Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σημερα 11 η ωρα στην μεταμορφωση σωτηροσ στο πατημα στα βριλησσια εγιναν τα βαπτισια μιασ ομορφησ μπουμπου,τησ MITSI2 η κορουλα λεγεται πλεον Αγγελικη-Αννα!!!:woohoo:

να σασ ζησει η νεοφωτιστη φιλεναδα και παντα καλοτυχη στην ζωη τησ,ηταν ολα καταπληκτικα,γλυκο και μπουμπουνιερα ολα τα λεφτα:woohoo:

πιο υσηχο μωρο σε βαπτιση δεν εχω δει:) κουκλα κουκλα κουκλα:kiss::kiss: :kiss:

οσο για την μαμα τι να πρωτο πω καταπληκτικο το φουστανι ησουν μια κουκλα αλλα πολυ αγχοσ γιατι;;;;;;

να στε παντα χαμογελαστη και ευτυχισμενοι οπωσ σημερα φιλακια πολλα

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Αχ σας ευχαριστω παρα πολυ κοπελες μου να εισαστε καλα!!!:)

να χαιρεστε και εσεις τις οικογενειες σας!!!!

μα πανω απο ολα ευχαριστω την evhdal που μου με τιμησαν με την παρουσια τους αυτη ο αντρουλης της και η πανεμορφη(δεν εχω λογια ΚΟΥΚΛΑ)κορη τους...

σας ευχαριστω πολυ και για το δωρο σας (αχ θα σε σκοτωσω)!!!

Δημοσίευση

Ηταν ολα πολυ ομορφα και παραμυθενια και η αληθεια ειναι οτι συγκινηθηκα πολυ..

πρωτη φορα ειδα τοσο καλους παπαδες κανανε ολο το μυστηριο της βαφτισης..

και ενα θα σας πω που θα εντυπωσιασει....

πηγε η νονα να πληρωσει ρωταει τον παπα

"τι οφειλω πατερ?"

και γυρναει και της λεει

"να σας ζησει παιδι μου"

και εφυγε...δεν πηρε τιποτα..δεν το πιστευα..

το μονο λιγο αθελα του βεβαια με αγχωσε χειροτερα οταν την ξεντυνα που μου ειπε να κανω λιγο πιο γρηγορα αλλα εγω δεν ειχα αργησει..:dry:

evhdal φαινομουνα τοσο πολυ????αγχωμενη?????γιατι ναι μεν ημουν αλλα ενταξει την παλευα την κατασταση!!:dry:

λοιπον βαζω λιγες φωτο απο τα πραγματα μας οι υπολοιπες οταν μου της δωσει ο φωτογραφος!!

οι μπουμπουνιερες

Δημοσίευση

mitsi μου κουκλα μου να χαιρεσαι την κορουλα σου να ειναι παντα μα παντα γερη και ευτυχισμενη πολυ ομορφο ονομα εχει!!! τι να πω συγκηνηθηκα βρε μακαρι να ημουν εκει στην χαρα σου και παλι να σου ζησει

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

mitsi μου κουκλα μου να χαιρεσαι την κορουλα σου να ειναι παντα μα παντα γερη και ευτυχισμενη πολυ ομορφο ονομα εχει!!! τι να πω συγκηνηθηκα βρε μακαρι να ημουν εκει στην χαρα σου και παλι να σου ζησει

Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου να εισαι καλα...

και εσυνα σου ζησει ο μπεμπουλης σου......συμπεθερα(μην ξεχνιομαστε ετσι???χιχιχι;) )

Δημοσίευση

καλημερααα το γλυκακι κερασι τελειο αν και εχω αδυναμια στο βυσσινο δεν μου ετυχε αυτο....η μπομπονιερα φοβερη φαντασου οτι ο αντρασ μου τρελαθηκε.....

το μαρτυρικο το βαλαμε μαζι με τησ μπεμπασ μασ στο αυτοκινητο ειναι ενα συνηθειο για μασ για να θυμομαστε;)

ελπιζω το δωρακι να σου αρεσε γιατι το αφησα τελαυταια στιγμη η χαζουλο:blush::blink:

απο αγχοσ φιλεναδα ειχεσσσ αλλα δικαιολογησε στο δευτερο θα εισαι πολυ χαλαρη:woohoo: :P :P

να σασ ζησει και παλι η κουκλαρα σου.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...