Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!


Eleny2

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ! ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΕΡΥΧΟ ΤΗΣ ΒΡΙΚΕ ΚΥΣΤΗ! ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ! ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ 2000 ΕΥΡΩ! ΕΠΕΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ! Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΖΑΛΙΣΕΙ ΕΓΩ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ! ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΕΡΙΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! ΤΙΠΟΤΑ! Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ! ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΗΤΑΝΕ ΚΥΣΤΗ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΕΥΧΟ) ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΦΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ, Η ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΟΥΡΑ ΗΤΑΝΕ Η ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΜΙΝΟΠΑΥΣΗ ΘΑ ΔΕΙ ΑΙΜΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ? ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ? ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ...ΜΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΩΣΤΕ

ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙ...

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ Κ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥ

ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!!!

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ...

ΠΡΙΝ ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ???ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ

ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ...

Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ

ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΣΤΗΣ???

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax ase ase k natan mono auto... exo akousei tosa peristatika..

I koumpara mou pou einai k auti 25 xronon san emena pige prin ena xrono se ena ginaikologo gia tin kathieromeni eksetasi tis. K tis eipe pos exei polipoda sti mitra (me enan aplo iperixo). K pos na min anisixei pos einai kati fisiologiko pou to pathainoun oooles oi ginaikes k na paei meta apo kamia vdomada k tha tis to traviksei leei sto iatreio tou me mia tsimpida k tha to vgalei. EPeidi i kaimeni i kopela eixe katatromaksei pigame k ston diko mou to giatro k tis eipe pos den exei tpt, pos einai to sxima tis mitras tis pou kanei mia mikri anadiplosi k pos otan meinei egkios i mitra tis tha exei to sxima kardouls!!! Pige k se allon enan gia na einai sigouri k tis eipe k ekeinos ta idia. DIladi an den pigaine se allon ekeinos ti akrivos tha ekane?? tha tis travouse ti mitra???????? :unsure: :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

YIOTAKI, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΕΙΝΑΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ! ΔΕΥΤΕΡΑ (ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ) ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ! ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΕΡΙΧΟ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ(ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ). ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ! ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΥΣΤΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ! Η ΚΑΘΗΖΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ! ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΟΜΩΣ! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΙΟΥΜΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ! Α! "ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ" "ΟΧΙ" ΕΙΠΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ "Α!" ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πριν μεινω εγκυος στο Σταυρο ανακαλυψε ο γυναικολογος μου μια κυστη μου εδωσε να ακνω καποιες εξετσεις καιμου ειπε θα περιμενουμε τα αποτελεσματα καιμετα θα ξεκινησουμε μια φαρμακευτικη αγωγη .Παω σε ενα γιατρο του ικα να μου γραψει τις εξετασειςμκαι μου λεει απαπα αυτη η κυστη θα σπασει και θα εχιε προβλημα πρπει αν τη βγαλεις και ισως να αφαιρεθει και η ωωοθηκη τρελαθηκα παιρνω το γιατρομου τηλ. του το λεω καιμου λεει ελα στο ιατρειο .μου εξηγησε οτι η κυστη ηταν μικρη οτι μπορουσε να απορροφηθει απο μονη της με το απλο τροπο να μεινω εγκυος γιατι οι κυστες μεγαλωνουν με αιμα επειδη ομως αυτο ηθελε καιτυχη θα περιμεναμε τα αποτελαεσματα καιμετα θα μου εδεινε κατι φαρμακα να μου σταματησει για ενα διαστημα τη περιοδο αλλα οχι την ωωορηξια και αν δεν απορροφιοταν καιετσι πραγμα αδυνατο τοτε θα καανμε μια λαπαροσκοπηση .Ευτυχως τον επομενο μηνα εμεινα εγκυος !και τελικα η κυστη απορροφηθηκε .Δυστυχως καποιοι ειναι επαγγελματιες ιατρικης και άλλοι της τσεπης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λενα λιγο ασχετο αυτο που θα πω ομως με εξεπληξε αυτο που ειπε ο 2ος γιατρος στην κουμπαρα σου. γαιτι θυμηθηκα οτι την τεταρτη στον υπερηχο το ιδιο μου ειπε ο γιατρος,οτι η μητρα μου εχει σχημα καρδιας και στον υπερηχο φαινεται σαν να εχω 2 μωρα αλλα ειναι 1. χωρις να το ξερεις μου ελυσες μια απορια γιατι ειχα αγχωθει.:)

