Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας ξανα. Λοιπόν θέλω να σας ρωτήσω ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης σε μια γυναίκα.

Ρωτάω αυτο γιατι τον τελευταιο μήνα με τον αντρα μου του δώσαμε και κάταλαβε ;) μερα παραμέρα προσπαθούσαμε το θέμα ειναι οτι εδω και 5 ημέρες με πονάει η μέση μου και τα πλευρα μου ειδικα αριστέρα, επίσης με ποναει η κοιλια μου χαμηλά και απο τις δυο μεριές και εχω ολες αυτές τις ημέρες διάρροια. Εκανα τεστ εγκυμοσύνης αλλα μου βγήκε αρνητικό αύριο περιμένω να αδιαθέτησω κανονικα να δω τι θα γινει μην έχω και καμια γαστρεντερίντιδα φοβάμαι και τρέχω και δεν φτάνω.

Για πειτε μου παρακαλω γιατι εχω μπερδευτει :silly:

Δημοσίευση

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΣΤ ΕΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Η ΧΩΡΙΑΚΗ. ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ!!!:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλημερα Λινάκι μου..εγω προσωπικα αυτα ακριβως ειχα ..ειδικα ο πονος στη μεση!!!

μακαρι να εισαι και απλα να μην εχεις ακομα αρκετη ορμονη στα ουρα κ γι'αυτο εδειξε αρνητικο!!

αν δεν σου ερθει αυριο κανε παλι τεστ αλλα με τα πρωτα πρωινα ουρα!!

φιλακια!!

Δημοσίευση

TA SIMPOTAMATA KALI MOU TO MONO POU KANOUN EINAI NA MAS MPERDEVOUN EPEIDH EINAI TA IDIA ME TIS PERIODOU OPOTE TO MONO SIGOURO SIMPTOMA EINAI I KA8YSTERISH TOULAXISTON 5 MERES GIA NA SE KANEI NA PAS GIA XORIAKI

EGO PADOS SOU EFXOMAI NA EXEIS TO SIMPTOMA TIS KA8YSTERISIS K MIA 8ETIKOTATI XORIAKI KALI MOU FILAKIA.:)

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκι μου. Κι εγώ ξέρω πως για να κάνεις το ΤΕΣΤ, πρέπει να έχεις καθυστέρηση πρώτα. Ο πόνος στη μέση και στην κοιλιά είναι ενδεικτικά σημεία βέβαια, αλλά υπάρχουν και σε αναμονή περιόδου, έτσι δεν είναι? Κι εγώ έχω καθυστέρηση (1η μέρα σήμερα) αλλά θα περιμένω τουλάχιστον 5 ημέρες για να κάνω ΤΕΣΤ, διότι τον προηγούμενο μήνα, από το άγχος μου, καθυστέρησα μόνη μου την περίοδο 4 μέρες! Οπότε... καλή υπομονή... και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι κι αγχώνεσαι... ούτως ή άλλως δεν κάνει καλό... Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΚ'ΠΕΙΡΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ "ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ".ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΕΞΙΣΟΥ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ.ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ..

ΥΓ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ.

Δημοσίευση

Basika min to poliskeftesai giati mporei na einai k aptin poli "kaloperasi" :P Perimene ligaki mexri na exeis kathisterisi k kane mia xoriaki. Ego eixa meinei egkios otan eimastan diakopes k to mono simptoma pou eixa itan i kourasi. Apisteuti kourasi, me epairne o ipnos stis ksaplostres, sta club, opou egerna ton epairna! xaxa K epeidi opos eipan i kathe ginaika, o kathe organismos einai diaforetikos, mporei na min einai k tpt mporei omos na ienai k mia nea psixoula! Sto euxomai kali mou!

Δημοσίευση

Linaki_1980 έγραψε:

Κοριτσάκια μου τελικά αδιαθέτησα εχθές :( ........... μα ούτε μια μέρα καθυστέρηση ετσι για να χαρώ λιγο τιποτα όμως. Δεν πειράζει όμως την επομένη φορα ελπίζουμε.

Φιλάκιααααα

λινακι μου μην σε παρει απο κατω. αν θες τη γνωμη μου κλεισε ραντεβου με τον γιατρο σου αφου τελειωσει η περιοδος σου και εκεινος θα σου πει ποσες και ποιες μερες πρεπει να βρεθειτε για να κανετε μπεμπε γρηγορα. μην νομιζεις και το πολυβπολυ δεν κανει καλο.

δοκιμασε το αν θες αυτο το μηνα. δες το ευκαιρια να κανεις και το τεστ παπ μαζι.

