Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΝΗΠΙΑ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΦΡΕΦΗ..Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ? ΤΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ? ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΙΑ ΠΟΣΟ? Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 12 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΠΣΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 7 ΚΑΙ 9...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ? ΑΝ ΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, Η ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΣΣΑΡΑΝΤΟΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΟΝΤΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΙΛΟΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κ να σου ζησει το μωρακι σου.

ΓΙα το εμβολιο κ στα 2 παιδια το πρωτο ηταν μολις εκλεισε τον 2ο μηνα.Μιλησες με τον παιδιατρο?Στην πρωτη επισκεψη ποτε σου ειπε οτι θα κανεις εμβολιο?

Οσο για τα παιδια...εγω τον πρωτο μου γιο, γενικα απευφευγα να τον φερνω σε επαφη με παιδακια μεχρι να κανει εμβολιο, αλλα στον 2ο ηταν ακατορθωτο γιατι ειχα ηδη τον μεγαλο σπιτι.Εξω , σε ανοικτους χωρους βγηκανε ο ενας που γεννηθηκε ιουνιο γυρω 15 ημερων κ ο αλλος που γεννηθηκε μαρτιο 20 ημερων.

Εγω, ευτυχως δεν βρεθηκα στη δυσκολη θεση να ερχονται παιδακια σπιτι τον πρωτο καιρο, γιατι οι γνωστοι μου απο μονοι τους δεν τα εφερναν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΣΑΡΑΝΤΙΣΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑΜΑΣ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΘΕΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΔΩ ΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑΜΕΙΝΕΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΒΑΒΑΙΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΙΩΣΗ?ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΓΑΣΤΡΙΝΤΕΡΙΤΙΔΑ....ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ?ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΧΕΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΚΑΛΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΛΕΓΩΝΑ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΕ ΣΠΙΤΙ 2 ΔΩΜΑΤΙΩΝ?ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΚΡΥΑ.ΑΙ ΣΥΧΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΕΣ><>>>>ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ....ΜΗ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΑΧ ΤΑ ΠΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

πες τα αντουλα!!!!

κοιτα εγω τωρα που ειμαστε 2,5 μηνών άφησα μονο τις βαφτισιμιες μου (5,6,10 ετών) να την πλησιασουν και αυτο γιατι ήμουν σιγουρη οτι τα παιδακια δεν ειχαν τιποτα - αλλα και το ειχα συζητησει και με τις κουμπαρες μου.

άλλα παιδακια...οχι

εμεις καναμε 1η δοση εμβολιο 3 μερες αφου γιναμε 2 μηνων

και τωρα σε λιγο παμε για τη 2η δοση

γιατι δε ρωτας καλυτερα το γιατρο σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη τρελενεστε κιολας! Εμενα η κορη μου ηταν 2 χρονων και 9 μηνων οταν γεννηθηκε η αδερφουλα της και πηγαινε κανονικα στον παιδικο σταθμο. Την πρωτοείδε 4 ώρες μετά και την πήρε αγκαλιά. Ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομειο.

Η μεγαλη αρρωστησε κάποια στιγμή πριν σαραντησω αλλά η μαία μου είπε ότι τόσο μωρα δεν κολλάνε αν δεν το παρακανω. Και όντως δεν κολλησα ούτε εγώ ούτε η μικρη. Βεβαια έπαιζε ρόλο ότι θηλαζα.

Αναγκαστηκα την έπαιρνα μαζί μου στον παιδικό σταθμό και βγαίναμε έξω στους -3C. Και παιδάκια ερχονταν σπιτι.

Μη το παιζω όμως εντελώς χαλαρή. Πριν ερθουν επισκεψεις ή παιδιά στο σπίτι ρωτούσα πάντα αν ήταν κανείς άρρωστος. Και όλα αυτά Γενάρη μήνα μέχρι Μαρτη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και μένα όταν γεννήθηκε η κόρη μου ο γιος μου ήταν 3,5 ετών και πήγαινε στον παιδικό σταθμό και εγώ πριν ακόμη σαραντήσω τον πήγαινα στο παιδικό σταθμό μαζί με την κόρη μου. Δηλαδή η κόρη μου βρίσκονταν σε περιβάλλον που είχε πολλά παιδάκια. Δεν έπαθε τίποτα. Την θήλαζα κιόλας (ακόμη την θηλάζω).

Ο γιος μου όταν ήταν 1,5 μηνών πήγαμε στην Ελλάδα γιατί η μαμά μου ήταν στο νοσοκομείο και εμείς είμασταν πέρα δώθε στο νοσοκομείο και δεν έπαθε απολύτως τίποτε!!!!

