Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσα κιλά πήραμε κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης?

Recommended Posts

Καλήμερα σε όλες!Μετά από τη δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής με τον αγαπημένο μου γιατρό,Θάνο,που χωρίς τη βοήθεια του δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα βρίσκομαι τώρα στην 24η βδομάδα εγκυμοσύνης.Έχω πάρει μέχρι τώρα σχεδόν 10 κιλά.Το φαγητό που τρώω είναι ίδιο μ'αυτό που έτρωγα πριν.δεν έχω ούτε λιγούρες ούτε τίποτα.μήπως πρέπει να κάνω δίαιτα στην διάρκεια της εγκυμοσύνης?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Rozy kali sunexeia stin egkimosini sou me ena ugiestato moraki...ego eimai stin 30i ebdomada k exo valei idi 14 kila...den mporo na po auxithike i orexi mou k oxi toso gia lixoudies...apla an etroga ena normal piato fagito prin tora to gemizo parapano...nomizo pos den tha xortaso k fisika to troo olo xoris diamartiria....!!!

Den xero an kapnizes prin mineis egkios alla emena stin arxi to fagito itan i parigoria mou mias k ekopsa to tsigaro, kleistika 2-3 mines spiti... e k ta tsimpisa ta kilakia mou!!! K ti na kanoume vre koritsia...mia - dio fores dikaioumaste k emeis na paroume parapano kilakia, stis egkimosines mas...e as to apolausoume ligo!!!

Tora vre Rozy na evales 10 kila xoris na auxises to fagito den xero pos mporei na sinevei...sigoura o metavolismos mas peftei k oi ormones orgiazoun, stamataei i periodos, exoume tromerei katakratisei...alla 10 kila mou fenonte polla me normal diatrofi!!! Diaita den nomizo pos prepei na kaneis k fisika prepei na perneis ola ta threptika stoixeia pou prosferoun oi trofes....dld gala,giaourti, turi 100% se lipara klp klp.

Sizitise to me ton giatro sou, ton opoio ap'oti katalava ton empistevese, mipos k exei autos na sou dosei kapoia exigisi. Min se agxonoun pantos ta kilakia...geres na eimaste meta tin genna k emeis k ta paidakia mas k tha ta xasoume ola...ugeia pano ap'ola!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Κοριτσάκια καλημέρα,

Εγώ πήρα συνολικά 24 κιλά κατά την διάρκεια της εκγυμοσύνης μου. Σήμερα ένα χρόνο μετά είμαι 54 κιλά. Δύο κιλά λιγότερα από αυτά που είχα ξεκινήσει...

Οπότε μην ανησυχείτε το σώμα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση...

Φιλάκια και όχι άγχος.... Το θέμα είναι να βγάλουμε γερά μωρά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 27η ΕΒΔΟΜΑΔΑ & ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 8 ΚΙΛΑ,ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΖΩ... ΠΕΙΝΑΩ ΠΟΛΥ & ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ & Η FOLYMPIA ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ... ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ & ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙΛΑ: ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΑ... ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ!! ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΟΥΝ, ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ... ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑ & ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!!

Geia sas kopelies.Se mia evdomada kleinw ena mhna pou gennhsa.Exw didyma k eixa parei sthn egkymosynh 13 kila.Exw epanelthei sta kila mou kata poly.

Gennhsa sthn 32h evdomada.Pisteuw pws an epairna k o mhna mou tha epairna polla perissotera.

Mhn anhsyxeite gia ta kilakia vre koritsia.Tha ta xasoume siga siga :)

εγω ξεκινησα απο 49 κιλα .....και εχω φτασει 65....και το κακο ειναι οτι εχω ακομη,οτι θα τα χασω ειμαι σιγουρη αλλα οτι ειναι πολλα ,ειναι τα ατιμα :unsure:

Έχει δίκιο η Κalypso και τα ίδια να τρώμε από την στιγμή που δεν κινούμαστε πολύ και ούτε κάνουμε όσα κάναμε πριν την εγκυμοσύνη φυσικό είναι να παίρνουμε κιλά .Εμένα ο γιατρός μου από την αρχή της εγκυμοσύνης μου είπε να τρώω για μισό άτομο (πράγμα που φυσικά δεν εφάρμοσα !!!)Είμαι σχεδόν 22 εβδ. και έχω πάρει 5,5 κιλά χωρίς όμως να τρώω καθόλου παραπάνω από ότι έτρωγα...

