Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαθήματα γιο-γιο!!!!


Recommended Posts

Αγοράσαμε και μεις λοιπόν το πρώτο μας γιο γιο!!Μπορεί να είμαστε μόλιες 15 μηνών αλλά είπαμε έτσι να το ξεκινήσουμε χαλαρά και όποτε μάθει. Εχει μάθει εν τω μεταξύ μόλις κάνει τσίσα ή κακα να λέει <<κακά>>. Είπα κι εγώ να τον βάζω κάθε πρωί μόλις ξυπνήσει έτσι να μαθαίνει σιγά σιγά. Αλλά πήρα φόρα!! Όλη μέρα εκεί τον είχα!! Κ αυτός δεν έδειχνε να ενοχλείται! Ίσα ίσα που του άρεσε και καθόταν. Όταν εν τω μετακύ έκανε τσίσα του έλεγα <<μπράβο!!έκανες κακά!>> και με κοιτούσε με απορία. Μετά βέβαια έλεγε τα δικα του και έδειχνε με το δικό του τρόπο όλη τη διαδικασία που έκανα εγώ για να αδειάσω το γιο γιο..Δεν ξέρω αν κάνω καλα..τι πρέπει να κάνω; Καπου διάβασα πως δεν πρέπει να είμαι υπερβολικήστην επιβράβευση ..δηλαδή τι να του πω;; Ενα ξερό μπράβο;; Εϊναι κακό που τον έχω συχνά να κάθεται; Όποτε πει <<κακά>> του λέω <<πήγαινε κάνε κακά>> και πηγαίνει στο γιο γιο του και ή θα κάτσει ή θα μου το δείξει...εσείς πως μάθατε στα παιδάκια σας να πηγαίνουν στο γιο γιο; Εν τω μεταξύ μου φαίνεται και λίγο βουνο καθώς θέλει υπομονή και εγώ νομίζω πως θα το μάθει μέσα σε μια μέρα..έχω την αίσθηση ότι δε θα τα καταφέρω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ! ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ"ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ" ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΜΕΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΩΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΩΝΗ. Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟΠΗΡ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 18 ΜΗΝΩΝ. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΩΝΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΓΙΟ ΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...