Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια εχω μια απορια που μου δημηουργηθηκε μολις τωρα...πριν λιγο ταισα τον μπεμπη και κοιμηθηκε αμεσως δεν ρευτικε καθολου μου φανηκε οτι ακουσα ενα γουχ..αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ρευτικε!!

τον κρατησα μιση ωρα για να ρευτει αλλα τιποτα νυσταζε πολυ εγερνε κατω και τον εβαλα στο κρεβατι του.

το θεμα ειναι οτι κοιμαται μπρουμυτα και ανησυχω μην παθει κατι...συνηθως ρευεται και δεν εχουμε φοβο τωρα ομως????

και κατι αλλο τελευταιο μεχρι ποια ηλικια πρεπει να ρευονται τα μωρα πριν κοιμηθουν??? εμενα χρονιζει την τριτη μηπως πλεον δεν εχει φοβο η οχι??? φοβαμαι!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου μπεμπουλης.Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να ανησυχεις.Ειναι πια σε μια ηλικια που αν νιωσει δυσφορια θα γυρισει μονος του.Εχε κι συ το νου σου αλλα κι εμενα το εκανε αυτο και τον ακουγα το βραδυ που ρευοταν μονος του.Ειναι μεγαλο αγορι πια!

Δημοσίευση

Ρε Αναστασία λες και ήσουν μέσα στο μυαλό μου!! Τώρα ερχόμουν φορτσάτη να ρωτήσω το ίδιο ακριβώς πράγμα!

Εμένα έχει τώρα κανα μήνα που δε ρεύεται στο βραδινό γάλα και είχα αρχίσει να ανησυχώ! Βέβαια καλού κακού θα ρωτήσω και τον παιδίατρο, αλλά τουλάχιστον με καθησυχασατε λίγο! :)

Δημοσίευση

τελικα ολα κυλισαν καλα το βραδυ κοιμηθηκε σαν πουλακι ενα μικρο κλαματακι ειχαμε κατα τις 12 αλλα τον καθησυχασα και συνεχισε τον υπνο του ουφ κοριτσια με καθυσηχασατε και το ειχα πολυ αγχος αυτο το πραγμα ευχαριστω

Δημοσίευση

Αναστασια μην αγχωνεσαι την ιδια απορια ειχα και εγω και ρωτησα την παιδιατρο

και μου ειπε να μην εχω καθολου αγχος και οτι το παιδι πια ειναι μεγαλο..

βεβαια εγω την κραταω το βραδυ λιγο να ρευτει

αλλα μια φορα που την εβαλα στο κρεβατι(δεν ειχε ρευτει)

μετα απο λιγο ακουω κλαματα παω σιγα σιγα και την βλεπω καθιστη.....

ακουω το ρεψιμο...(ουτε νταλικερης....:P )

και μετα επεσε μονη της και κοιμηθηκε..

ξερουν και αυτα μην νομιζεις καταλαβαινουν !!;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΗΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΑΙΤ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΝΑ 20ΛΕΠΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ANASTASIA MOY ΡΩΤΗΣΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΙΧΙΤΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΥ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΡΕΥΤΙΚΕ

