Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ! :dry: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ... ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ.:angry: ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ... ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΝ ΒΓΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ? ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ? ΜΕ ΣΟΚΑΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΩΡΟ! ΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ! ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΩ ΟΣΟ ΤΩΡΑ. ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ. ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΝΑ "ΤΣΑΚ" ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου καλημερα!!!Μην ανυσηχεις κουκλιτσα μου!Ολα θα πανε καλα!Ολες εχουμε λιγο πολυ αυτες τις ανησυχιες!Εγω προς το παρον δεν νιωθω τοσο φοβισμενη ισως γιατι δεν το εχω συνηδητοποιησει ακομη.Πλησιαζοντας ειμαι σιγουρη οτι θα αρχισω να σκεφτομαι διαφορα.Να ας πουμε κατι ποου με φοβιζει πολυ ειναι η καισαρικη(αν τυχει)Δεν εχω κανει ποτε χειρουργειο και φοβαμαι!:( Θα ρθουνε ολα τοσο ομορφα που δεν θα καταλαβεις για ποτε θα γεννησεις.Επισκληριδιο κανουνε εκει που θα γεννησεις?Εμενα ισως με παρηγορει και αυτο.Εχω στο μυαλο μου οτι δεν θα νιωθω και πολλα και ισως γι'αυτο ειμαι ψυχραιμη ακομη.Βεβαια επειδη εχω κηλες στη μεση λεω μη πα και μου απαγορεψουνε να κανω!!Θα πεσει γελιο!!!Οπως και να χει ομως το αποτελεσμα μετραει.Να εχουμε υγιεστατα μωρακια στην αγκαλιτσα μας!!!!!Σκεψου θετικα!Ομορφες σκεψεις!!!Να δεις που και τα κοριτσια που γεννησαν θα σου πουν οτι το παν ειναι η καλη ψυχολογια!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula....ti pragmata einai ayta?????????katarxin fobisou oso thes twra...molis tha erthei i stigmi omws...tha breis tetoia dynami pou tha anarwtiesai gia ton eyato sou!!!!!!!!!!!xaxaxxaxaxxaxaxxa...kai tha ta thimasai ola san mia teleia anamnisi...egw tin genna mou tin thimamai kai tin anapolw pio poli kai apo tin mera tou gamou mou!!!!!!!!!!!!111gennisan toses ginaikes akoma kai esi etsi bgikes!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ ΕΥΧΑΡΙΑΤΩ ΜΑΡΑΚΙ. ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ. ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ! ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ:blush: ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ... ΚΛΑΨ!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΩ ΠΩ!! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jovanna ΜΟΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ gastroula,

γελάω που σε ακούω.Μην πανικοβάλεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.

Γέννησα χωρίς επισκληρίδιο , φυσιολογικά και μακάρι να καταφέρω να το ξανακάνω!!

Πράγματι είναι σαν πόνοι περιόδου απλά πιο συχνοί.

Όσο αφορά το ότι θα βγει ένα ολόκληρο μωρό από εκεί -

μην το σκέφτεσαι γιατί πραγματικά όλα είναι φτιαγμένα με σοφία στο ανθρώπινο σώμα.Και ειδικά όταν αφορά το γυναικείο σώμα θα εκπλαγείς στο πως όλα συντελούν και προσαρμόζονται στο να γεννηθεί ένα μωράκι!!!!

Τόσες μανούλες γέννησαν και τόσες θα γεννήσουν και στο κάτω κάτω εγώ είχα πει: μωρό θα γεννήσω , ε μια μέρα ας πονέσω , θα περάσει.Αλλά δεν πόνεσα!!!

Για να μη σε κουράζω , δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι , ούτε το φυσιολογικό τοκετό - εννοείται πως αν θέλεις δεν πονάς καθόλου βάζοντας επισκληρίδιο - ούτε την καισαρική.Ο γιατρούλης σου θα σε προσέξει..

Το βασικό είναι να πιστέψεις οτι θα τα καταφέρεις και όλα θα γίνουν απλά και όμορφα.Με το καλό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.:cheer::P ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΗΤΑΝ Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο .ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ 3300.ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ. Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όντως ο θεούλης μας χαρίζει το πολυτιμότερο δώρο...

Το δώρο της ζωής.Εχεις απόλυτο δίκιο ΚΡΑΡ, συγκινήθηκα γιατί θυμήθηκα τις πρώτες μας στιγμές που τα συναισθήματα μετά τον τοκετό μένουν στην καρδιά μας για πάντα και δεν περιγράφεται η ευτυχία με καμία λέξη.