Όταν καμμιά φορά προστατεύουμε τα παιδιά πάρα πολύ τότε την πατάνε και αρρωσταίνουν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα η παιδιατρος λογω οτι ο μπεμπης μου ειναι προωρος μου ειχε απαγορευσει την επαφη με παιδια ειδικα κατα την διαρκεια της σχολικης περιοδου ακομη και αλλο παιδι να ειχα δεν θα ερχοταν σε επαφη με το μωρο το δωματιο του μπεμπη ηταν σαν καραντινα για να το παρουμε αγκαλια πλεναμε τα χερια μας και τα περναγαμε μετα απο αντισηπτικο!!!!

και ολο αυτο μεχρι τωρα που καλοκαιριασε.μια φορα κολησε απο μενα και μια φορα που ειχαν ερθει επισκεψη κατι φιλοι μας με παιδακι και ενω ειπα να μην παει στο μωρο πηγε και η μαμα του δεν ειπε τιποτα!!!

εκτος αυτου ο αντρας μου εχει 2 παιδια απο τον πρωτο του γαμο και ουτε και αυτα ερχονταν στο σπιτι πηγαινε ο αντρας μου και τα εβλεπε και τον μπεμπη τον εβλεπαν απο την πορτα οχι κοντα αναγκαστικα

α!!!! και το εμβολιο το καναμε 2 μηνων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!

ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΣΤΟΝ 1ο ΜΗΝΑ ΤΟ 1ο ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ, ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΥΓΙΗΝΗ!!!

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΥΠΑΙΤΙΟ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΟΛΟ ΣΥΜΠΟΝΙΑ...ΑΧ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟΟΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ :angry:!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ, ΕΓΙΝΑ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΘΥΜΩΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.......Χ_ _ _ _ _ Α!!!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ....ΞΙΔΑΚΙ!!!;)

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι οδηγίες και της δικής μας νεογνολόγου ήταν όχι επαφές με νήπια.. όσο και να ήθελα να το τηρήσω, δεν μπορούσα! Η κουνιάδα μου ήρθε στο μαιευτήριο με τα παιδάκια της, 4,5 και 1 έτους. Η κουμπάρα μου ήρθε στο σπίτι μας μετά από 5 μέρες με τα παιδάκια της, 5,5 και 3,5 ετών. Έλεγα συνέχεια... "αγάπες μου μην πλησιάζετε τη μπεμπούλα, να την βλέπετε από μακριά", αυτά ούτε που ακούγανε, αλλά και οι μανάδες ούτε που συγκινούνταν...

Σαφέστατα στο δεύτερο παιδάκι μου, το Μαράκι μου θα είναι νήπιο και θα πηγαίνει και σταθμό. Ούτε τον σταθμό θα του κόψω του παιδιού, ούτε έξω από το σπίτι θα το αφήσω. Αλλά τουλάχιστον, αν κολλήσει το μικρό κάτι από το Μαράκι θα είναι επειδή δεν γίνεται διαφορετικά, όχι επειδή κάποιοι/ες δεν παίρνουν από λόγια και δε σέβονται τις οδηγίες και επιθυμίες μια λεχώνας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να προσθέσω στο προηγούμενο μήνυμά μου ότι ο γιος μου έκανε το πρώτο του εμβόλιο όταν ήταν 6 μηνών επειδή πηγαινοερχόμουν Ελλάδα. Παιδιά δεν έπαθε τίποτα απολύτως.

Αυτό με τα εμβόλια δεν το καταλαβαίνω, πρέπει να τσιμπάμε το μωρό με το που γεννηθεί, αμέσως εμβόλιο αμαν πια!!!

Ορίστε ο γιος μου τίποτε δεν έπαθε ίσως και να έτυχε δεν ξέρω το αποτέλεσμα είναι ότι εγώ πηγαινοερχόμουν στο νοσοκομείο, τον θήλαζα, τον έπαιρνα αγκαλιά, τον φιλούσα, ερχόταν σε επαφή με άλλα παιδάκια και όμως υγιέστατος! Μήπως τελικά γινόμαστε υπερβολικοί με τα εμβόλια και υστερικοί και τα κάνουμε γρήγορα γρήγορα μήπως και δεν προλάβουμε κάτι???!!! Ρωτώ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mat καλημερα!