sorry αν ειμαι εκτος θεματος αλλα ενθουσιαστικα πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο σας πάντως κορίτσι μου που πήγατε και σε άλλο γιατρό! Γλύτωσε κι η μανούλα σου την ταλαιπωρία (την ψυχική κυρίως!) Μερικοί άνθρωποι επιβάλλεται να μην λέγονται ΓΙΑΤΡΟΙ!!!! Όλα για τα λεφτά πια????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δοξα το Θεο Ελένη μου δε λες;; Εγώ το έχω πει και θα το ξαναπω..το νοσοκομείο της Ρόδου είναι άριστο!!Όποιος πηγαίνει στο ιδιωγτικό νοσοκομείο πετάει τα λεφτά του!!Ακόμη και στην διακοπή κύησης είχα την καλύτερη αντιμετώπιση!!Δεν μου έκαναν έκτρωση κανονική αλλά αποβολή με υπόθετα για να μη χρειαστεί να με ξυσουν στη μήτρα..θα είχα την ίδια αντμετώπιση στην ιδιωτική ;; Ουτε με σφαίρες!!!Ποιος γιατρος την είδε Ελένη μου, αν θες να πεις βέβαια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

I koumpara mou einai apo ta Moudania Xalkidikis, den to thimamai to onomatou giatrou, pistepse me, me megali mou euxaristisi tha to elega, giati autos o giatros exei prokalesei diakopi kiisis se 2 sinaderfous mou me tis vlakeies tou.... k parola auta exei ena soro kosmo...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενάκι δεν το είπα σε σένα...:)αλλά στην Καντινού. Βέβαια είναι πολύ τυχερή η κουμπάρα σου..ούτε να σκεφτώ δε θέλω το τι θα της είχε πειράξει...κ μετά η κοπέλα θα αναρωτιόταν γιατί δεν μπορεί να αποκτήσει παιδάκι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΑΝΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΜΕΝΤΗΚΑ. ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΛΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! Ο ΚΑΒΑΛΑΚΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΙΣΑΜΩΤΟ! ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΛΑ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ! ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ! ΑΛΛΑ, ΤΟΥ Π...ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΣΙΣΑΜΩΤΟΣ! ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχα ειμαι χαζη, δεν ηξερα πως εχω το ιδιο ονομα με την καντινου!!

Τελοσ καλο ολα καλα καντινου, πολλοι ασχετοι τελικα κυκλοφορουν κ τα τσεπωνουν κ χοντρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο Καβαλάκης κ ο Σισαμωτός (κυρίως ο Σισαμωτός )είναι από τους καλύτερους γιατρους! Τους εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια! Ο καβαλάκης και τις δύο φορές μου έκανε την αυχενική και ο άνθρωπος δε θέλει να μου την ξανακάνει χεχε(για το γνωστό θέμα της αυχενικής!!) Πήγα και σε γιατρούς της Γιουρομ..με χειρίστηκαν σαν μια από τις πολλές...όχι..προτιμώ τον μουντρούχο Σισαμωτό που μπορεί να μη σου λέει γλυκόλογα κατά τον υπέρηχο πχ. να το χεράκι , να το ποδαράκι αλλά σε βασικά θέματα και πολύ σημαντικά είναι σούπερ!Είναι επαγγελματίας ο άνθρωπος. Κ όχι μόνο αυτό αλλά αν ΄πας απόγευμα δεν σου παίρνει λεφτά, αν θες δίνεις, που υποτίθεται ότι πρέπει να πληρώσεις καθώς πας στο ιατρείο του και δεν κόβεις καν χαρτάκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΙΣΑΜΩΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ? ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ Ο ΜΑΛΙΑΚΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ! ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ! ΑΛΛΑ Ο ΣΙΣΑΜΩΤΟΣ! Σ'ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ! ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ! ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΑ ΛΕΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΠΑΝΤΟΣ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ! ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ ΟΛΛΟΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα γνωρίζω μια γυναίκα που είναι διευθύνουσα ..δε θυμάμαι σε ποιον τομέα τώρα..και μου είχε πει πως το απόγευμα πρέπει να πληρώνεις καθώς ο ιατρός σε δέχεται στο ιατρείο του κ δεν κόβεις χαρτάκι ξέρεις εκεί μπροστά στη γραμματεία. Κάθεται εν ολίγοις στο νοσοκομείο για να εξυπηρετήσει γυναίκες εξτρά ώρες από το κανονικό του ωράριο..οπότε πρέπει να πληρώνεις. Εγώ όποτε τον ρωτούσα τι οφείλω μου έλεγε τίποτε..και άλλες φορές άφηνα άλλες πάλι όχι μέχρι να μάθω ότι είναι απαραίτητο.