Αντε,gastroula μας , σου εύχομαι με το καλό να αιθανθείς το μεγαλείο τηε μητρότητας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσακι...οι σκεψεις σου κ οι φοβοι σου ειναι φυσιολογικοι...εγω να δεις πως ημουν σαν μελοθανατη ενιωθα...γεννησα με καισαρικη...προσπαθησε να κανεις θετικες κεψεις..και μην επιτρεπεις στους γυρω σου να σε αγχωνουν περισσοτερο...παντως ολες λιγο πολυ ετσι νιωθαμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΣΦΙΓΓΕΤΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΑΓΑ!!!:P ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΥΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!

ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ:P

ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ....

ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ;)

ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thouli έγραψε:

kakos apo tora skeftesai tetoia pramata//

ego prin meino egkios elega pos tha genniso..:blink:

tora pou gennisa aneta ksangennao alles 5 fores...:P

eulogimeni episkliridios...

mi to skeftesai..ola kala tha pen kopela mou:kiss: :lol:

gelasa polu thouli mou

ontos eulogimenh episkliridios!!!!!

mhn anxonese kalh mou ,alla ti sou lew tora oles anxonomastan kai remame sthn idea ,tha deis tha erthei h wra kai tha perasei kai den tha to katalabeis

eulogimenh episkliridios!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

A na mi fovasai katholou!!!!! Alles k alles ta katafernoun esi giati oxi? Skepsou pos paliotera ta mora ta ksepetousan mesa se xorafia, emeis eimaste poli tixeres pou exoume oles autes tis aneseis!

Episis oi maies se voithane toso poli me tis sostes anapnoes ekeini tin ora pou o ponos ipoxorei sxedon amesos! K efoson tha kaneis k episkliridio.... tpt mi fovasai! I epomeni mera einai ligo diskoli aplos alla skepsou pos moro tha vgaleis, tha poneseis k ligo!

K auto pou sou leei o giatros oti mporei na genniseis noritera.. k emena etsi mou elege alla telika kontepsa na paro olo to mina mou k vgike 3300. Sto telos den epairne poli varos.

Ante ante min agxonesai! Ola kala tha pane! Tha exeis meta to zouzouni sou stin agkalia sou k tha antamoiftheis gia ta PANTA!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου gastroula μου!!

Τωρα εγω τι πεταγομαι σαν την ...(πορδη)..:laugh: μπορεις να μου πεις?

Αφου δεν ειμαι ακομη μανουλα...(?)...:blush: :blush: :blush:

Να σου πω ομως οτι ειμαι 4 μερες πριν την ΠΗΤ και δε με νιαζει

ΤΙΠΟΤΑ!

Στο λεω με το χερι στην καρδια! Δε με νιαζει αν πονεσω αν κλαψω

αν αν αν... θελω να γεννησω να ξαλαφρωσω..

Παρακαλαω καθε βραδυ που ξαπλωνω να με πιασουν πονοι.. να σπασουν

τα νερα μου.. κατι..:( αλλα τιποτα..

Δεν ξερω αν υπαρχει πιο ιερη στιγμη απ' αυτην που φερνεις στον

κοσμο μια ζωουλα..

Μη φοβασαι τιποτα λοιπον. Οτι ειναι να γινει θα γινει..

Με το καλο και καλο υπολοιπο στην εγκυμοσυνη σου. φιλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητη gastroula,

εγω εχω γεννησει 2 φορες και παω για 3η......πιστεψε με αν μπορουσα να την καταπιω την μπεμπα μου θα το εκανα πολυ ευχαριστως......

ηδη με εχει καταβαλλει ενας ψιλοπανικος του πως θα ειναι αυτη τη φορα...την πρωτη φορα που δεν ηξερα ηταν καλυτερα αν και εκανα 17 ωρες να γεννησω και ειχα φριχτους πονους,την δευτερη φορα οταν μου ειπε ο γιατρος σπρωξε αρχισα να τον βριζω ,να του λεω δεν σπρωχνω ρε ,για τι με περασες ,αντε παρατα με,τοσα υγρα εχει εκει κατω ας γλυστρησει το μωρο να βγει:blink:

φαντασου ΤΙ πανικος με ειχε καταβαλλει που δεν ηξερα τι ελεγα,

και τα 2 τα γεννησα φυσιολογικα εντελλως και σε 5 λεπτα μετα τη γεννα περπατουσα ....και σε αυτο το ιδιο θα κανω αν πανε ολα κατ'ευχην....