Γεια σας κοριτσάρες!απ''ότι κατάλαβα δεν πρέπει να ανησυχώ πάρα πάρα πολύ για τα κίλα ,γιατί οι περισσότερες τα χάνουμε.το συμαντικότερο είναι να βγάλουμε γερά παιδάκια και όλα τ'άλλα γίνονται!Να σας πω την αλήθεια στην αρχή δεν ήθελα με τίποτα να φάω κρέας και ψάρια.Τώρα σιγα σιγά αρχίζω και τα ξαναβάζω στη διατροφή μου.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΟ!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ-ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ-ΣΥΧΝΑ Κ ΜΙΚΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ,ΓΛΥΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ Κ ΑΦΘΟΝΑ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΛΑΧΑΝΙΚΑ..Κ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ-ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ-ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΗΤ ΜΕ 7ΜΙΣΗ ΚΙΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ 3ΜΙΣΗ ΚΙΛΑ!

ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΒΑΛΑ 17 ΚΙΛΑ, ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ:) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΗΜΟΥΝ 53 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 70(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ):P ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ 55 ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟΣΟ,ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4.200.;):kiss:

καλησπέρα κορίτσια,εγώ γέννησα πρίν από 3 μήνες και έχω χάσει 10 κιλά.Είχα βάλει στην εγκυμοσύνη 13 από τα οποία έχασα τα 8 από την κλινική,τώρα αγωνίζομαι να χάσω τα 3 που απέμειναν αλλά για να είμα ειλικρινης δεν προσέχω αρκετά.Μάλλον θα παω γυμναστήριο:( Το σημαντικό είναι να τρέφεσαι ορθά στην εγκυμοσύνη σου,τα κιλά σιγά σιγά με λίγη υπομονή χάνονται.:)

Είναι μια πονεμένη ιστορία!! Έχω πάρει 15 ολόκληρα κιλά! Ξεκίνησα 52 κι έφτασα 66 με 67!! Το καλό είναι ότι έχω κάνει μόνο κοιλιά και δεν φαίνονται πουθενά στο σώμα μου σαν παχάκια! Πόδια χέρια λεπτά.. !! Το κακό είναι ότι εγώ δεν τα έχω συνηθίσει στο σώμα μου και με βαραίνουν απίστευτα!! Που θα πάει;; Θα τα χάσω!!

Και δεν είναι ότι τρώω πολύ!! Εντάξει μου είχε ανοίξει η όρεξη κατά το 1ο και 2ο τρίμηνο.. τώρα όλα όπως παλιά! Ο μπέμπης μου είναι μεγαλούτσικο μωράκι! Αν πάρει όλο τον μήνα μου είπε ο γιατρός ότι τον βλέπει για 3.800 να βγαίνει.. Απορώ πως χωρά μέσα στην κοιλιά μου!! Μεταξύ μας μ'έχει τσακίσει!! Νομίζω πως θα σκίσει την κοιλιά μου και θα βγει έξω.. :blink::blush: :laugh:

Καλημερα κοριτσακι μου:) Εγω ειχα παρει συνιλικα 19-20 περιπου αλλα μου πηγαιναν πολλη και το μετανοιωσα καθολου. Απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι τον εκτο μηνα ειχα παρει εξι κιλα, απο τον εβδομο μηνα μεχρι και το τελος επερνα τεσσερα κιλα το μηνα και παραπανω:P Φυσικα τα εχασα αμεσως! Αααχ τι ωραια που ηταν η κοιλιτσα μου:cheer: Δε μου φαινοταν οτι ειχα παρει τοσα κιλα αλλα η γυναικολογος με μαλωνε καθε φορα που εκανα υπερηχο;) Ποσο μου 'χει λειψει η φουσκωμενη μου κοιλιτσα! Περιμενω να τελειωσουμε τη θεραπεια μας και να ξεκινησω παλι προσπαθεια. Τωρα δε μου γλιτωνει θα το πιασω τ' ατιμο:)

