Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια εχω μια απορια που μου δημηουργηθηκε μολις τωρα...πριν λιγο ταισα τον μπεμπη και κοιμηθηκε αμεσως δεν ρευτικε καθολου μου φανηκε οτι ακουσα ενα γουχ..αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ρευτικε!!

τον κρατησα μιση ωρα για να ρευτει αλλα τιποτα νυσταζε πολυ εγερνε κατω και τον εβαλα στο κρεβατι του.

το θεμα ειναι οτι κοιμαται μπρουμυτα και ανησυχω μην παθει κατι...συνηθως ρευεται και δεν εχουμε φοβο τωρα ομως????

και κατι αλλο τελευταιο μεχρι ποια ηλικια πρεπει να ρευονται τα μωρα πριν κοιμηθουν??? εμενα χρονιζει την τριτη μηπως πλεον δεν εχει φοβο η οχι??? φοβαμαι!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου μπεμπουλης.Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να ανησυχεις.Ειναι πια σε μια ηλικια που αν νιωσει δυσφορια θα γυρισει μονος του.Εχε κι συ το νου σου αλλα κι εμενα το εκανε αυτο και τον ακουγα το βραδυ που ρευοταν μονος του.Ειναι μεγαλο αγορι πια!

Δημοσίευση

Ρε Αναστασία λες και ήσουν μέσα στο μυαλό μου!! Τώρα ερχόμουν φορτσάτη να ρωτήσω το ίδιο ακριβώς πράγμα!

Εμένα έχει τώρα κανα μήνα που δε ρεύεται στο βραδινό γάλα και είχα αρχίσει να ανησυχώ! Βέβαια καλού κακού θα ρωτήσω και τον παιδίατρο, αλλά τουλάχιστον με καθησυχασατε λίγο! :)

Δημοσίευση

τελικα ολα κυλισαν καλα το βραδυ κοιμηθηκε σαν πουλακι ενα μικρο κλαματακι ειχαμε κατα τις 12 αλλα τον καθησυχασα και συνεχισε τον υπνο του ουφ κοριτσια με καθυσηχασατε και το ειχα πολυ αγχος αυτο το πραγμα ευχαριστω

Δημοσίευση

Αναστασια μην αγχωνεσαι την ιδια απορια ειχα και εγω και ρωτησα την παιδιατρο

και μου ειπε να μην εχω καθολου αγχος και οτι το παιδι πια ειναι μεγαλο..

βεβαια εγω την κραταω το βραδυ λιγο να ρευτει

αλλα μια φορα που την εβαλα στο κρεβατι(δεν ειχε ρευτει)

μετα απο λιγο ακουω κλαματα παω σιγα σιγα και την βλεπω καθιστη.....

ακουω το ρεψιμο...(ουτε νταλικερης....:P )

και μετα επεσε μονη της και κοιμηθηκε..

ξερουν και αυτα μην νομιζεις καταλαβαινουν !!;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΗΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΑΙΤ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΝΑ 20ΛΕΠΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ANASTASIA MOY ΡΩΤΗΣΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΙΧΙΤΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΥ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΡΕΥΤΙΚΕ

ΑΠΟ ΤΟ SITE PAIDIATROS.COM Δεν είναι απαραίτητο να ρευτεί το μωρό μετά από κάθε γεύμα. Γι` αυτό αν περάσουν 5-10 λεπτά χωρίς να ρευτεί μπορείτε να το βάλετε στο κρεβατάκι. Ρέψιμο παρουσιάζουν όλα τα μωρά ανεξάρτητα αν θηλάζουν ή όχι. Όμως στα παιδιά που τρέφονται με μπιμπερό το ρέψιμο είναι πιο συχνό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν έχω μετακομίσει έγκυος αλλά έχω μετακομίσει γενικά 3 φορές. Δεν είναι κάτι τρομερό, απλά θέλει οργάνωση. Καταρχάς αν σε αγχώνει το οικονομικό θα σου έλεγα να μην πάρετε ακόμα καινούργια έπιπλα εκτός και αν τα παλιά δεν χωράνε καθόλου. Αν πχ έχετε πολύ μεγάλο καναπέ που δεν χωράει στο καινούργιο σαλόνι, οκ να πάρετε, αλλά αν χωράει κάπως σε βολευτειτε με αυτόν το πρώτο διάστημα. Και σταδιακά αγοράζετε ότι έπιπλα θέλετε. Μετά μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας ένα καλό ξεκαθάρισμα στο σπίτι που είστε για το τι θέλετε και το όχι. Αν υπάρχουν δλδ αντικείμενα ή και ρούχα που δεν θέλετε, καλύτερα να τα ξεφορτωθείς από τώρα. Αυτό είναι συνήθως το πιο χρονοβόρο κομμάτι. Τώρα λίγες μέρες πριν την μετακόμιση (θα φωνάξεις μεταφορική) θα ξεκινήσεις να πακετάρεις σταδιακά αυτά που χρησιμοποιείτε λιγότερο και μετά αυτά που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Κάπως έτσι θα "διαλυσετε" και θα αμπαλάρετε και ότι έπιπλα έχετε. (Εγώ πχ πάντα ξεκινάω με το να μαζέψω ότι διακοσμητικά έχω στο σπίτι, μετά μια βιβλιοθήκη, είδη κουζίνας που δεν χρησιμοποιούμε συχνά κτλ και φυσικά το πρωί της μετακόμισης διαλύουμε το κρεβάτι μας 😜). Τα ρούχα σας μπορείς να τα μεταφέρεις σε σκουπιδοσακούλες. Α επίσης βρες άτομο να σε βοηθήσει ή να αναλάβει το καθάρισμα του νέου σπιτιού.  Εφόσον είσαι έγκυος δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες δουλειές.  Γενικά μην αγχώνεσαι, οργάνωση θέλει και φυσικά να είσαι προετοιμασμένη να ζεις για λίγο καιρό ανάμεσα σε κούτες και έλλειψη οργάνωσης 😅 Θα χρειαστεί λίγες μέρες να βρείτε τη θέση για κάθε τι.
    • Καλημερα κοριτσια!!Πως ειστε;;Είδαμε χθες τον μπέμπη, τον βρήκε περίπου μια βδομαδα πιο μικρούλη,2700 ειναι 🩵ολα ειναι μια χαρά,εχω πάρει 14κιλα να δω πως δεν θα παρω αλλα μέσα στις γιορτές🙄 Στις 22 το βράδυ θα μας δει παλι,είπαμε να τον περιμένουμε μήπως θελήσει να βγει μόνος του κ καταφέρουμε vbac..διαφορετικά αρχές του έτους θα το παμε καισαρική..36+2 ειμαι σημερα🩵 Πως ειστε εσειιις;;Ποτε έχετε γιατρό, @Rena92 σημερα εμβρυολογο,ε;Να μας στείλεις νεα!Απο ετοιμασίες πως πατε;; Εγώ ενα καινούριο μαξιλάρι θηλασμου εγκυμοσυνης περιμένω,την βαλίτσα την εχω ετοιμη εκτός απο αυτά που θα βάλω μέσα τελευταία στιγμή (γυαλιά κ.λπ) Απο δουλειές καθαριότητα κλπ τα εχω κανει ολα εκτός απο κάθισμα αυτοκινητου κ καλαθουνα που θέλουν ατμο αυτά που δεν πλένονται 🙆‍♀️  
    • @pennaki κρίμα βρε κορίτσι μου 😕 Δυστυχώς δεν έχω κάτι να πω να απαλύνει αυτό που νιώθεις 😕 Από ότι φαίνεται δεν ήταν καλός μήνας ο Δεκέμβρης 😕 Τώρα για χάπια ή αποξεση, ο γιατρός σου τι προτείνει; Γιατί από την εμπειρία της Ελλι θα σου έλεγα αποξηση αλλά εσύ είσαι και πιο νωρίς στην κύηση, οπότε μπορεί να μην είναι τόσο τραγικά για σένα τα χάπια.
    • @Bebe.lina δες λίγο τα μηνύματα..😊
    • Το έμπειρο μάτι του γιατρού το καταλαβαίνει αμέσως ξέρει εκείνος το βρίσκει αν έχει καλή θέση με ανοιχτά πόδια φαίνεται καλά το φύλο.. αν ήταν και εμένα ο γιατρός μπροστά θα ήξερα 100% αλλά δεν πειράζει.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...