Εμενα προσωπικα με εκνευριζουν οι γονεις με μικρα παιδια που δεν σκεφτονται ΚΑΘΟΛΟΥ οτι ενα βρεφος καλο ειναι να μην εκτιθεται στα μικροβια.Εγω τον δικο μου τον εφερα σε επαφη με μικροτερα παιδια μετα τον 6ο μηνα.Η μονη φορα που ηρθε σε επαφη με ενα ανηψακι του αντρα μου που παει παιδικο ηταν και η φορα που κολλησε ιωση.Το προλαβαμε στην αρχη του (ωτιτιδα) και ετσι γλιτωσε βαρια αντιβιωση.Αλλα αυτη η μανα που εστειλε το παιδι της ενω ειχε ιωση σε μενα τι μανα ειναι?

Εκτιμησα 2 φιλες μου που δεν ηρθαν ουτε οι ιδιες ακριβως γιατι εχουν μικρα παιδια που πηγαινουν παιδικο και αρρωσταινουν συχνα.

Καποιοι παρεξηγηθηκαν οταν ειπα οτι δεν θελω να ερθει σε επαφη με τα παιδια τους πριν κλεισει τον 6ο τουλαχιστον.Δεν με απασχολησε.Το μωρο σου εχει προτεραιοτητα αυτη τη στιγμη.Δηλωσε οτι επισκεψεις στο σπιτι απο αλλα παιδακια δεν δεχεσαι.Πες οτι σας το απαγορευσε ο παιδιατρος.

Δεν ειναι υπερπροστασια αυτο,ειναι κοινη λογικη.Αν εχεις εσυ αλλο παιδακι μεγαλυτερο ειναι αλλο θεμα,και εκει ομως του πλενεις καλα τα χερια και του καθαριζεις τη μυτουλα πριν ερθει σε επαφη με το βρεφος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw prospathousa na min erxete se apafi me paidakia mono ton prwto mina...nomizo den exoun sxesi ta embolia...epikindino einai mono an exoun iwseis ta paidakia...pantos genika pisteuw den prepei na eimaste uperpostateutikoi...emeis 4.5 mhnwn peigame agglia kai "eglupse" olo to aerodromio! Eidika an thilazeis na min stenaxoriese katholou!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΓ τα εμβολια τα ξεκινησαμε μετα τον 3ο μηνα.Ειναι και αποφαση του παιδιατρου αυτη.Αν εσυ προσεξεις και δεν το φερεις σε επαφη,δεν θα παθει τιποτα το μωρακι σου.Και οποιος ενηλικας ειχε ιωση προσφατα δεν ειναι αναγκη να δει το παιδι,αλλιως μασκουλα:P εχω καμια 100σταρια σπιτι να σου στειλω?:laugh: :laugh: εχω και φωτο του πατερα μου να πιανει το χερακι του γιου μου φορωντας μασκα,εχει πολυ γελιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τωρα ειδα το βιβλιαριο,στον 2ο ξεκινησε εμβολιασμο.Ξεκινησε με το τριπλο διφθεριτιδα-τετανος κοκκυτης την πρωτη δοση.Εχουμε κανει μεχρι τωρα infarix hexa,prevenar kai neisvac.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου κ εγω μ'αυτο το θεμα δεν ξερω τι να κανω ο παιδιατρος στην κλινικη να μας λεει οχι επαφη με μωρα κ απο την αλλη η κουνιαδα μου να ειναι ετοιμη για οικογενοιακη επισκεψη την επομενη μερα με το που βγηκα απο την κλινικη μαζι με τα δυο ανιψακια μας 5μιση κ 2 μιση ετων,ευτηχως μιλησανε με τον αντρα μου κ καταλαβανε πως δεν ειναι πως δε τα θελω αλλα δεν κανει ακομη,παντως το ανχος που τραβηξα να μην το παρουν αυτοι στραβα αλλα κ να παθει κατι το παιδι δε θελω να το ξαναζησω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσια, έρχονται έτσι επίσκεψη με παιδια σε λεχωνα γυναίκα;;;;; Πριν τις 6 εβδομάδες η γυναίκα είναι τόσο μα τόσο κουρασμένη που η όποια επίσκεψη μόνο κακό της κάνει. Εκεί που ψάχνει μισή ώρα να κοιμηθεί έρχονται και την αναστατώνουν;

Η μητέρα με τα δύο παιδιά, τα περασε 2 φορές και θα έπρεπε να το σκεφτεί διπλά. Έχεις το πάτημα του παιδίατρου και πες ότι θες να ξεκουραστείς και όταν νιώσεις έτοιμη θα δεχτείς κόσμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...