Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα!!! ΘΑ ηθελα να μου δωσετε ιδεες για στολισμο με μπαλονια για τη βαφτιση της μικρουλας μου. Εσεις απο που τα πηρατε? αν εχετε κατι να μου προτεινετε θα με βοηθουσατε πολυ! Ευχαριστω!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΠΑΛΟΝΙΑ.

ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΑ-ΜΠΑΝΑΛ- ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ.

ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΕΞΩ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΟΥ"

ΑΝ ΘΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

Δημοσίευση

Κορίτσια με το καλό να βαφτίστε τις κορούλες σας!

Τα μπαλόνια τα λατρεύω.. από πάντα.. από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου!

Θεωρώ πως δεν υπάρχει παιδάκι που να μην τα χαρεί!

Στη γαμοβάφτισή μας δεν είχαμε μπαλόνια στην εκκλησία (απαγορευόταν ρητά), αλλά στο κέντρο, σχεδόν σε κάθε τραπέζι, ένα ζευγάρι μπεζ κόκκινα. Ήθελα να κάνω σύνθεση στην είσοδο του μαγαζιού, αλλά μετά σκέφτηκα τόσα λεφτά και στο τέλος τι θα τα κάνω? Ενώ έτσι, μοιράστηκαν στα παιδάκια και γινόταν ένας απίστευτος μπαλονοπόλεμος. Όλο το βράδυ παίζανε με τα μπαλόνια και γράφανε και ζωγραφίζανε στα βιβλία των ευχών και αφήσανε τους γονείς τους να διασκεδάσουν.

Σαν τη Sisy είχα κι εγώ έναν πίνακα που έγραφε "Καλωσήρθατε στο πάρτυ της διπλής χαρά μας" πάνω σε ένα καβαλέτο. Είναι πολύ όμορφη ιδέα και μπορείς να το διακοσμήσεις με το στοιχείο που θα επικρατεί στη βάφτισή σας. Εμένα π.χ. είχε πασχαλίτσες, το θέμα της βάφτισης.

Ποιο θα είναι το θέμα της βάφισής σας? Τα χρώματα?

Δημοσίευση

και εγω ειχα μπαλονια...μου αρεσουν πολυ και τα θεωρω πολυ παιδικα οτι πρεπει για βαφτιση..επειδη εμεις ειχαμε θεμα νεραιδα-πριγκηπισα μου εφτιαξε κατι παρομοιο ετσι απο την μια μερια της εισοδου της εκκλησιας ειχα αυτο και απο την αλλη ενα μπουκετο με μπαλονια στα ιδια χρωματα..

πηγαινε σε ενα μαγαζι με μπαλονια θα σου δειξουν παρα παρα πολλες ιδεες..

Δημοσίευση

Και εγώ υπέρ των μπαλονιών στη δεξίωση φυσικά! Σκέφτομαι ροζ, φούξια και άσπρα επάνω στα τραπέζια αλλά όχι υπερφορτωμένα και επίσης το κλασσικό στεφάνι στο κεντρικό τραπέζι με το όνομα του μωρού! Πάντως υπάρχουν πάμπολλες συνθέσεις που να ταιριάζουν στο στυλ που επιθυμείς εσύ και ανάλογο του γούστου σου! Θεωρώ ότι βασικό σημείο αναφοράς είναι τί είδος δεξίωση θα έχετε, παραδοσιακή ή πιο 'κυριλάτη'. Και το τούλι είναι όμορφο στα καθίσματα αλλά απέχει από την παιδικότητα.Αλλά και τα πολλά προσωπικά δεν τα προτιμώ.Δίνεις ένα χρώμα και ύφος αλλά μέχρι ενός σημείου...

Καλές ετοιμασίες!

Δημοσίευση

Εγω στην βάφτιση του μεγάλου είχα μπαλόνια και ομολογώ πως το μετάνιωσα.Δεν μου βγήκε όπως το φανταζόμουνα και έγινε λίγο ''καρναβάλι'':( .Μετάνιωσα που τα έβαλα γιατί βάρυναν πολύ την ατμόσφαιρα και βγήκαμε απο την ανάλαφρη διάθεση που θέλαμε να δώσουμε στο μυστηριο.Τα χρήματα ήταν αρκετά και τελικά κατέληξα πως ήταν πεταμένα λεφτά.

