Μετάβαση σε περιεχόμενο

αδειασμα στήθους, την βοηθεια σας !


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Θα ήθελα επειγοντως βοήθεια σε κάτι. Εχθές θήλασα την μπέμπα μου κοιμησμένη σχεδόν τελευταίο γεύμα στις 2 το πρώι και μετά ξαναξυπνησε μονη της στις 8. Αισθανόμουνα αμφότερα στήθη έτοιμα να εκγραγούν! Πρησμενα και το γάλα έτρεχε και απο τα δύο. Την εβαλα λοιπον στο ενα (το πιο πρησμενο ) εφαγε γυρω στα 10 λεπτα. Παράλληλα επειδη εκανε και κακά της, την αλλαξα και την ξαναβαλα στο στηθος οπου στα 5 λεπτα παλι κοιμηθηκε και δεν άνοιγε το στόμα της με τίποτα. Τέλος πάντων την εβαλα για υπνο αλλά επειδη μετα αισθανομουν το ενα στηθος βαρυ και ασηκωτο, ειπα να βγάλω λίγο έστω με το χέρι (δεν έχω θηλαστρο ) να αποσυμφωρηστει. Τράβα τράβα λοιπον το αποτέλεσμα ήταν οτι εβγαλα, κατευθειαν σε ενα αποστειρωμένο μπιμπερό, σχεδον 120γραμμάρια ! Το θέμα μου λοιπον ειναι τι το κανω αυτο τωρα.

α) Δηλαδη ενταξει το εβαλα στο ψυγειο, να της το ζεστάνω και να της το δώσω οταν ξυπνησει? Και αν δεν το πιει όλο, το υπολοιπο το ξαναβάζω ψυγειο? (πόσο διατηρείται έτσι? ) Η μηπως να βγαλω το μισο πχ σε αλλο μπουκαλι να δω ποσο θα πιει?? αχ βρε κορίτσια, απ την μια χαρηκα που εβγαλα τοσο και μαλιστα με το χέρι (μου θυμισα την....αγελάδα που αρμεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου ) απ την αλλη δεν ειμαι σιγουρη πως να το συντηρήσω και να της το δωσω.

β) επισης,επειδη υποψιάζομαι οτι ειδικα το πρωι εχω μια υπερπαραγωγή, και το χέρι μαλλον δεν ειναι η καταλληλότερη μέθοδος αδειάσματος του στήθους μιας και η μπεμπα δεν το αδειαζει παντα ολο, (ισως πινει μονο στην αρχη το αραιο και δεν φτάνει στο τέλος που είναι το πιο παχύ και θρεπτικο γιατι καποιες μέρες τα κακα της ειναι πρασινωπα ) πινει λιγο και μετα ξανα παλι νανι, να επαιρνα τελικά ενα θηλαστρο να το βγάζω? Ποιο θα μου προτείνατε??

ευχαριστωωωω και φιλιάα σε όλες σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ? ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΪΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Να προσπαθησεις να μη το βγαζεις καθολου γιατί τότε κάθε πρωι θα θελει άδειασμα. Το έκανα και εγω αυτο μέχρι που μου ειπε η ΛαΛα να το σταματησω και όντως ήταν καλυτερα. Σιγα σιγα το στηθος μου ηρεμησε. Βεβαια αν σε ποναει βγαλε το με το χερι. Και εγω με το χερι το βγαζω.

Καλυτερα να μη της δινεις μπιμπερο. Να μην μπεις στην τρελη κατασταση "θηλασα και μετα της εδωσα 120 και τα ηπιε, αρα δεν θηλαζει αρκετα". Προσωπικα το βρισκω βαρετο το τάισμα με μπουκαλι.

Αν το γαλα το βαλεις σε ψυγειο τότε πρεπει να της το δωσεις μεσα σε 24 ωρες. Αν το ζεστανεις και δεν το πιει όλο, το υπολοιπο το πετας. Αν δεν ξερεις τι να το κανεις, ριξε το στο μπανακι του μωρου. Μην προσθεσεις και αφρολουτρο ή σαμπουαν. Σκετο νερο με γαλα. Μου το ειχαν πει στο νοσοκομειο να το κανω αυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου το γαλα το εβγαλα γιατι ετρεχε απο το στηθος σαν νερο και η μπεμπα ειχε κοιμηθει, δεν ξυπναγε ουτε ανοιγε το στομα της με τπ..ειπα κριμα να παει χαμενο ! τωρα για γενικοτερα ειμαι και εγω της αποψης οτι ειναι βαρετο και μπελαλιδικο αλλα αν δεν το αδειαζει η μικρη, τι να της κανω για να ξυπναει??

Αθηνα μου, δεν το ξερα αυτο για το γαλα στο μπανιο του μωρου...απολαυση σπα κλεοπατρας μου θυμιζει χεχε ! τυψχερα μωρα !!

φιλιαα

980Lp3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marga, εγώ στην αρχή έβγαζα το γάλα με θήλαστρο γιατί δεν μπορούσε να πιάσει το στήθος η μπέμπα μου και τις το έδινα με μπουκάλι. Θέλω να σου πω ότι ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Ευτυχώς τώρα την θηλάζω κανονικά. Αν παρόλα αυτά όμως έχεις τόσο πολύ γάλα που πρέπει να το βγάζεις για να μην πάει χαμένο, θα σου πρότεινα το θήλαστρο της AMEDA. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...