ΕΓΩ ΠΗΡΑ 19 ΚΙΛΑ . ΞΕΚΙΝΗΣΑ 55 Κ ΠΗΓΑ 74!:S 11 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ...ΜΟΝΟ 2 ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ Κ ΑΥΤΑ! ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ, ΦΡΟΥΤΑ,ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ ΕΛΑΦΡΥ ΒΡΑΔΥΝΟ!

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΑΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 53 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 9.. .ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 6ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ... ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΝΩ! ΕΓΩ ΠΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΕΤΡΩΓΑ 2 ΜΕ 3 ΠΑΓΩΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΡΑ 2 ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ:ohmy: mummydi ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ:laugh: :laugh: :laugh:

καλημερα κοριτσια εγω ειμαι στον 7ο και εχω βαλει 11 κιλα.πως θα τα χ;σω μετα?φυσικα γερο να ειναι το μωρακι μου και σκεφτομαι μετα να κανω αυστηρη διαιτα.

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 8 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 3 ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

kounoupidi415 έγραψε:

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΑΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 53 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 9.. .ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 6ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ... ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΝΩ! ΕΓΩ ΠΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΕΤΡΩΓΑ 2 ΜΕ 3 ΠΑΓΩΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΡΑ 2 ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ:ohmy: mummydi ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ:laugh: :laugh: :laugh:

KΟΥΝΟΥΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

Εγώ διανύω την 31η βδομαδα και εχω πάρει 7 κιλά! Ξεκίνησα 53 και τώρα ειμαι 60. Το κακό είναι ότι τους τελευταιους 3 μήνες πήρα τα περισσότερα, Παίρνω 2 κιλά το μήνα! Παγωτό εννοείται κάθε μέρα (εκεί που δεν έτρωγα σχεδόν ποτέ)

Σημασία όμως έχει να ναι καλά τα μπεμπάκια μας!

Φιλάκια!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΨΟΦΗΣΑ ΣΤΟΝ ΕΜΕΤΟ.ΕΧΑΣΑ 5 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4ο.ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ.ΤΩΡΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΗΡΑ 6 ΚΙΛΑ.ΠΗΡΑ ΤΑ 5 ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ+ΕΒΑΛΑ,ΑΛΛΑ 6.ΑΛΛΑ,ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 3,ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΚΙΛΑ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ...Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 18 ΚΙΛΑ...ΞΕΚΙΝΗΣΑ 64 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ 82!!!!!

ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ 13 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΑ 5 ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΘΗΛΑΣΜΟΥ....(ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΡΗΣΤΩ ΑΜΕΣΩΣ...)

ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 42 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΚΑΛΑ!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΛΙΓΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΦΙΧΤΗ ΔΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ..)!!

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΥΓΕΙΗ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΛΛΑ Η ΛΙΓΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ..Η ΣΥΝΗΓΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΚΟΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΔΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΙΣΑ ΕΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΧΝΟΦΑΙΝΤΑΙ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΤΥΧΕΡΕΣ...ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΡΜΑΛ!!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΛΙΙΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ 22 ΚΙΛΑ!!!!!

ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 13 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Μ ΚΙΛΑ (57).

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΠΛΑ.

ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΓΕΛΑΔΕΞ:woohoo:

Καλησπέρα!

Στην 1η εγκυμοσύνη πήρα 11 κιλά.Στο μαιευτήριο έχασα τα 7 και μετά όλα τα υπόλοιπα σε πολύ μικρό ζρονικό διάστημα.

Στην 2η εγκυμοσύνη πήρα 9 κιλά και έχασα παρομοίως τα 5 στο μαιευτήριο και τα υπόλοιπα στον πρώτο μήνα.

Τώρα είμαι στην 26η εβδομάδα και έχω πάρει ήδη 6 ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...