετα απο απο 11 ωρες πηγε ξαφνικα στο 10 και ετσι ηρθε στον κοσμο το θαυματακι μου 2500 κιλα και ολοι πλυν του πεθερου μου λενε οτι μοιαζει στον μπαμπακο!!!!θηλαζουμε αλλα εχουμε υπερπαραγωγη γαλακτος και καμοια φορα πνιγομαστε αλλα το ξεπεναμε γρηγορα!!

Ειμαι ξετρελαμενη το μονο που εχω διαθεση να κανω ειναι να την κοιταζω και να την εχω αγκαλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!:lol:

:lol: :lol: :lol:

Συγχαρητηρια και για την υπομονη σου,ετσι η εκβαση της γεννας ηταν η καλυτερη που θα μπορουσε να υπαρξει.......καπως ετσι γεννησα κι εγω την κορη μου και ουτε καταλαβα τιποτα:P

και παλι να σου ζησει ,να την κοιταζεις οσο μπορεις και να την εχεις αγκαλιτσα,ουτως ή αλλως δεν προκειται να την χορτασεις:silly:

ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ! ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ? ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ!:P ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!:kiss:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΝΙΕΤΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΗΣ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ε?:) (ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ:P )

Αχ κοριτσάκι μου πόσο σε ζηλεύω που την έχεις επιτέλους αγκαλίτσα!!

Να σας ζήσει,να είναι γερό κ ευτυχισμένο το μπουμπουκάκι σας!!

Καλή λοχεία...Κ στα δικά μας!!!Φιλάκια πολλά

καντινου έγραψε:

ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ! ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ? ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ!:P ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!:kiss:

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!

Καπως σαν αγελαδα αισθανομαι ωρες ωρες!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Αναγκαστικα πηγαινω τουαλετα και αδειαζω το στηθος πριν την ταισω και παλι υπαρχει προβλημα αλλα γι αυτο ανοιγω νεο θεμα!!:S

Αχ βρε Ελενάκι μου. Τί ταλαιπωρία τράβηξες. Τέλος καλό όμως όλα καλά.

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας. Απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί της, τώρα που μπορείς, γιατί όταν μεγαλώσει θα μεγαλώσουν και οι υποχρεώσεις και τότε.... Φασκελοκουκούλωστα.

Να σου ζήσει αγάπη μου το μωράκι σου και όπως σου είπα και στο άλλο θέμα είσαι τυχερή που έχεις μπόλικο γάλα!! Θα συνηθήσει το μωρούλι την ροή και δεν θα έχεις πρόβλημα!

Φιλάκια!!! :)

Να σου ζησει!!!!Να ειναι γερη κι ευτυχισμενη!!!Μπραβο σου για την υπομονη σου στον τοκετο σου!Για την υπερπαραγωγη σου γραφω στο αλλο σου θεμα!Φιλακια.

βλέπεις πως ερχονται τα πραγματα; απο εκει που δεν το περιμενεις. πας για μια τυπικη εξεταση και σου λενε γεννας. μπραβο κοπελα μου που δεν πανικοβλήθηκες κιολας.

να σου ζήσει η κοράκλα σου , μπραβο και παλι μπραβο.

πόσων εβδομαδων ησουν; λογικα δεν πρεπει να σου ειχε μεινει πολυ ακόμα;

Να τη χαίρεσαι τη ζωούλα σου!!

Σας ευχομαι ευτυχία , υγεια και αγάπη.

Με συγκίνησε η ιστορία σου , γιατί θυμήθηκα και τις δικές μας στιγμές...

Να είναι γερή και καλότυχη.

Και εσύ δυνατή για να είσαι πάντα δίπλα της...

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΝΠΟΥΚΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΣΟΥ ΧΙΧΙΧΙΙΧ :D:P

Ελένη, συγχαρητήρια για το θαυματάκι σου! Να σου ζήσει! Πάνω απ'όλα υγεία, γερό και δυνατό στην ζωή του.. και πολύ πολύ καλή τύχη να έχει!! Καλή λοχεία και σε σένα!!

its_a_girl_reflecting_teddy_bear.gif

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...