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;;;;

Δημοσίευση

Κελυ μου να σου πω και εγω οτι έτσι ξεγελάστηκα... ειχα πόνους χαμηλά στην κοιλιά αρκετές ημέρες πριν αδιαθετήσω και η μέση μου ασε με είχε πεθανει λεω και εγω κάτι άλλο θα συμβαίνει ( εγκυμοσύνη) αλλα......μπα απλοι πόνοι πριν απο την περίοδο ήτανε και τσάμπα χάρηκα.

Περιμενε λίγες ημέρες μέχρι την αναμενόμενη περιοδο και αν δεν σου έρθει κάνε μια χοριακή αμέσως να δεις......... περιμένω τα εύχαριστα νεα σου.

Φιλακιαααααααα :kiss:

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ!ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΙΧΑΜΕΡΗ!!!!ΑΚΟΜΗ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΙΝΑΚΙ,ΜΟΝΟ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΥΦΦΦΦ

Δημοσίευση

ΚΕΛΥ ΜΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΕΣΤ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΕΛΦ ΚΛΙΑΡ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΜΗ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια.εγω ειχα πονους περιοδου και στη μεση και ελεγα οτι θα μου ερθουν σιγουρα αλλα τελικα δεν μου ηρθαν,τωρα ειμαι στον 7ο μηνα.το στηθος μου ειχε πριστει παραπολυ πριν να περιμενω περιοδο κ μυρμιγκιαζε,και η θερμοκρασια του σωματος μου ηταν 37,5.να ξερετε οτι λενε οτι αν εισαι εγκυος εχεις υψηλη θερμοκρασια.

Δημοσίευση

Γεια σας κι από μενα.Είμαι στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης και όλα πάνε πολύ καλά.Στην αρχή μόνο είχα κάποιες ενοχλήσεις σχετικά με το φαγητό,όσον αφορά τα κρεατικά και τα ψαρικά.

Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και περιμένω με αγωνία την γέννηση του παιδιού μου.

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια να σας πω και εγω τώρα κατι που θέλω την γνώμη σας? Λοιπόν όπως σας ειπα αδιαθέτησα στις 30 Ιουνιου και ενω η περίοδος μου κανονικα εχει διαρκεια 5-6 ημέρες αυτη την φορά μου κράτησε μόνο 3 ημέρες την πρώτη ημερα είχα καφέ υγρά προς το βράδυ ξεκίνησε το αιματακι μέχρι και την επομενη μερα, μετα πάλι καφε υγρα και τέλος δηλαδη αιμα είχα 1 1/2 μέρα και με μικρή ποσότητα αιματος.

Το θεμα είναι οτι το στηθος μου με πονάει ακόμα και έχω πόνους χαμηλά στην κοιλιά. Τι να κάνω που ανησυχώ μου λέτε :( ? Μηπως έχω κατι που θέλει ψάξιμο? Πριν απο εναν μηνα εκανα υπέρηχο και όλα ηταν φυσιολογικά πέρα απο μια μικροπολυκυστική εμφάνιση στην αριστερή ωοθήκη που ο γιατρός μου μου είπε οτι δεν ειναι τίποτα και που δεν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή γιατι μπορεί να εξαφανιστεί απο μόνο του.

Περιμένω τα νεα σας.

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΝΙΝΑΚΙ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Η ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ;;ΕΠΙΣΗΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΧΩΡΙΑΚΗ 100 ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 1000 ΕΧΩ ΜΠΕΜΠΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ;ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ...

Δημοσίευση

μακαρι βρε μαρουλι μου!απο το στοματακι σου κ στου θεουλη το αυτι!ειμαι συνεχεια τουαλετα κ σκουπιζομαι για να δω μην εχει ερθει.δεν μπορω να ηρεμησω.τωρα ειχα ξαπλωσει με τον αντρουλη μου αλλ δεν με χωραγε ο τοπος!και σε σενα γλυκια μου οτι επιθυμεις!!!

Δημοσίευση

Κελυ μου μην έχεις τόσο πολύ άγχος, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να το βγάλεις απο το μυαλό σου όσο γίνεται γιατί οι ώρες της αναμονής είναι βασανιστικές.

Και εγώ περιμένω την Τετάρτη 2 Ιουλίου αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες γιατί προσπαθήσαμε μόνο μία φορά και έχω και τα γνωστά πονάκια! Δεν πειράζει όμως, να έχουμε την υγεία μας και όλα θα έρθουν στην ώρα τους. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και γω φιλόλογος είμαι, αλλά δυστυχώς έχω αφήσει πίσω μου τον τομέα της εκπαίδευσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος αλλά την περίοδο αυτή της εγκυμοσύνης ήμουν με αναρρωτική άδεια λόγω επαπειλούμενης κύησης. Παράλληλα προσπαθώ να τελειώσω το διδακτορικό μου, μου έχει μείνει ένα έτος ακόμη. Αθήνα και εγώ.
    • Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...