Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

KORITSIA KALIMERA SAS.

KSEREI KAMIA GIA EPOIDOMATA (KUOFOPIAS KAI LOXEIAS) KAI BOH8HMA TOKETOY.EGW GENAW 13 SEMPTEBI.POTE THA KATATHESW TA XARTIA GIA TIN ADEIA 114 IMERES;POSA PERNOYME;KAI GIA EPIDOMA KISARIKIS;APOTI IPOLOGIZW EGW MALON KATA TIS 20 TOU MINA AYTOY.SAS PARAKALO AN KSEREI KAMIA NA MOU PEI GIATI EXW MPERDEFTI POLI.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα arvena!με το καλο η γενα!

μπορο να σου πω για το ΙΚΑ,εκει ειμαι ασφαλισμενη.Μαζι με το επιδομα καισαρικης πηραμε γυρω στις 3000 ευρω. Χρειαζεται να κανεις μια εξουσιοδοτηση στον αντρα σου και μπορει να παρει τα χρηματα αφου γενησεις σχετικα γρηγορα. Υπαρχει και ενα επιδομα πολυ μικροτερο απο τον ΟΑΕΔ.Μπες στο site του ΙΚΑ ή εδω στον καταλογο του μαμυ υπαρχει αναλογο ποστ. Αλλιως μια ερωτηση στο ΙΚΑ της περιοχης σου. Για το ΤΕΒΕ γνωριζω απο την κουμπαρα μου οτι πηρε πολυ λιγοτερα,πριν χρονια γυρω στα 500 ευρω αν θυμαμαι καλα.αλλα γι αυτο δεν μπορω να σε κατατοπισω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ κορίτσια που τα τελευταία 2 χρονια δεν δουλεύω(πιο πριν δούλευα για 5 χρόνια με ένσημα) και είμαι ασφαλισμένη στον άντρα μου που έχει ΙΚΑ τι δικαιούμαι να πάρω και που πρέπει να απευθυνθώ???

Να σημειώσω οτι είμαι μακροχρόνια άνεργη και έχω και κάρτα ανεργίας απο τον ΟΑΕΔ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

chiquita ξερω οτι ειναι πολυ λιγοτερα αν εισαι ασφαλισμενη με τον αντρα σου,αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι γυρω στα 500 ευρω.Δεν ξερω ομως τι ισχυει για τα ενσημα που εχεις απο πριν.Μονο στο ΙΚΑ θα σε κατατοπισουν.Αλλα σιγουρα παιρνεις χρηματα απο τον ΟΑΕΔ,και κα8ε μηνα η διμηνο ανεβαινει το επιδομα ανεργιας.Αλλα και εκει πρεπει να απευθυνθεις στον ΟΑΕΔ.Απο μονοι τους δεν προκειται να στα βαλουν παντως:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...