ΑΠΟ ΤΟ SITE PAIDIATROS.COM Δεν είναι απαραίτητο να ρευτεί το μωρό μετά από κάθε γεύμα. Γι` αυτό αν περάσουν 5-10 λεπτά χωρίς να ρευτεί μπορείτε να το βάλετε στο κρεβατάκι. Ρέψιμο παρουσιάζουν όλα τα μωρά ανεξάρτητα αν θηλάζουν ή όχι. Όμως στα παιδιά που τρέφονται με μπιμπερό το ρέψιμο είναι πιο συχνό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια τι κάνετε πώς ειστε;  Τα μωράκια σας πως είναι; 
    • Περαστικά όλα καλά θα πάνε .Να μην αγχώνεσαι θα περάσει !!Μεσα στο πρόγραμμα είναι όλα.Κ εγώ σκέφτομαι ότι θα μας έρθει κάποια στιγμή δε θα το γλιτώσουμε γίνεται χαμός από γρίπη και rsv 
    • Καλή χρονιά κορίτσια! 🎉🩷 Έχω διαβάσει όλα τα μηνύματά σας,  απλά έχω χαθεί λίγο λόγω τρεξίματος και καθημερινότητας.   Τα νέα από εμάς είναι καλά 😊 Σήμερα είμαι 37+4 και έχω ΠΗΤ 4/2. Τώρα… τι λένε τα ζώδια για εκείνη τη μέρα; 😂 @Pinacolada Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το σύμπαν χαχα! Η βαλίτσα είναι έτοιμη και στημένη δίπλα στην πόρτα για παν ενδεχόμενο 🧳🤣 Την προηγούμενη εβδομάδα είχα βγάλει κι εγώ βλέννα που θεωρητικά ήταν το τραχηλικό πώμα, νόμιζα ότι γεννάω και είχα αγχωθεί ΠΟΛΥ. Εμένα είχε μπεζ χρώμα.   Γενικά όλες αυτές τις μέρες έχω αυξημένα υγρά και έκανα και μια βόλτα από το μαιευτήριο γιατί φοβήθηκα μήπως είναι αμνιακά. Τελικά έκανα το τεστ ηλιοτροπίου, ήταν κολπικά υγρά και ο τράχηλος χωρίς διαστολή, οπότε ηρεμήσαμε.   Πηγαίνω κάθε εβδομάδα στον γιατρό. Από κιλά έχω πάρει 16. Σύμφωνα με τον ΔΜΣ μου είμαι οκ, αν και πιστεύω ότι σίγουρα θα πάρω άλλα 1-2 μέχρι να γεννήσω. Γενικά έχω βαρύνει αρκετά και δυσκολεύομαι κι εγώ.   Έκανα και το δίωρο μάθημα με τη μαία μου, που ήταν πραγματικά πολύ βοηθητικό. Έχω ξεκινήσει επίσης και τις ασκήσεις με την μπάλα πιλάτες που μου έχει δείξει. Η μικρή έχει το κεφάλι προς τα κάτω αλλά δεν έχει πάρει ακόμα θέση στη λεκάνη, οπότε κάνω 20’ το πρωί και 20’ το απόγευμα ασκήσεις και μου είπε επίσης να κάνω και περπάτημα.   Συνεχίζω κανονικά και τα ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα που κάνω απλά από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω να κάνω διαδικτυακά. Μου το λέει καιρό ο άντρας μου, αλλά επειδή ένιωθα ότι έχω δυνάμεις πήγαινα κανονικά. Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να το πάρω πιο χαλαρά… μη σπάσουν και τίποτα νερά σε κανένα μάθημα και τρέχουμε 😂   Αναμονή τώρα… με το καλό για όλες μας! 💖🙏🏻
    • Αυτό που κατάλαβα από το σεμινάριο είναι ότι όσο είναι νεογέννητα, πίνουν από μπιμπερο λόγω του αντανακλαστικού που έχουν, να κάνουν θηλαστικη κίνηση για λόγους επιβίωσης. Αυτό κάπου στους 3 μήνες χάνεται και εκεί είναι που αν έχει χαθεί η επαφή με το μπιμπερο ή την πιπίλα, ξαφνικά δεν τα θέλουν. Έτσι την πάτησα κ γω. Επαναπαυτηκα στο ότι σαν νεογέννητο επινε και δικό μου και φόρμουλα, και σταμάτησα να δίνω (από βαρεμάρα). Τώρα το παλεύω με τις ασκήσεις που προτείνει η κα Χρυσή, και θα δούμε. Θέλει επιμονή καθημερινή χωρίς όμως πίεση, γιατί εκεί είναι που θα το συνδέσει με κάτι αρνητικό και δεν θα το δεχτεί με τίποτα..
    • Και εμείς ακριβώς το ίδιο απίστευτο !!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...