Στην βάφτιση του μικρού δεν έκανα το ίδιο λάθος.Αγόρασα μικρά και μεγάλα λευκά φαναράκια τα οποία διακόσμησα με κορδέλες σε τόνους απο απαλό γαλάζιο μέχρι μπλε :) Η βάφτιση έγινε απογευματάκι και όταν σουρούπωνε ανάψαμε και τα φαναράκια και το θέαμα ήταν μαγικό!:woohoo: Μου ήρθε πολύ πιο οικονομικά αν σκεφτείς οτι μετά κράτησα τα φαναράκια και τα έβαλα και στα τραπέζια ;) Ααα επίσης κρέμασα τα πιο μικρά σε ασύμμετρα ύψη πάνω στα δέντρα (τα οποία τύλιξα και με μεγάλα πανιά που έδιναν έναν πολύ ρομαντικό αλλά ταυτόχρονα θαλασσινό και αγορίστικο στυλ στον εξωτερικό χώρο)

Τώρα και στην τρίτη βάφτιση,θα παίξω πάλι με τα ίδια φαναράκια(που παρεπιπτόντως άλλα βρίσκονται στην αποθήκη και άλλα στο σπίτι και την βεράντα μου).Ίσως τώρα απο λευκά τα βάψουμε κάποιο άλλο χρώμα...Ανάλογα με το φύλλο του μωρού!:kiss:

Πάντως εγώ θα σου έλεγα να μην πάρεις μπαλόνια ;)

Δημοσίευση

καλησπερα . εγω επειδη εκαν τη βαφτιση στην επιδαυρο και εκιδνε ειχαμε γνωστο για να κανουμε τα μπαλονια τα αγορασα αδεια απο εδω ενα καταστημα στη Δραπετσωνα και νοικιασα το ηλιο εγεινε καταπληκτικο ολοι ειχαν τρελλαθει .

Μια αλλ ομως οικονομικη λυση ειναι να απς στο τζαμπο εκει εχει μπαλονια που τα φτοιαχνεις εσυ δνε παιρνει περισσοτερο απο 15 λεπτα τα φουσκωνεις καιτα συναρμολογεις εχει διφορα σχεδια και χρωματα ειχα παρει εγω στα γενεθλια .Εχουν απο3 ευρω εως 6 τα πιο αλριβα ειναι καταπληκτικα .Επισης μπορεις να απρεις ενα μεγαλο λευκωμα και να τους βαζει να σου γραφουν τις ευχες .

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας!!! Λοιπον βρηκα μια κυρια εντελως τυχαια θα μου φτιαξει με μπαλονια νεραιδα 1,80 για τη μια κολωνα απεξω απο την εκκλησια και στην αλλη λουλουδια και πεταλουδες!!! Πραγματικα ενθουσιαστηκα γιατι σαν σχεδιο θα ειναι αρκετα πρωτοτυπο!!! Αυτο με τα καβαλετα τα εχω δει αρκετες φορες, οντως ειναι κατι διαφορετικο, ομως τα μπαλονια πιστευω οτι δινουν αλλη αισθηση...

Το θεμα μου θα ειναι οι νεράιδες και τα χρωματα φουξια και κιτρινο εντονο. Τα προσκλητηρια και οι μπουμπουνιερες θα ειναι σε αυτα τα χρωματα. Για το εσωτερικο ρωτησα και στην κολυμπηθρα επανω δεν επιτρεπεται ο στολισμος μονο διπλα απο τη λαμπαδα καιμια ανθοσυνθεση. Σκεφτομαι να κανω μια τετοια με φουξια ορχιδεες και κιτρινες μαργαριτες μεγαλες(δεν ξερω πως τα λενε) και να δεσει επανω ο ανθοπολης χειροποιητες νεραιδουλες που ηδη εχω αγορασει!

Βιβλιο ευχων θα κανω αλλα βρε κοριτσια δεν κανω μετα δεξιωση οποτε θα το βαλω στην εισοδο κοντα στα μπαλονια πριν το μυστηριο. Εσεις τι λετε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...