Πάντως ναι , τελος καλό όλα καλα..δόξα το θεο γλίτωσε του νυστέρι του σφάχτη!! Κοιτα να δεις όμως..τι κάνει ο κόσμος για τα λεφτά..άισχος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ! ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΕΡΥΧΟ ΤΗΣ ΒΡΙΚΕ ΚΥΣΤΗ! ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ! ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ 2000 ΕΥΡΩ! ΕΠΕΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ! Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΖΑΛΙΣΕΙ ΕΓΩ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ! ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΕΡΙΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! ΤΙΠΟΤΑ! Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ! ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΗΤΑΝΕ ΚΥΣΤΗ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΕΥΧΟ) ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΦΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ, Η ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΟΥΡΑ ΗΤΑΝΕ Η ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΜΙΝΟΠΑΥΣΗ ΘΑ ΔΕΙ ΑΙΜΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ? ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ? ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ?

:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

:blink: :blink: :blink: :blink:

:angry: :angry: :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια από τα ίδια! Έχω ένα μεγάλο ινοαδένωμα στο στήθος. Μόλις το έμαθε η πεθερά μου με πήγε σε 5 γιατρούς για να με πεισει να το βγαλω. Τιποτα εγω. Στο ΙΑΣΩ που ρωτησα θα πηγαινε 2500€ πριν απο 5,5 χρονια. Τελικά αντιστάθηκα στην κινδυνολογια τους και δεν το πειραξα.

Το περιεργο ειναι ότι στη Γερμανια μου είπαν όλοι ότι δεν τα βγαζουμε απλά τα παρακολουθούμε.

Εμπειρία Νο2: Πηγα σε ελληνιδα οδοντίατρο πριν 1 μήνα για ένα δόντι που έσπασε. Από 517€ που θα στοίχιζε η θήκη πλήρωσα τελικά 670€. Μου άνοιγε παλιά σφραγίσματα για να δει αν είναι εντάξει το δόντι!!!!! Πληρωνα εγω! Ακτινογραφίες για να νιωθει αυτή καλά ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Πληρωνα πάλι εγω! Θύμωσα. Κλοπη σκέτη! Και δεν μου τα έλεγε, μου ήρθε στο τέλος ο λογαριασμός!

Λεφτά να έχουμε να τα χαριζουμε στους γιατρούς! Τρομάρα μου! Ελπίζω να μη το διαβασει αυτό ο άντρας μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:ohmy: Πω-πω...τι γινεται κοριτσια....,επαθα πλακα Καντινου μου!!!!τι να πω...,πρεπει οπωσδηποτε να παιρνουμε δευτερη και τριτη γνωματευση,τοσα ακουμε καθε μερα!!!Κανονικα αυτος ηθελε καταγγελια,οχι πως θα ιδρωνε το αυτι του φυσικα,γιατι οι γιατροι υποστηριζονται μεταξυ τους παντα,τελος παντων αφου η μαννουλα σου ειναι καλα,αυτο μονο εχει σημασια!!!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΓΝΩΜΗ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανετα βαζουν μαχαιρακι για το χρημα Καντινου μου! της ξαδερφης μου της βρηκε πολυποδα στη μυτη,την τρελλανε οτι παει για καρκινο και οτι αυριο πρεπει να μπει χειρουργειο -το οποιο εννοειται πηγαινε κατι χιλιαρικα.Πηγε σε ενα νοσοκομειο...δεν ειχε τιποτα.Μια ανωμαλια ασχετη λογω του οτι ειχε κανει παλιοτερα πλαστικη...την πηρε τηλ την γιατρο και την εβρισε κανονικα :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ Κ ΣΤΟΝ 2ο ΓΙΑΤΡΟ??

Δ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ Ν ΑΦΤΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ???????!!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΓΜΤ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ Δ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΛΕΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Δ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΟΥΦ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλεναδα πολυ χαρηκα με τα νεα σου αχ γλυτωσε η γυναικα απο τον χασαπη!!

αντε τελος καλο ολα καλα ε??? κριμα μονο το αγχος και την στεναχωρια που σας προκαλεσε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...