αυτο που θελω να σου πω εκτος του οτι σε νιωθω ειναι οτι ειναι μια στιγμη και μονο....που περναει και μετα την θυμασαι με νοσταλγια,

σκεψου μονο θετικα,

σκεψου μονο το μωρακι σου,

και τιποτε αλλο και θα δεις οτι θα φανεις πιο δυνατη απ'οτι πιστευες οτι εισαι......

αν το μωρο σου ειναι μεγαλο χτυπα και μια επισκληριδιο και δεν θα καταλαβεις τιποτα,:P

αντε ....λιγο μας εμεινε....σε λιγο ολοι θα ξεκινανε δουλεια μετα τις καλοκαιρινες τους διακοπες κι εμεις θα κραταμε αγκαλιτσα τα μωρακια μας μες το Φθινοπωρο:woohoo:

φιλια πολλα!!!

P.s.τον Αυγουστο σιγουρα θα αναθεωρησεις χαχαχα......διοτι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ.......!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gastroula

στο χερι μας είναι να βιωσουμε τον τοκετο ως μια τελεια αναμηνση και όχι ως βασανιστική στιγμή!!!

και εγω φοβαμαι αλλά σκέφτομαι θετικά!!! δεν είναι κατι που αποφευγεται!!!

αλλωστε λένε ότι στην όψη του παιδιού σου ξεχνας τα πάντα..

αξιζει ο πόνος..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ όταν σκέφτομαι μερικές φορές φοβάμαι.. μάλλον επειδή δεν ξέρω τι θ'αντιμετωπίσω!! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι επιτέλους θα φύγει αυτή η κοιλιά.. Θα χάσω τα 14 κιλά.. και το βασικότερο όλων...

ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Αυτό το ζουζούνι που έχει λυσσάξει να κουνιέται.. !! Θα το δω.. θα το αγκαλιάσω.. θα το φιλήσω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ:blink: ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ???ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

don't panic!

Όλα καλά θα πάνε αρκεί να έχεις καλή ψυχολογία.

Εξάλλου όπως είπε & μία κοπέλα υπάρχει & η καλή μας επισκληρήδιος -αν & εμένα με πόνεσε λίγο..-

Εξάλλου είναι μια μοναδική εμπειρία & κοίτα να την απολαύσεις.

Α! Εγώ λιποθυμάω αρκετά ευκολα στη θέα του αίματος, τότε όμως τη γλύτωσα χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πω και εγω ... τα ιδια κ χειροτερα νιωθω

Απο την αλλη λεω τοσες κ τοσες γεννησανε ... ααχχ

ασε που φοβαμαι μη γεννησω προωρα , Αντε βρε και με Κανεναν Πονο !:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ!:laugh: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΕΙΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ!:blush: ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ... ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ! ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ... ΧΕΧΕΧΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω κοριτσάκι ! Κ εμένα με τρομάζει η ιδέα κάποιες φορές αλλά έχω καταφέρει ως τώρα να μην το πολυσκέφτομαι! Επικεντρώνομαι στο τώρα, στο ότι κάθε μέρα που περνάει τόσο πιο κοντά μου έρχεται το νινάκι μου και στη στιγμή που θα την έχω ήδη στην αγκαλιά μου! Οπως βλέπεις προσπερνώ τη στιγμή του τοκετού B) Ισως για να μην πανικοβληθώ από τόσο νωρίς ....δεν ξέρω!! Από την άλλη πιστεύω πως εκείνη την ώρα η λαχτάρα μας να πάνε όλα καλά και να δούμε επιτέλους το μπεμπάκι μας, θα μας δώσει τη δύναμη που τώρα νομίζουμε πως δεν έχουμε και θα αντιμετωπίσουμε κάθε πόνο όπως τόσες και τόσες αλλωστε! Είδωμεν.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κριμα που δεν γινεται ολικη στον φυσιολογιο τοκετο ... εχω φαντασια , παραδεχτειτε το !

μα να μην υπαρχει τριτος τροπος ...

( να ξυπνας και απλα να εχεις το μωρο ...) χαχαχαχαχ:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ πόσο χαίρομαι που αισθάνονται και άλλες κοπέλες σαν και εμένα! Φοβάμαι και εγώ πολύ. Είμαι στην 21η εβδομάδα και από τώρα το σκέφτομαι. Μου δώσατε λίγο κουράγιο είναι η αλήθεια και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Σκέφτομαι βέβαι και την καισαρική σαν λυση,αλλά λένε οτι μετά από φυσιολογικό τοκετο είναι πιο ευκολο να επανέρθεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...