Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η filos`ifigen , η ιφιγενειούλα μας γεννάει!!!! Μου έστειλε μήνυμα 16:30 ότι είχε διαστολή 2 και ότι ο γιατρός της που την είδε της είπε να πάει σε 2 ώρες ( δηλαδή τώρα) !!!!!!!!!!! Κορίτσια κάντε πολλές πολλές ευχούλες για έναν τέλειο τοκετό και να είναι τέλεια η μαμά και το μωράκι της!!!!!

Είμαι τόσο συγκινημένη!!! Ιφιγένειούλα μου , γλυκιά μου φιλενάδα όλες οι ευχές μου για να πάνε όλα τέλεια!!! Θα κρέμομαι από το τηλέφωνο κυριολεκτικά μέχρι το επόμενο μήμυμα!!! Με το καλό να δεχτείς το αντράκι σας!!!:cheer: :silly: :woohoo: :lol::kiss: :kiss: :kiss:

post-1715-13873934697908_thumb.jpg

  • Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Αχ τί ωραία! Τελικά την έκανε τη χάρη ο μπέμπης,ε;; Μέσα στο Σαβ/κο όπως ήθελε και η μανούλα του! Ιφιγένεια με έναν πόνο κούκλα μου! Ευχομαι όλα να πάνε τέλεια! Περιμένουμε νέα σου!!! Φιλάκια!!

Δημοσίευση

Ιφιγενεια μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Αγαπη μου ευχομαι να εχεις εναν υπεροχο και ανωδυνο τοκετο!!

Ειδες που ηρθε ο μπεμπακος απο μονος του?

Φοβηθηκε την προσκληση της Δευτερας!!

Ευχομαι τα καλυτερα..! Με εναν πονο κοπελα μου!!

Δημοσίευση

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΒΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΩΔΥΝΗ ΓΕΝΝΑ.ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Ιφιγενεια μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Αγαπη μου ευχομαι να εχεις εναν υπεροχο και ανωδυνο τοκετο!!

Ειδες που ηρθε ο μπεμπακος απο μονος του?

Φοβηθηκε την προσκληση της Δευτερας!!

Ευχομαι τα καλυτερα..! Με εναν πονο κοπελα μου!!

Εσυ Φανουλα ποτε με το καλο????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Μόλις μου είπαν θα βγούμε σήμερα και αύριο θα έρθει ο σύζυγος για το εξιτήριο. Σήμερα είναι κλειστά λόγω Πρωτομαγιάς!  Ο μικρός ήρθε προχθές να με δει ,κατέβηκα στο σαλόνι με είδε από μακριά και έτρεξε προς τα πάνω μου. Με το που τον είδα άρχισα να κλαίω. Ο γλυκούλης περίμενε την Κυριακή στο σαλόνι μέχρι τις 4 το πρωί να γεννησω και όταν μας είπε ο γιατρός θα κάνουμε ένα διάλειμμα να δούμε αν θα αλλάξει κάτι τον πήγε σπίτι ο γιατρός.  Καλό μήνα κορίτσια μου!!!  
    • Καλημέρα κοριτσια! Και γω έχει μερικά βραδια δ κοιμαμαι καθολου καλά. Με τραβάει η μέση, τα ισχύα, εχω ψιλο συσπάσεις. @Elenaki12 τι όμορφα που μας τ περιγράφεις! Έτσι να συνεχίσετε! Για την έξοδο από τ μαιευτήριο αν καταλήξεις σε καισαρικη δ βολεύει τ τζιν εγκυμοσυνης γτ δ θες τίποτα να σε ακουμπάει στην τομη.  @ΜαρίαΔημήτρης αντε να βγείτε να πατε στο σπιτάκι σας. Είναι διαφορετικα. Ο μικρος ηρθε σε ειδε?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!!!  Χάθηκα λίγο αλλά προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας με τον θηλασμό και ακόμα προσπαθώ και εγώ από την καισαρική αλλά κάθε μέρα και καλύτερα,αύριο ίσως βγούμε ανάλογα αν θα έχει ή όχι ίκτερο η μικρή, κανονικά λόγω καισαρικής πρέπει να μείνω 4 βραδιά αλλά δεν μπορώ θέλω να πάω σπίτι να βρούμε τους ρυθμούς μας σαν οικογένεια!
    • @Katerinapap και κάπου εδώ είναι που ξεκινάς να τα βλέπεις όλα ροζ κουφετι♥️  εμεις την κλείσαμε σήμερα σε 3 εβδομάδες…. Όσο για το σίδηρο εγώ το ξεκίνησα εδώ κ ένα μήνα,από 40 πήγε 36…… και από τα αλλά d3 κ ασβέστιο…. Εσένα σου έδωσαν κ βιταμίνες ή αλλά συμπληρώματα?
    • @Ioanna0030 αν θυμάμαι καλά είναι το πρώτο σου παιδάκι…. Εγώ είχα πολύ αγωνία στο πρώτο να το νιώσω και το ένιωσα 21+ εβδομάδων και μην φανταστείς κάτι τρελό…. Κάνε λίγο υπομονή…
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...